Tiden som gått…

 

Här har det ekat tråkigt tyst ett par dagar men vi njuter av lite välförtjänt semester. I onsdags var vi hämma hos Robert och Maria där de bjöd på sommarens godaste hamburgare. Vi åt tills vi storknade hela bunten!

 

Men innan maten tog vi ett avsvalkande dopp i poolen, just nu käns det som om det var sommarens sista fina dag, för sen dess har det bara varit tråkväder här!

 

Poolen kan självklart användas till annat än att bada i. Perfekt att ha då ölen måste snabbkylas!

 

Nu är inte jag någon poolfantast utan älskar att bada i sjön vi har här i närheten. Innan det dåliga vädret bestämde sig för att göra oss den äran badade vi minst en gång om dagen. De sena kvällsdoppen är de allra bästa, då solen precis går ner bakom trädtopparna och färgar hela världen i de vackraste färger. Allt är tyst och stilla och man önskar att sommaren kunde få ett par månader till.

 

Förra veckan hade jag även besök av sötaste Lova, vi bakade och stod i hela dagen! Här är koncentrationen på topp när cupcakes skall dekoreras. Jag hoppas att hon hade precis lika roligt som jag hade!

 

 

 

På onsdag tar vi och packar in oss i bilden för en tripp till Trosa där vi skall ha lite minisemester. Kanske har någon av ni underbara läsare tips på vad vi kan roa oss med där? Vad skall vi se och vart skall vi äta?

 

Nu skall jag gå igenom alla de underbara bidrag som trillat in på www.matfeed.se den senaste tiden, vilken inspiration så här mitt i sommaren!

 

 

 

Share Button