ANNONS

A piece of cake!

image482

Under våren kommer Leila ut med sin efterlängtade bok A piece of cake som jag verkligen ser fram emot att få bläddra i. För kan det bli bättre än att blanda hi-hat cupcakes med helsvenska sockerkakor i röda små stugor? Jag skulle inte tro det..

"Det bästa recepten går i arv mellan nära och kära och de kan i vissa fall bakas i flera generationer och till och med förvaltas som rena skatter. Det är det som är så häftigt med bakning. Jag är inte av den sorten som håller recept hemliga och har aldrig förstått poängen i att göra det. Varför det, när man kan ge sin omgivning och sig själv så många lyckliga stunder med goda, härliga och underbara bakverk?"

Ja, jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Texten ovan är hämtad ur den kommande boken och vill ni tjuvkika ytterliggare så kan ni kolla in den här. Boken går att bevaka (vilket jag självklart redan gjort!!) och för hoppningsvis kommer den snart ligga på ett nattduksbord nära mig! Jag har inte koll på det exakta datumet, men det kanske någon av Er vet?

Men kan ni inte hålla Er så kan man alltid njuta utav gamla avsnitt av Leila Bakar, här gör hon härliga maränger.

(eget collage med bild från adlibris)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
maria
16 år sedan

Jag ser också väldigt mycket fram emot den boken:-)

Catty
16 år sedan

jag längtar sååå efter den boken 🙂 har hennes andra, och jag är ett stort fan av hennes enkla, men supergoda recept! .. jag vet bara att boken kommer komma ut i maj. datumet vet jag tyvärr inte 🙁 bevakar också den 🙂

Catty
16 år sedan

HEJ! Jag har precis förhandsbokat den.. Hittade den på http://www.cdon.com
. Där står preliminärt releasedatum 14 april 🙂 om du också vill förhandsboka så har jag en kod som ger fri frakt i kassan –
fFGyMtp
🙂 Hoppas det blir bra 🙂 Mvh Catty

Lotta
16 år sedan

ååh vad mysigt du hade det här inne, härliga klatschiga färger! bra boktips du ger!

Johanna
16 år sedan

Å vad kul att Leila kommer med ny kokbok, hade jag ingne aning om! Kram

Karin
16 år sedan

Jag har också lagt den på bevakning hos Adlibris för ett bra tag sen. Jag längtar så tills den kommer.Har hennes andra böcker och de går inte av för hacker.
Ha en skön kväll

Karin

Nästa inlägg

Bakad potatis med skagenröra

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x