ANNONS

Smaskigt

image494

Sist vi var och handlade åkte en påse med pistage och chasewnötter med hem. I en söt skål (som jag fyndat för ynka 10 kronor) står de nu på vardagsrumsbordet och pryder sin plats. Ja, eller det som är kvar i skålen kanske jag ska säga. Syster var här i går och länsade lite lagom..

Själv har jag alltid inbillat mig att pistagenötter inte är något för mig, helt ärligt vet jag inte ens om jag smakat förut. Men hemma hos mina föräldrar stod det en stor påse i skafferiet så jag smakade på en och blev fast! Perfekt att sitta och knapra på framför tv:n på kvällarna!

Vad smaskar du allra helst på framför tv:n?

Nu är det städning som gäller innan det är lunchdags med kära Sebastian!

(eget collage med privat bild)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catty
16 år sedan

frukt 🙂 om jag inte hade fått såna himla kramper så hade det också varit nötter för min del.. pumpafrön och kikärter är också grymt gott 🙂

Lotta
16 år sedan

Jag önskar att jag helt ärligt kunde säga att det var frukt eller typ vatten men jag måste nog säga smågodis. Nu har vi bara det på lördagar så jag slipper ens tänka på det utan skär oftast ett äpple i småbitar och smaskar på. Nötter är också smaskens, just nu är även jag inne i en pistagenötperiod… 🙂

Mia
Mia
16 år sedan

Jag håller med dig fullständigt, pistagenötter är goda, har man en gång smakat så är man fast 🙂 jag smaskar helst på nötter av alla slag, popcorn eller fruktsallad framför tv:n. Är ingen stor fantast av smågodis, men ibland är det faktiskt rätt så mysigt att sitta med en skål godis och se en bra film. Ha en bra dag. Kram.

chiliconkarin
16 år sedan

Mörk choklad och gott te, det är grejer de’
Ja det är väl inte fel med nötter och godis heller,önskar jag kunde säga morötter och mena det!

Mia
Mia
16 år sedan

Hej Linnéa!
Tack för besöket i min blogg och dina gulliga kommentarer!
Åh vilken härlig blogg, dej lägger jag genast in på favoriter, härligt med en massa mat/ät-tips!
Kram
Mia

Stina
Stina
16 år sedan

Brukar smaska på frukt men ibland blir det cashewnötter 🙂

Anna
16 år sedan

En blandning av cashewnötter och pistagenötter! Perfekt!

Nästa inlägg

Smakrikt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x