ANNONS

Glass i stora lass!

Hela helgen har jag arbetat och då måste man ju unna sig lite för att orka jobba, eller hur! När lördagens pass var slut kröp jag upp i soffan iklädd pyjamas och bjöd mig själv på lite gott att äta. När jag tidigare under dagen var på ICA stod jag och tummade på frysdisken där Ben & Jerry´s glassburkar låg. Men 50 kronor för en liten butt med glass, det tycker jag är lite i dyraste laget. Även om den är bra god! Men jag är ju inte den som är den, så jag gick runt frysen, tog mig en förpackning helt vanlig vaniljglass och begav mig sedan till godisavdelningen för att botanisera lite.

 Med mig hem följde en snickers. Väl hemma skopade jag upp en lagom stor portion vaniljglass och lät den stå framme någon minut att tina. Undertiden hackade jag snickersen. Sedan blandade jag ihop allt och ställde in det i fryssen en stund för att stelna lite. Det smakade utsökt om jag får säga det själv. Till och med lite bättre än glassen från Ben & Jerry´s..

Så detta är dagens tips jag vill dela med mig utav till er. Bra att bjuda på till efterätt om du har lite kinkiga matgäster då det bara är att skära/krossa godis, nötter, choklad, ha upp det i skålar och så får var och en blanda i ordning sin favoritglass!
Perfekt att ha till barnkalaset!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sarah
15 år sedan

gud vad gott!

Elina
15 år sedan

Vilket roligt tips, Då kan man ha en liten glassbuffe till efterrätt 🙂

Teela ♥
15 år sedan

Hej.

Jag brukar besöka din sida varje gång du ha uppdaterat och måste säga att du är en stor inspirationskälla. Du verkar vara väldigt påhittig och duktig på det du gör.

Snart börjar jag skolan och matlådor måste planeras varje dag. Jag tvivlar inte på att jag inte hittar många tips på din blogg men det vore roligt om du hade en kategori där du gav tips på enkla och nyttiga luncher.

Ett litet tips bara 🙂

KRAM

carolina
15 år sedan

tack för tipset. missbruakr ju B&J, så jag borde ju testa din variant. snällare för plånboken 😉

maria
15 år sedan

så brukar jag med göra! ta vaniljglass & slänga på lite allt möjligt smått&gott !

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated data, nonetheless really worth taking a look, whoa did one master about Mid East has got much more problerms too […]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]we like to honor numerous other world-wide-web sites on the net, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

Nästa inlägg

Bloggkoll

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x