ANNONS

Carbonara Crush

Svampsoppan är ju som bekant redan testad och fick helt klart godkänt utav mig, Igår fick jag anledning att prova Keldas Carbonara Crush. En ostsås med parmesan och skinka. Bara att värma på och blanda med pasta. För att få det lite matigare så hade jag kyckling till.
Inte vet jag om det är min förkylning som spökar eller om det helt enkelt inte var gott. Jag hade detta till lunch idag och det smakade verkligen inte bra. Inte alls. Smaken var för konstgjord och blek.

Så jag måste tyvärr säga nej (jag är egentligen inte rätt person att sätta poäng och bedömma sånt här, för jag vill alltid ge högsta betyg och inte klanka ned på något, så med tungt hjärta jag skriver det här), detta var ingen räddare i nöden då det inte alls smakade bra.
Sorry Kelda, detta är en strålande idée, men det föll på det allra viktigaste, smaken.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna Maja
15 år sedan

Jag har smakat den där med och jag gillade den inte heller. Som sagt var det smaken det föll på.

Elina
15 år sedan

Måste bara påpeka, Den heter ju "Carbonara Crush" inte "Carbonara Crunch/Cruch" som du skrivit 🙂

Elaine
15 år sedan

Jag håller med! Har oxå provat den där "Crush" och den fick verkligen underkänt. Då tycker jag smaken på den vanliga "Carbonara" är mkt bättre!

Brukar komplettera med lite stekt bacon o svartpeppar 🙂

Millan
15 år sedan

Du är inte den enda som klankat ner på denna,

http://www.saltpeppar.se/blog/?p=1991

Sandra
15 år sedan

Så smart med en kategori som heter "Linnéa Testar". Tyckte detta var så bra så jag undrar om jag får härma dig och ha en "Sandra Testar" på min blogg sida?

Nästa inlägg

Köttfärslimpa

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x