ANNONS

Något fattas..

Kan det verkligen vara möjligt? Igår när vi satt och åt började jag studera min samling av kokböcker, vi konstaterade att det var en salig blandning med allt från Viktväktarkokböcker, GI-kokböcker till hemkunsskapsboken och Den Rutiga Kokboken. Du hittar även nischade böcker såsom "Oemotståndliga cheesecakes" och "Potatisfrestelser". Precis som i de flesta andra hem där det finns någon matlagningsintresserad finns det även en rad titlar från kändiskockarna.
Men där på hyllan bland Mr Oliver och Mat-Tina fattades den engleska skönheten Nigella. Jag har bestämt för mig att jag har "Nigella Bites" men så är inte fallet. Detta finner jag lite besynerligt då jag verkligen gillar hennes sätt att laga mat. Det är på något vis ganska så bekymmerlöst. Bara för att matlagning är en stor passion för henne betyder inte det att hon vill stå vid spisen flera timmar varje kväll och den inställningen gillar jag!

Tidigare i höstas skrev jag om hennes senaste bok, men den införskaffades aldrig. Kanske får jag chansen på årets bokrea att fynda lite Nigellainspiration, det brukar nämligen vara ett ypperligt tillfälle att hitta små guldkorn till vettiga priser!

Hennes böcker kan du köpa här och den nya DVDfilmen kan du inhandla här!

Vilka är dina favoritkokböcker?

eget kollage med bilder från cdon.com & nigella.com

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karoleen
15 år sedan

Hej!

Jag har både Nigella Express och Nigella Bites, men min favorit är helt klar Nigella Express – den är helt underbar och jag har lagat många saker från boken och allt blev underbart. Så jag skulle tipsa dig att köpa den!

Nadja
15 år sedan

Det är faktiskt lustigt. Nu när du säger det så har jag också de flesta kändiskockarnas kokböcker men inte Nigella. Och det är faktiskt konstigt för jag gillar henne skarpt. Ska också hålla ögonen öppna efter hennes böcker vid rean.

Ann-kristinS
Ann-kristinS
15 år sedan

Det har inte jag heller ,lite märkligt är det för jag håller helt med dig ,gillar verkligen hennes sätt att laga mat på .

Så det måste inskaffas

Matoraklet
15 år sedan

Jag har tyvärr jättedåligt med kändiskockböcker, men jag älskar verkligen kitchiga saker och mormorskackor så den gamla godingen 7 Sorters kackor, är min största favorit som har varit med ett tag (Fått min av mormor), men även Leilas kockbok A Piece Of Cake, för alla underbara cupcakes recept! Ska även köpa hennes dvder=)

Karin
Karin
15 år sedan

Det här tidningen kanske kommer att falla dig i smaken gissar jag: http://www.bonniertidskrifter.se/pressinfo/pressreleaser/2008/12/04/leilas-country-living-ny-b/ 🙂 Leila + Countyliving och allt vad det innebär! Kram

Ylva
15 år sedan

Tack för tipset, Karin! Det blir garanterat ett inköp. Jag är svag för allt Leila företar sig, inklusive hennes kokböcker såklart. Fast i min kokbokshylla finns det även plats för Jamie, Nigella och de 2 underbara systrarna bland många andra.

Emelie
15 år sedan

Leila är min favorit när det gäller bakverk åtminstonde.

Hon är så himla färgglad och glad och gör himlans massa gott 🙂

Är helt överlycklig över hennes nya tidning som hon ska ge ut!

Lisbeth
15 år sedan

Min stora favorit bland kokböcker är från 1881 och heter "Husmodern i staden och på landet. En fullständig handbok i hushållningens alla grenar."

Hela 1050 sidor, varav 450 sidor recept, resten handlar om ALLT i livet, hur man uppfostrar barn och pigor, botar sjuka höns,anlägger en drivbänk, packar kläder inför en resa, firar alla olika högtider m m. Dessutom mycket roligt skriven. Man får bl a veta att pärlhöns är oroliga, ondsinta djur och att tvättgummor fick 50 öre per dag om de började klockan 5 eller 6 på morgonen och hela 75 öre om de började klockan 2 på natten. Maten ingick,annars skulle de ha 25 öre till!

jenny
15 år sedan

Åh jag skulle vilja ha en bok med henne,älskar att se hennes program när hon lagat mat man blir såå insperarad.. 🙂

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More Infos here: http://www.linneasskafferi.se/2009/01/nagot-fattas/ […]

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]just beneath, are numerous totally not related sites to ours, on the other hand, they may be certainly worth going over[…]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2009/01/nagot-fattas/ […]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2009/01/nagot-fattas/ […]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2009/01/nagot-fattas/ […]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]one of our guests a short while ago suggested the following website[…]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2009/01/nagot-fattas/ […]

Nästa inlägg

Funderingar kring ett tårtfat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x