Böcker


Jag vet inte hur ni är, men jag är nog en ganska kreativ person med bra fantasi. Men det finns ett område där det blir lite trögt och det är när vi kommer till födelsedagspresenter. Där brukar det ta tvärnit, min hjärna blir helt tom och jag kan inte tänka klart! Jag vet att det finns jätteduktiga människor som köper på sig "bra presenter" när de ser dom, oavsett om det är flera månader kvar tills de skall ges bort. Jag är verkligen inte en av dessa!

Men idag fick jag lite av en aha-upplevelse när jag gick in i bokaffären. Kanske är jag helt efter (ja lite seg är jag nog, med tankte på att förlaget startade redan 1945), men har ni en aning om vilken guldgruva ICA-bokförlag är!
Jag hittade nämligen en hel rad med nischade kokböcker från ICA. Några av dom har jag stött på tidigare som smulpajer och kladdkakor, men det fanns en hel uppsjö söta böcker! Desserter, tårtor, godis, glass och baka i långpanna, bara för att nämna några av titlarna. Köp en bok, baka något gott ur den och ge bort bakverket plus boken i present, det uppskattas garanterat!

Är födelsedagsbarnet inte intresserad av bakning och matlagning finns det en hel del andra "bra att ha" böcker att välja mellan!


Bilder: www.forlaget.ica.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ELIN - [d i z z y l i c i o u s ]
15 år sedan

Gud vilken söt blogg du har! 🙂

Rebecca
15 år sedan

Kokböcker är toppenpresenter! Jag tycker det är extra roligt om man väljer ut ett recept och köper ingredienserna också, och slår in i en snygg korg med cellofan. Alltid uppskattat!

Maria
15 år sedan

Vilken alldeles, alldeles underbar blogg!!

Hittade hit av en slump och hit vill jag komma fler gånger…

Må så gott!

cia
cia
15 år sedan

Vilken bra ide. Själv brukar jag också ha ide torka när det kommer till presenter. Att baka och laga mat är jag däremot rätt haj på. Försöker dock att inte baka nu när jag ska gå ned i vikt. Har ingen karaktär, äter upp allt själv på en gång, men om man bakar och ger bort det på en gång borde det ju gå bra…. Såg att du arbetar som undersköterska, vilket i och för sig är ett bra jobb, men med din talaning borde du starta ett litet cafe eller bli författare eller….

Ha det gott, Jojocia.

KREATIVA DESJNA - NY INSPIRATIONSBLOGG !
15 år sedan

JAG HÅLLER PÅ ATT SAMLA BÖCKERNA FRÅN AFTONBLADET, VARJE ONS-TORS KOMMER DET NYA BÖCKER. VÄRLDENS MAT HETER SERIEN, MAN KÖPER DE MAN ÄR INTRESSERAD AV HELT ENKELT, KOSTER 69:- per bok. DEN HAR PÅGÅTT NÅGRA VECKOR, MEN BÖCKERNA KANSKE MAN KAN FÅ TAG PÅ EFTERÅT !!!!!!

HA EN BRA KVÄLL

KRAM DESAJNA !

Catrine
Catrine
15 år sedan

Hej! En sån jättemysig blogg! Första gången jag kikar in men kommer definitivt återkomma många gånger till härifrån Dubai där jag just nu bor! Härligt med inspiration!

Linnea Malivéz
15 år sedan

Sv: Jaha på så vis! :)Då får jag väl fota ett pappersark då 🙂

Kram

/LM

Linda
15 år sedan

Men gud vilken bra blogg jag hittat! Jag som älskar mat men hatar att laga, kanske kan lära mig nu med alla dessa läckra recept =)

Kajsa
15 år sedan

Trevligt 🙂

jeanette
15 år sedan

Har du läst den om choklad? Vad för typ av choklad i den?

Skulle så himla härna vilja ha den, hamnar högt upp på prioritetslistan 🙂

/ J

Annelie
15 år sedan

Mm,Mm vilken underbar blogg. Här sitter jag och botaniserar bland alla recept på allt från kakor till middagsmat. Mycket inspirerande med alla fina bilder , hit kommer jag att återvända ofta. Love it!

melissa
15 år sedan

aw vad fin din blogg är 🙂

Caroline
15 år sedan

Din blogg är ju fantastisk! 🙂 Så himla söt!

Danielle
15 år sedan

Ja, ICA bokförlag är verkligen riktigt bra! Jag har en favorit, som jag nämnde på bloggen idag, "Muffins och smoothies". Den är verkligen värd sin vikt i guld. Jag har mina favoritkokböcker på en tavellist i köket, så får jag inspiration bara av att titta på dem.

Maria
15 år sedan

Om jag bara hade orken skulle jag baka hur mycket som helst. Det är ju jättekul, men att diska däremot är ingen höjdare.:P

Elaine
15 år sedan

Ja receptböcker kan man nog aldrig få nog av! Särskilt de med massa bilder… Man vill nästan äta boken! 🙂

Riktigt bra presenttips!

Elaine
15 år sedan

Ja receptböcker kan man nog aldrig få nog av! Särskilt de med massa bilder… Man vill nästan äta boken! 🙂

Riktigt bra presenttips!

Hanna
15 år sedan

Underbart fin blogg! jag är frälst 🙂 massa mysiga små tips! tack!

Cicci
15 år sedan

Måste ju bara lämna en kommentar och säga vilken underbar blogg du har! 🙂 Ska ta mig i kragen och prova på och göra semlorna du tipsade om snart!

Erica
15 år sedan

DU ÄR UTMANAD! 😉

(p.s. jag älskar din blogg, och har länge gjort det!)

Tezz
15 år sedan

ååh vilken underbar blogg, nu är jag hungrig 😀

Jennie
15 år sedan

Vilken inspirerande blogg. Väldigt fin & fräsch 🙂

Lucia
15 år sedan

Jag skulle vilja ha alla men aj så onyttigt det skulle bli 😛

mhalin, malta09
15 år sedan

gúd vilken fin blogg du har! 😀

Sofia
15 år sedan

oj vilken söt blogg du har och med jättefina bilder dessutom 🙂

Tess
15 år sedan

Dagens outfit dagens inredning kolla in

kram

Cecilia
15 år sedan

Hej! Har precis hittat din blogg!

Kanon tips! Jag skulle bli jätte glad för en sån present! JAg har oxå sett dessa böcker de är ju så söta! Kommer garanterat att kolla in din blogg lite då o då eftersom jag gillar att baka o min sambo är kock! Ha en bra dag! Kram

Sofia
15 år sedan

Åh, vilken läskande blogg.

Vad skönt det var att något så originellt kunde hamna på veckans blogg istället för en hop av modebloggar som det vanligtvis verkar vara.

I like it! 🙂

Joella
15 år sedan

gud vilken härlig blogg!

JANE DOE
15 år sedan

Jättebra tips!!!

———-

Titta gärna in hos mig. Ska plastikoperera mig den 25:e.

http://missdoe.blogg.se

———-

———-

Titta gärna in hos mig. Ska plastikoperera mig den 25:e.

http://missdoe.blogg.se

———-

Frugan
15 år sedan

De ser helt underbara ut, jag ska nog vara snål och unna mig dem själv.

Alexandra
15 år sedan

Vilka söta böcker. Fick några liknande av "svärisarna" i julklapp. Tre stycken, en med chokladrecept, sushi (I'm a sushiholic) och en med tapas (har spanien i mitt hjärta ;)). Jag älskar dom – och då lagar jag aldrig mat! Men däremot så vill jag göra lite tapas ibland (tex till nyår gjorde jag) och chokladpajer osv. De "rejäla" måltiderna får sambon stå för 😛

Måste ha svar!
Måste ha svar!
15 år sedan
Måste ha svar!
Måste ha svar!
15 år sedan

Först en stort plus till din jätte fina blogg med massor med smarriga recept! Men det är just det att jag skulle jätte järna vilja skapa en egen matblogg med lite recept från hela världen. Och jag undrar om jag får ta bilder och recept från din blogg? Jag förstår om du inte vill men bäst att fråga innan man gör nått, Man kan ju bli anmäld.. Hoppas du svarar för jag väntar spänt 🙂 Kram

KREATIVA DESJNA - NY INSPIRATIONSBLOGG !
15 år sedan

JAG HÅLLER PÅ ATT SAMLA BÖCKERNA FRÅN AFTONBLADET, VARJE ONS-TORS KOMMER DET NYA BÖCKER. VÄRLDENS MAT HETER SERIEN, MAN KÖPER DE MAN ÄR INTRESSERAD AV HELT ENKELT, KOSTER 69:- per bok. DEN HAR PÅGÅTT NÅGRA VECKOR, MEN BÖCKERNA KANSKE MAN KAN FÅ TAG PÅ EFTERÅT !!!!!!

HA EN BRA KVÄLL

KRAM DESAJNA !

mhalin, malta09
15 år sedan

gúd vilken fin blogg du har! 😀

Nästa inlägg

Nytt från Milda

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x