Söndagsfrukost

Till denna söndagsfrukost serverades kesoplättar. Jag har gjort det till mig förut en gång, bara för att prova på. Nu fick även Sebastian chansen att testa dessa och de är faktiskt fasligt goda. En blandning av ugnspannkaka, plättar och amerikanska pannakor. Men inte lika onyttiga. Kan det bli bättre!? Vi serverade rårörda hallon och lite ovispad grädde till. Mums!

2 ägg
3 msk dinkelmjöl
250 g keso
ev vaniljsocker, rivet äpple, kanel eller annan smaksättning

Rör i hop ägg och mjöl, ha sedan i keson och mosa den lite lätt. Ha ev i någon smaksättning. Stek i smör på medelhög värme. Precis som när man gräddar vanliga pannkakor, vänd inte för ens ovansidan stelnat något.

Bild: Linnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
jane
15 år sedan

vill du få 1 miljon besökare jättelätt???

,kika i min blogg!!!

Leila
15 år sedan

va gott! Ja ibland kan det vara bra med lite nyttiga recept…bland alla bullar och kakor =)

sara
15 år sedan

låter nyttigt, måste jag testa nån gång!

Sanna
15 år sedan

Låt verkligen supergott 😀

Catrin
15 år sedan

lät super gott juh!

Kajsa
15 år sedan

Vad gott det ser ut 😀

ditte
15 år sedan

åh vad jag älskar din blogg!

Helene
Helene
15 år sedan

Hej! Låter gott. Det ska testas!

Lovisa
15 år sedan

Ser gott ut! Synd att jag inte äter keso (eller rättare sagt löpe). Jag undrar om det finns något alternativ?

Linruz
15 år sedan

Mmmm måst testas. Kram kram

Mia
Mia
15 år sedan

Hej svejs! Hoppas ni har haft en bra helg! Jag har nu äntligen hittat vart man enkelt kan göra roliga kollage i photoshop men jag tänkte höra om du är duktig på koder och sånt för jag skulle vilja ändra bakgrundsfärg som blir där jag skriver inllägen till vit istället för rosa, vet du vad det heter i kodning? Var så svårt att hitta rätt rosafärg till kollaget.. Kram kram

Sandra
Sandra
15 år sedan

Hej!

Vilken mysig blogg du har & så härligt att börja en söndag med en sådan underbar frukost, det måste göras nästa vecka känner jag!

Jag älskar själv att baka & har min egna bakarblogg, då jag är ett äkta kak & brödmonster, hoppas du vill kika in!

Du är varmt välkommen : )

Ha en sockersöt kväll, mvh / Sandra drömkaka

Emelie
15 år sedan

Så himla gott och enkelt! Måste provas!

Evasleva
15 år sedan

Det kanske är värt att testa! Vi brukar köra pannkakor gjorda på havregryn (som körs med stavmixer tillsammans med mjölken) och sedan ha keso och rårörda hallon/jordgubbar till. Söta brukar vi göra med lite honung. Mums!

Lisa
Lisa
14 år sedan

Hur många plättar blir det? Eller snarare, hur många portioner ger receptet?

Nästa inlägg

hjärtformat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x