drömtårta

En av IKEA´s nyheter är serien "drömmar". Här ingår bland annat tårdekoreringssettet ni ser ovan, kakmått, bakform med utbytbar botten för olika mönster och tårtunderlägg. Jag tycker serien verkar intressant och skall ta mig en närmare titt om jag hinner nästa vecka, då vi skall besöka det stora varuhuset för diverse inköp till det nya huset.
Tårtfatet har jag skrivit om tidigare, men fortfarande inte köpt. Kanske kan det äntligen bli av nu?

Jag måste erkänna att det inte blir allt för mycket mat lagad i vårat kök just nu. Flyttkartonger tornar upp sig lite här och var i lägenheten och inspirationen till att laga mat eller baka infinner sig inte riktigt. Ganska förståeligt, därför kan det bli lite halvdålig uppdatering här under veckan. Men för att hålla koll på nya inlägg, använd gärna Blogglovin!

Eget kollage med bilder från ikea.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linruz
15 år sedan

Måste ta mig dit någon dag jag med och kola in de nya baksakerna….. Kram kram

Sara
Sara
15 år sedan

Det där såg intressant ut! Måste undersökas närmare… 😉

Carro
15 år sedan

De måste jag också spana in ! Särskilt Kakmåtten var verkligen värda det priset, roligt 🙂

Ylva
15 år sedan

Införskaffade ett tårtdekoreringsset häromdagen när jag var på IKEA, så nu ska man ju bara få ihop en tårta också… 🙂 I morgon, kanske?!

Josefin
15 år sedan

Hej, Kan du inte publicera receptet på den där mousse tårtan du hade gjort på konditorikursen, skulle väldigt gärna vilja ha receptet! Har suttit och väntat men det har inte kommit något:(

tack på förhand!

åsa
åsa
15 år sedan

gud vilket fint tårtfat! ett sådant vill jag också ha, till cupcakes!! (har nog blivit lite besatt av tårtfat, har köpt två den senaste veckan)

Amani
15 år sedan

Åh det där tårtfatet har jag längtat efter! Jag ska nog köpa på det på invigningen av nya IKEA här i Uppsala den 1 april =)

I Nadjas kök
15 år sedan

Det där tårtfatet har jag också sucktat efter, mitt problem är att jag har inte plats för den. Den är jättefin.

Ha en fin söndag.

Helene
Helene
15 år sedan

Såg spännande ut, som så mycket annat…. 😉

Lycka till med flytten. Jag tror att ni kommer att få det jätte bra!

Kram

Marie
Marie
15 år sedan

Jag har tittat igenom din blogg och jag måste bara säga att det är en av de bästa bloggarna jag har sett! Du är ju hur duktig som helst mat & bakning! 🙂 Vad har du gått för utbildning eller är du självlärd? Ser väldigt intressant ut 🙂

Kryddburken
15 år sedan

Åhh den serien måste jag också kolla upp! Tårtfaten är väldigt vackert med kupol! Hoppas allt är väl med dig! Du har alltid så fina inspirerande bilder här inne, jag blir bara så glad!!

Sofie
15 år sedan

Igår testade min syster och jag att baka dina macarons du bloggat om tidigare, det var inte så lätt det! Med lite övning kanske… Resultatet finns på vår blogg 🙂

Cutecakes-Paulina
15 år sedan

oj, vad intressant, ska iväg till Ikea imorgon, ska kolla in de här sakerna!

Nästa inlägg

Reklam

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x