Glassigt!


NÀr jag klev innanför dörren hemma idag var det 29 grader varmt. I hallen, innomhus, 29 varma, varma grader! Snart Àr det nÀstan sÄ att man fÄr börja klaga pÄ vÀrmen, Àven om jag Àlskar vÀrmen sÄ Àr 29 grader innomhus snÀppet för varmt.

NÀr jag blÀddrade igenom dagens skörd av reklam sÄg jag att Hemglass kommer med en stark nyhet nu i sommar. Puckoglass, nog vore det en svalkande tröst sÄ hÀr i hettan. Hittils har jag inte hört de ljuva tonerna frÄn glassbilen en enda gÄng i nya huset. Men hör man bara den vÀlkÀnda truddilutten sÄ Àr det ju bara att följa ljudet. Det har ju hÀnt bÄde en och tvÄ gÄnger att jag jagat den dÀr stackars lilla lastbilen genom hela byn dÀr mina förÀldrar bor, bara för att fÄ köpa lite glass Bor man ett par mil utanför staden Àr det vÀrt förnedringen att Äka som en galning fram och tillbaka genom byn för att leta rÀtt pÄ den dÀr blÄa bilen, glassar vÀxer inte pÄ trÀd dÀr ute precis sÄ det Àr bÀst man passar pÄ!

För övrigt hoppas jag starkt pÄ att jag varit snÀll under Äret och gjort mig förtjÀnt av en glassmaskin i födelsedagspresent!


Vilken  Àr din favoritglass?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Roxanna - kamp efter cancern
14 Ă„r sedan

jag som Àlskar pucko:D

Carro
14 Ă„r sedan

Vi handlade faktiskt ifrĂ„n Hemglassbilen idag 🙂
Fast MinimarÀng cup & Mega vit
Jag vet inte riktigt vilken min favoritglass Àr .. Finns sÄ mÄnga goa , men Magnum Temptation glassarna ligger högt upp !
Ha det sĂ„ bra 🙂

lantmys
14 Ă„r sedan

Åh jag Ă€lskar glassbilen, fast Ă€r lite smĂ„sura pĂ„ dem för att de tog bort min absolut godaste favoritglass: hollywoodstrutarna! Sjukt goda, vanilglass med kola, daimkulor och mjölkchoklad i botten, och riktiga rĂ„n. Mums! tycker glassbilen har lyckats vĂ€ldigt bra med det mesta dem har annars.

// http://www.lantmys.blogg.se

Emma
14 Ă„r sedan

Jo, en glassmaskin vore inte sĂ„ dumt 🙂 Men glassen frĂ„n glassbilen Ă€r bĂ€st (; Ska nog testa Puckoglassen, lĂ„ter smarrigt.

Catrin
14 Ă„r sedan

lÀste ocksÄ om den dÀr igÄr! =)

Frida
14 Ă„r sedan

GrÀddglass, den ekologiska frÄn SIA Àr en underbar vaniljgrÀddglass! Men yoghurtglass direkt frÄn glassmaskinen slÄr allt, sÄ galet gott!

Hannah
14 Ă„r sedan

Den Àr nog god =)
Men hur har det gÄtt med din egna glassmaskin?? Blev det nÄgon??

emelie
14 Ă„r sedan

hm, kan den vara god tro?

Rebecca♄
14 Ă„r sedan

jag smakade den glassen men tyckte den var riktigt Ă€cklig. Fast det beror kanske pĂ„ att jag inte gillar chokladglass. Min favorit Ă€r B&J – cookie dough!

Healthy
14 Ă„r sedan

magnum classic slÄr det mesta:P

NÀsta inlÀgg

Jordgubbar

0
Vad tycker du? LÀmna gÀrna en kommentar.x
()
x