Fil

Här hemma är det ingen vidare aktivitet kan jag säga. Gårdagen spenderades hängandes över toaletten och allt jag stoppade i mig under förmiddagen kom upp igen. Jag lovar att det inte är någon höjdare att bli magsjuk så här i högsommarvärmen!
Mot kvällningen fick jag i mig en skål fil med blåbär. Perfekt för att lugna en orolig mage!

Det är lite konstigt, för under höst, vinter och vår äter jag yoghurt till frukost, men under sommaren då äter jag gärna fil med färska eller frysta bär. Tillfällen som de här, då man inte riktigt är pigg då är det helt ok at strö lite socker över filen!

Vad äter du helst till frukost så här på sommaren?

Bild:Linnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
SvartaMalin
14 år sedan

Åh… va magsjuk är INTE kul! Hoppas du känner dig bättre:-)
Jag älskar fil till sommar frukost, och lunch med för den delen. De är så gott med färska bär när de är varmt 🙂 / Malin

Malin
14 år sedan

Jordgubbar & Mjölk !
Fräscht och gott:)

Kristin
14 år sedan

För mig blir det fil med tinade blåbär året om 🙂 sen lite naturell müsli på det.

Frida
14 år sedan

Fil med bär och müsli brukar jag äta till lunch på sommaren, svalkanade och inte så tungt att äta. Till frukost brukar det då bli grov smörgås med ost och gurka & lite annat smått och gott, det blir lite tjatigt med fil både morgon och lunch, tycker jag!

mawe
14 år sedan

börjar alltid med en halvliter vatten, nybakad ostfralla och en fika 2 timmar senare med jordgubbar, melon eller banan 🙂

Cissi
Cissi
14 år sedan

Usch din stackare. Hoppas du piggnat till! Hemska tanke att bil magsjuk nu…

Frukost på sommaren är jordgubbar i vaniljyoggi med hemmagjord müsli strösslad över. Sen gärna en god macka med sallad från landet, skinka, rädisor och groddar samt en stor kopp rykande hett kaffe! Mmm gott!!!!

Emelie
14 år sedan

Usch vad hemskt med magsjuka. Det är så jobbigt!

Jag försöker variera mina frukostar och kör på samma året runt, dock blir det nog lite mer fil eller yoghurt på sommaren och lite oftare gröt på vintern. Jag burkar äta något av följande till frukot: fiberberikad havregrynsgröt med bär, frukt och/eller nötter och mjölk, rågflingegröt med bär, frukt och/eller nötter och mjölk, naturell yoghurt eller fil med müsli och/eller bär eller frukt, ägg, hembakat bröd någon gång i bland.

Mer av allt
14 år sedan

Verum hälsofil med smak och färska jordgubbar är en riktig sommarfrukost. Eller en jordgubbssmoothie på färska jordgubbar och vaniljyouhurt. Krya på dig!

Sarah
14 år sedan

En grov macka på hembakat bröd med någon god ost, naturell yoghurt med färska bär och ett kokt ägg plus kaffe och min morgon är gjord:)

Roxanna - kamp efter cancern
14 år sedan

gott 🙂

Madde
14 år sedan

Nej men vännen! 🙁 Krya på dig och glöm inte vätskan i hettan. Kramar Madde.

lantmys
14 år sedan

Äter frukt och bärsallad med yougurt, nån/några knäckemackor eller hembakat bröd och kokta ägg. 🙂

Johanna
14 år sedan

Stackare, hoppas verkligen du kryar på dej. La tidigare idag ut ett frukosttips på min favorit-sommar-frukost på min blogg! Färsk frukt är alltid gott på sommaren. 🙂

I Nadjas kök
14 år sedan

Krya på dig! Hoppas du blir bättre snart.

Nadja

vivvi
14 år sedan

Jag rekommenderar alla i sommarsverige att testa min goda cheesecake, den smakar nästan som glass.
gottochenkelt.blogg.se

Hannah
14 år sedan

Jag äter oftast yoghurt & en macka på morgonen, men idag åt jag faktiskt fil med blåbär efter att ha sett det här inlägget! 🙂 Annars är smoothie riktigt, riktigt gott på sommaren.

Therese
14 år sedan

På veckan blir det fil med blåbär och ev jordgubbar, äpple eller banan i..
Helgen är det en rostad macka med ost och jordgubbs och rabarbermarmelad på…

nina
14 år sedan

Blåbär är mums, men har man osis blir man ju hård i magen 🙁

Idag fick jag mina läkerolaskar. Stort tack Linnea!!!

Linda
14 år sedan

Hoppas du piggnat på! Inte alls kul att ligga sjuk under sommaren.

Frukost under sommaren är gärna färsk frukt, sedan kaffe och macka.

melanie
14 år sedan

fil här också, med kanel och socker, mums!

Catrin
14 år sedan

Just nu har jag fått dille på Arlas jordgubsfil! Super gott som det är eller med nötter alt. müsli.

Emelie
14 år sedan

Usch, stackarn! Va tråkigt det låter med magsjuka!

Nästa inlägg

Krämig pasta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x