Nytt

Äntligen har vi fått till en internetuppkoppling här hemma, men inte tack vare Glocalnet (som fortsätter att göra allt de kan för att få missnöjda kunder). Så jag hoppas på att kunna uppdatera här lite mer frekvent igen!
Någonstans i flytten försvann även sladden till kameran, med största sannolikhet ligger den i någon kartong på vinden. Därav den dåliga uppdateringen av recept och bilder här på Linneas Skafferi.  Men jag hoppas ni har överseende med detta och fortsätter att kika in här hos mig!

Förra veckan fick jag ett tillskott till min kokbokssamling. Dock hade jag inte beställt den själv, utan den kom som en trevlig överaskning på posten! Tofvehult drömmen om ett kafé är bokens titel och i denna mycket personliga kokbok får vi följa Lena Göransson genom årets högtider då hon lever ut sin dröm. Drömmen om ett kafé. Boken genomsyras av personliga och traditionella recept, den är väl värd att läsa och låta sig inspireras av!

Så tack Lena för det trevliga brevet och den fina boken!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sussie
Sussie
14 år sedan

Alltid trevligt med överraskande post. Toppen när det är en sån bra bok också 🙂
Jag läser dig blogg var och varannan dag och kommer att fortsätta göra det även utan dina bilder för en stund 😀
Ha en fortsatt toppen dag!

Helene.L
Helene.L
14 år sedan

Hoppas ni alla tre 😉 trivs riktigt bra i det nya hemmet!

Kramis

Nina
14 år sedan

Här är en missnöjd f.d. glacalnetkund till.

sofie
14 år sedan

Hej 🙂 har du något tips om vart man ska beställa bakgrejer ifrån, först och främst till cupcakes, som sugerpaste och sådant?

Fyraihuset
14 år sedan

Hej, jag hittade precis din fina blogg. Jag har lagt till den i min länklista. Jag skulle dock önska att du la till feed på din sida så man får uppdateringarna via blogger.

/Nina

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]although sites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they may be essentially worth a go by, so have a look[…]

trackback
8 år sedan

xcn5bsn5bvtb7sdn5cnvbttecc
[…]very couple of internet sites that transpire to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly nicely worth checking out[…]

trackback
7 år sedan

Title
[…]below you’ll locate the link to some sites that we assume you ought to visit[…]

Nästa inlägg

48 dagar kvar..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x