Välkomna!

 

Det är så roligt att se hur fler läsare hittat hit de senaste dagarna, ni är så varmt välkomna hit till Linneas Skafferi. 
Jag hoppas att ni som hängt med ett tag fortsätter att kika in hos mig, men även att ni nya läsare kommer vilja komma tillbaka. Nu undrar jag lite vad ni vill läsa om här framöver? Julmat , julgodis, nyårsmeny, vardagsmat? Vad vill ni få inspiration till?

Ni vet väl att det går att följa Linneas Skafferi både på facebook och twitter nu?

Nu är det dags att kolla igenom kyl och frys för att trolla fram en middag, vad äter ni ikväll?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
Camilla
14 år sedan

pangasiusfilé med sesampanering, ris och vitlökssås, yumm 🙂

anna
14 år sedan

julgodis kan man aldrig få nog av, så det vore roligt om du kunde dela med dig lite av dina recept!

Isabell
14 år sedan

Jag vill se smaskiga julsaker, härliga julbakverk och julgodis. Och så vill jag se muffins & cupcakes i massor, gärna lite juliga 🙂

Lise-Lott
14 år sedan

Parisare!!! Ibland får jag en riktig craving efter parisare med mycket hackad gurka och senap på!

Sofie
14 år sedan

Jag är en trofast läsare sedan flera månader tillbaka. Skulle gärna se fler enkla och nyttiga mellanmål alt. deserter. Har prövat mig på mycket av dina redan utskrivna recept och förslag (och blivit förbaskat nöjd) – men fler uppskattas alltid :>.
Till middag här hemma åts chili con carne med riven grönsakssallad – mumma!

Lina - krafla
14 år sedan

Gärna lite inlägg om julgodis, blir bak i helgen. Än så länge står detta på menyn: saffranscupcakes, blåbärskola, nougat, chokadtryffel. Men jag vill gärna göra ett helt lass med godis 🙂 Jag är dock en halvgammal läsare, har följt dig i ca ett kvartal

Sandie
14 år sedan

Dina inlägg är underbara men det här med veckans mat är ju helt fantastiskt =) Det gillas och vill jag ser mer av =) Men allt det övriga är toppen också =)

m
m
14 år sedan

julgodis big yes!

Tess
Tess
14 år sedan

jag skulle gärna vilja läsa lite mer om julgodis och vardagsmat 🙂

Josefin
Josefin
14 år sedan

Åh, jag vill ha vardagsrecept – alla tidningar och webbsidor överfylls med julmat; jag vill kunna njuta av den på julafton, och inte tröttna på den innan! Inspiration till den kvarvarande transportsträckan tack 🙂

amelie
14 år sedan

Jag var slö ikväll och tog två skålar med fil, flingor, russin, solrosfrön och psylliumfrön. MUMS!

pernil
pernil
14 år sedan

hej vill gärna få tips på julgodis, julbak.

L
L
14 år sedan

Hej!
Du borde ordna så att man kan följa dig via RSS också! Läser alla mina viktiga uppdateringar via RSS-läsare och skulle även vilja ha dig där…

kicki
kicki
14 år sedan

jag vill gärna ha lite tips nå nyårsmat!

Anna
14 år sedan

I vårt hushåll åt vi marinerad kyckling med brysselkålssallad med fetaost, mandel o rödlök och en sweetchilisås till. Det var smaskens det!

Grattis till en massa besökare, med all rätt! Har skrivit det förr, men det tål att upprepas; du har en superfin sida!!!

Varma hälsningar
Anna

Linn
14 år sedan

Vill säga grattis till böckerna Katja och du har gjort det otroligt bra. Jag skulle vlija ha enkla tips på jul- & nyårs efterrätter.

Jenny B
Jenny B
14 år sedan

Har spanat runt på din blogg som är jättefin! Gillar speciellt tårtorna… En eloge till dig som anger när du fått en produkt av leverantören (tänk den som hade den förmånen!). Det känns tryggare att veta när du nosat upp något på egen hand, och när du fått något skickat till dig. Seriöst gjort, fortsätt gärna så.
Lycka till i fortsättningen!!!

Katja
14 år sedan

Jag tycker att det är lite för lite långpanna…

Hanna
14 år sedan

Hej Linnea!
har följt dig det senate året, älskar din blogg!
Jag är en förvirrad å glömsk tjej, jag glömde köpa aftonbladet och din bok! Finns den på nått sätt att få tag på?
Mvh Hanna

Nordingården
14 år sedan

Grattis till fint samarbete med Aftonbladet och Tasteline! En helt underbar bok med ljuvliga foton och recept! Du är duktig och vilket gott recept nedan, kanske man kan testa det med kyckling i stället, mmm va gott det såg ut och lät! Ha en trevlig andra advnet med många goda kakor till kaffet! Mari.

GÅRDSROMANTIK
14 år sedan

Men så roligt med så många besökare – och så många prenumeranter – nu skall jag lägga till mig!!!

Kram Maud

Ewa & Emma
Ewa & Emma
14 år sedan

Vardagsmat vill vi ha tips på. Gärna vegetariskt och som går fort att laga.

emmaa
14 år sedan

Hej!

Jag tycker jättemycket om din blogg. Man blir alltid så inspirerad. Önskar jag hade mer tid till att baka verkligen.
Måste bara säga att jag tycker du är jättelik Martine McCutcheon när hon är med i Love actually på din profilbild till bloggen ;).

Marina
14 år sedan

Julgodis! Jag brukar alltid göra eget godis och ge bort till jul, det uppskattas av många samtidigt som jag har sjukt kul när jag gör det 🙂 i år planerar jag att göra 6 sorters tryfflar och det hade varit kul om du kunde ge lite inspiration och ditt favori tryffelrecept kanske? 🙂
Ha en bra helg! 🙂

linda
linda
14 år sedan

Din sida är så underbar och inspirerande 🙂 Det är dina vardagsrecept och även mer avancerade matlagningskonster som jag en gång fastnade för när jag hittade din blogg. Har saknat dom lite nu den sista tiden så det skulle jag vilja kom tillbaka lite (förstår absolut varför dom har kommit lite i skym undan, helt ok!). Har gjort många av dina recept som numer är favoriter hemma hos oss, dom är alltid fångande och fint framlagda att man bara önskade att man hade blivit bjuden på dom 🙂

Anonym
Anonym
14 år sedan

Mat och bak – till vardags och till fest! Det är blandningen du har som är toppen! Fin sida, underbara bilder och kanonrecept! 😉

Sandra
14 år sedan

någon/några trevliga tre-rätters till nyår kanske 🙂

Nästa inlägg

Kotlett

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x