ANNONS

Tävling!

 

Happy Tuesday alla kära läsare! Jag antar att de flesta av er har börjat komma tillbaka till jobbet efter semestern, eller så har ni kanske precis avslutat sommarens arbete och förbereder er inför höstterminen. Hur det än ser ut för er så börjar allt så sakteliga falla in i rätt mönster igen här hemma. Hösten kommer förhoppningsvis bestå av massor av roligt arbete för min del och jag sitter redan nu och planerar lite saker som kommer dyka upp här på bloggen till jul!

 

Men som jag skrev igår har jag en finfin tävling att berätta om idag. Det är nämligen så att ni läsare här på Linnéas Skafferi har chansen att tävla om inte mindre än tre prenumerationer på Lantliv Mat & Vin. Tävlingen kommer att pågå från idag 17 augusti till och med 31 augusti så ni har två hela veckor på er att delta i tävlingen. Ni är med och tävlar genom att lämna en kommentar i detta inlägg.

 

För att vara med och tävla vill jag veta vilken av LRF Medias tidningar du allra helst läser och vad tidningen Lantlivs chefredaktör heter.mixr.se kan du dels få svar på frågan men också ta del av gobitar ur några av Sveriges ledande magasin. Tittar man riktigt noga, tillexempel här så stöter man även på recept ifrån Linnéas Skafferi.

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

Lycka till!

 

 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mian
13 år sedan

Jag älskar att ligga på kökssoffan och läsa kokböcker eller mattidningar! Det är en suverän avkoppling när höstmörkret kommer.
Just "Lantliv Mat & Vin" skulle jag jättegärna vilja testa,jag har mest läst vanliga "Lantliv" förut.
Anna-Lena Sventelius heter hon, chefredaktören.

Anonym
Anonym
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören och trädgårdsfreak som jag är så får det bli tidningen Drömhem och Trädgård som är min favorit!

Veronica Sandström
Veronica Sandström
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius heter Hon.
Drömhem & Trädgård är min absoluta favorit.
Med den Tidningen målar man himlen blå fast den ute är grå.
En njutning mitt i vardagsstöket
läsandes i hemtrevliga köket.
Då får sinnena njuta
& jag drömmer mig bort när jag bakåt luta.

Eva
Eva
13 år sedan

Kul med en tävling så här direkt efter semestern. Lantlifs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
Och den tidning som jag helst läser hos LRF Media är nog Residence, även om de har ett flertal tidningar som brukar leta sig hem till mig!

Linda
Linda
13 år sedan

Land är min stora favorit! Där finns både spännande artiklar och recept på en massa smaskigheter!Det är perfekt sommarläsning, och så klart vinterläsning också för att lysa upp de mörka dagarna! Och chefredaktören till Lantliv heter ju förstås Anna-Lena Sventelius;)

Nathalie
Nathalie
13 år sedan

Vad roligt med ännu en tävling på bloggen 🙂
Jag är gärna med och tävlar och svarar därför att Anna-Lena Sventelius är chefredaktören för Lantliv. Tidningen "Hemtrevligt" ligger mig nära om hjärtat och det är den jag läser regelbundet, men jag erkänner att jag ofta smygläser "Minnenas journal" när jag hälsar på min mormor. Det bor nog en liten nostalgiker i mig 🙂

Lilla huset på prärien
13 år sedan

Vad roligt med en sådan tidning jag som gillar både lantliv och mat! Anna-Lena Sventelius heter chefsredaktören och min favorittidning är Drömhem & Trädgård 🙂

Jenny

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
13 år sedan

Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
Favorittidningen Drömhem och Trädgård!

Marielle
Marielle
13 år sedan

Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius och tidningen som jag helst läser är Drömhem och trädgård.

Johanna
13 år sedan

Chefredaktörens namn är Anna-Lena Sventelius och sen har jag ju lite svårt att bestämma vilken som är min favorittidning, men antingen Lantliv eller Drömhem och trädgård. Gillar den sistnämnda rätt mycket men jag är inte jätteintresserad av trädgård så det blir mest kollande i Lantliv när mamma har köpt hem den! Nu för tiden köper hon dock oftast Lantliv Mat och Vin, så det skulle vara jättekul att vinna en prenumeration på den! 😀

Tara
13 år sedan

Vilket underbart pris! Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius och det är också Lantliv som jag läser helst!

Coquina
13 år sedan

Lantlivs chefred heter Anna-Lena Sventelius och Härliga Hund och Mat och vin är de tidningar jag gillar bäst. Jag prenumererar till och med på Härliga Hund =)

Sofie
13 år sedan

Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius och Lantliv läser jag helst, men även Drömhem och Trädgård, men gillar även Hemtrevligt.

Jessica Hansson
Jessica Hansson
13 år sedan

Chefredaktörens namn är Anna-Lena Sventelius, och min favorittidning är Härliga Hund, hundälskare som man är.

daon
daon
13 år sedan

Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius
Som gammal skogstjänsteman måste jag erkänna att jag väljer Skogsland. Tidigare när jag jobbade inom skogen var det alltid en fröjd när den landade i brevlådan på fredagarna, fullspäckad med intressanta artiklar, insändare och annat matnyttigt inom skogsnäringen. Trots att jag inte är kvar inom skogsbranchen så kastar jag mig ändå över Skogsland vid varje möjlighet jag får. Men nog skulle jag njuta av en prenumeration på Lantliv Mat & Vin också alltid 🙂

Kaksmulan
13 år sedan

Jag vill gärna vara med och tävla. Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och jag läser helst Lantliv eller Hemtrevligt men allra helst vill jag nog läsa Lantliv Mat & Vin.

sigrid
13 år sedan

Självklart föredrar jag att läsa lantliv och alldeles extra glad blev jag när jag upptäckte att de fått en syskontidning med mat&vin-inriktning! Har köpt de senaste numren och tycker att det är en riktigt fin och inspirerande tidning! Att vinna en prenumeration hade verkligen lyst upp i det kommande höstmörkret! Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

Sanna Nilsson
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius heter chefsredaktören.
Och mina favorittidningar är Lantliv Mat & Vin och Hemtrevligt.

Jag har bott i Norge i 4 år och har lika länge velat prenumera på Lantliv Mat & vin, men det har varit krångligt och dyrt. Nu har jag fyttat hem och vill så himla gärna prenumerera, men då är jag istället student och har inte råd att lägga pengar på onödvändiga nödvändigheter 🙂
Men hjärtat slår alltid ett extra slag när
jag ser tidningen och magen blir glad, mycket eftersom jag nu studerar till bagare/konditor.
Tidningen ligger mig alltså mycket varmt om <3 .

Ulrika
Ulrika
13 år sedan

Hej ! Älskar tidningen Lantliv, delvis pga den tidningen har jag återfått uppskattningen av vår barndoms sommarhus i Dalarna, bland åkrar och ängar.
Förstår värdet igen av ha detta omkring sig.
De vackra kläderna i underbara miljöer ger MYCKET inspiration också.
..Och chefsredaktören heter Anna-Lena Sventelius..

/ Ulrika

Lisa
Lisa
13 år sedan

Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
Den tidning jag helst läser är Allt om kök och bad, fast Residence brukar slinka med från affären ibland den också…

Måste bara säga att jag provade göra vaniljsåsen idag… Sååå gott! Aldrig mer pulver…

Maria
13 år sedan

Chefredaktören på Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och den tidning jag föredrar är Vetenskap&Historia. Hoppas på vinst =)

Elin
13 år sedan

Det är faktist bara Lantliv jag har läst av de där, men den är himla mysig! Och hon heter Anna-Lena Sventelius. 🙂

Sandra
Sandra
13 år sedan

Jag läser alla tidningar med recept =) så jag skulle välja just lantliv eller hemtrevligt. Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
Håller alla tummarna =)
//Sandra

Karin
13 år sedan

Åh, vad kul med tävlign! ännu roligare om man har turen att vinna såklart! 🙂
Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och den tidning jag köper helst är Hemtrevligt, en bra blandning i den tidningen!

Natalie
13 år sedan

chefsredaktören heter Anna-Lena Sventelius & min favorittidning är Residence. Den har allt vad gällande hem och inredning. Massa bra tips och mängder med inspiration!

Linda
Linda
13 år sedan

Chefredaktören för Lantliv är Anna-Lena Sventelius. Är jättesvårt att välja en tidning, jag gillar både Drömhem & trädgård och Lantliv. Favoriten får nog ändå bli Hemtrevligt! Lantliv Mat & Vin hade jag tänkt prova härnäst =)

Emmy
13 år sedan

Jag vill också vara med och tävla.
När vi höll på och renoverade huset läste jag Allt om kök & bad. Men annars är Drömhem & trädgård en favorit. Den nya tidningen låter också spännande.
Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
Hoppas, hoppas på vinst…

Sofia Wallerbert
Sofia Wallerbert
13 år sedan

Hej! Är gärna med och tävlar på din fantastiska blogg. Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören.
Den tidning jag gillar bäst är Lantliv. Har också det tidigare nr av tidningen du lottar ut och gillar den skarpt. I hopp om ett positivt svar.

Mor-Mia
13 år sedan

Hej Linnea, Vad roligt med en tidning som kombinerar mina båda intressen. Mat och inredning!
Min favorit tidning är Lantliv och chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

Hälsningar
Mia

Ida
Ida
13 år sedan

Åh, kul tävling. Skönt att ha något nytt att läsa nu när hösten kommer! Lantliv är den jag helst läser & chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius

stina eklund
stina eklund
13 år sedan

Detta låter som det kan bli en ny favorit, älskar alla tidningar som handlar om mat.
Drömhem och trädgård är en annan jag gillar mycket. chefsredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
Och jag tycker mycket om din blogg 🙂

Elinor
Elinor
13 år sedan

Jag tycker att Drömhem & Trädgård är en helt fantastisk tidning, men även Lantliv är inspirerande och rolig att bläddra i. Chefredaktören tror jag heter Anna-Lena Sventelius (om jag inte har sett fel) och jag tycker att det är en toppen-tävling som du fixat, som jag bara kan hålla tummarna för att jag får vinna på ett hörn 😉
Tack för en mysig blogg!

Sanne
13 år sedan

Har prenumererat på Lantliv i snart ett år och det har helt klar blivit en favorittidning. Hittat massor av ideer till vårt hus som håller på att byggas (min man brukar pusta varje gång ett nytt nummer ligger i brevlådan). Anar att denna tidningen är minst lika bra. Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius!
Mvh Sanne

Jenny
Jenny
13 år sedan

Har alltid älskat Lantliv, dels tack vare underbart inspirerande inredningsreportage men framför allt tack vare underbara recept. Har tidigare älskat deras specialnummer med mat och blev alldeles lycklig över nya Lantliv Mat och Vin. Slängde mig över de första två numren och har inpirerats hela sommaren. Lantlivs chefsredaktör heter Anna-Lena Sventelius och jag håller alla tummar för en vinst!

Kristin
13 år sedan

Jag vill vara med och tävla! Jag läser helst Lantliv och chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
Lantliv Mat&vin har jag aldrig läst så det skulle vara roligt att få prova den!

Jessica
Jessica
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius!
Av dessa tidningar skulle jag föredra Föräldrar och barn men annars är just Lantliv Mat&Vin en tidning jag sneglat på ett tag och skulle vilja provläsa!

Yasemin
13 år sedan

Många av deras tidningar är bra, men jag gillar Drömhem&trädgård bäst. Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören.

Pamela
Pamela
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören.
Och eftersom mitt intresse är inredning så säger jag att fvoriten är 25 underbara hem! =)

Petra-76
Petra-76
13 år sedan

Hej!
Jag läser varje nummer av Lantliv. Köper den för tillfället alltid skilt, men en prenumeration sku ju vara kul. Anna-Lisa Sventelius heter ju chefredaktören.

Anna
13 år sedan

Självklart vill jag gärna vara med och tävla om en prenumeration!
Jag läser faktiskt både Lantliv, Drömhem & Trädgård och Lantliv Mat & Vin, men måste jag välja en så är det nog Lantliv Mar & Vin efter som mat är min stora passion.
Anna-Lena Sventelius är Lantlivs fantastiska chefredaktör

Therese
13 år sedan

Jag vill gärna vara med och tävla! Jag gillar tidningen Hemtrevligt och Lantlivs chefredaktör är Anna-Lena Sventelius =)

Anu
Anu
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius är chefredaktören o jag gillar mest Lantliv.

Linda
Linda
13 år sedan

Hej!! Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius. En fantastiskt tidning!!
Mina stora lycka sedan ett par år är när Drömhem o trädgård ramlar ner i min brevlåda. Oftast kommer den dessutom i slutet av veckan, perfekt inför helg med lugn o ro!!

Jag vill absolut vara med o tävla!!

Linda
Linda
13 år sedan

Jag vill absolut vara med i denna tävling.

Anna-Lena Sventelius heter hon och jag läser helst lantliv mat & hem och föräldrar och barn.

Hoppas på vinst=)

Karin
13 år sedan

En tävling jag inte vill missa!
Svaren på frågorna är följande:
– Tidningen Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius
– Min favorit-tidning är Drömhem & Trädgård!

Länk finns i min blogg!

Kram Karin

Emma
13 år sedan

Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören 🙂

Jag gillar att läsa mattidningar så jag säger lantliv mat och vin. Har aldrig läst den, så det här hade varit ett ypperligt tillfälle! 🙂 Har ganska lätt att fastna för en mattidning, så om det blir en prenumeration så blir det nog fler sen 😉

Anna
13 år sedan

Här är en till som vill vara med och tävla.
Hemtrevligt är min favorit, även om jag gärna läser alla om jag kommer åt.
Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
/Hej svejs från Anna

alexXandra
13 år sedan

Hej! Är gärna med och tävlar!

Lantlivs cehfredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
Jag läser helst Vetenskap och Historia eftersom det kan sitta bra med lite vetenskap mellan allt bakande, lagande och vispande.

Ha en bra dag!
Med vänlig hälsning

Alexandra

bakmammorna
13 år sedan

jag tävlar gärna! chefredaktören heter Anna- lena Sventelius och jag gillar bäst föräldrar och barn.

Sanna
13 år sedan

Jag är väldigt gärna med och tävlar och min favorit tidning utav LRF Medias tidningar är Föräldrar & Barn eftersom jag själv har barn och har mycket nytta utav den information osv. som det finns i tidningen. Men jag skulle väldigt gärna vilja testa på och vinna den här tidningen "Lantliv – mat och vin" då jag älskar att pyssla i köket med god mat och andra goda saker.

Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.

Nästa inlägg

FORMEX 2010

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x