ANNONS

Tävling

Idag hade jag tänkt att bjuda er på massor av härliga bilden från vackra Rosendals Trädgård där de denna helg har äppeltema med äppelpajstävling och massor av andra roliga saker. Med mig skulle jag ha två duktiga fotografer så jag skulle ha mängder av bilder och inspiration att bjuda er på. Men det regnade bort, vi regnade bort. Så Rosendalsbesöket får vi ta en annan helg.

Så för att liva upp denna regniga helg bjuder jag och CoolStuff istället på en tävling! Många av er verkade gilla kakstämpeln jag bloggade om här om dagen, så jag tänkte lotta ut en stämpel till en lycklig vinnare.

Jag vill veta vilken slags kaka du skulle baka och använda den här stämpeln på om du blir den lycklige vinnaren. Kanske på bondkakor, brysselkex eller varför inte jordnötskakorna jag bjöd er på här om dagen?


Lämna en kommentar här på bloggen med bästa kaksorten, ditt namn och e-mailadress så jag kan nå vinnaren. Tävlingen pågår från och med nu fram till tisdag 21/9 kl 21.00

Tävlingen är avslutad!

Bild: Linnéas Skafferi

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fanny, fannyskakburk
13 år sedan

Åh jag vet precis vad jag skulle andvända den på! Jag skulle helt klart andvända den på mina marängfluffkakor med choklad! Och på pepparkakorna i jul! Skulle blii såå fint!
Kramar Fanny

Natalie
13 år sedan

Mina favoritkakor såklart = Russinkakor.
Eller den andra favvon Havrekakor… Mmm måste baka dem imorron passar så bra till höstfikan, stor kopp te en russinkaka och en kavrekaka=)
Första gången jag skriver en kommentar här =)
Kram från Natalie

Tess
13 år sedan

Jag skulle göra kakor av vanlig mördeg och sedan stämpla. Texten fylls sedan med exempelvis choklad eller sylt. Enkelt och snyggt, men framför allt gott!!

amsibamsi
13 år sedan

SATAN I GATAN VILKEN COOL STÄMPEL 🙂 Jag skulle tycka det vore kul att baka min smarriga chocolate chip cookies me den! Dom skulle ju bli super fina!

Ellen
13 år sedan

Daim-cookies, supergott 🙂

Emma
13 år sedan

Själv skulle jag baka klassiska drömmar 🙂 Det kan man aldrig tröttna på det må jag säga.
Kram Emma

Linnea
13 år sedan

Blev helt förälskad i den där stämpeln från första gången jag såg den. Jag skulle förmodligen använda den på ALLA kakor jag någonsin kommer baka! Men jag skulle börja med dina ”dubbla kokosdrömmar” från boken Småkakor som släpptes med Aftonbladet, har inte provat dem ännu men tror de är perfekta till detta”

Michelle & Girlzen + bebis i magen
13 år sedan

Enkelt skulle baka chocolate chip cookies och stämpla dem… Så fint, en perfekt ge bort present…
Åh vill ha den stämpeln 🙂

Sofie
13 år sedan

Hej! Åh, även jag blev helt hänförd utav kakstämpeln, så jag känner mig nästan tvingad till att ställa upp i tävlingen.
Jag tror att stämpeln skulle göra sig riktigt bra på de krispiga havrekakor med kolaöverdrag som min kära mormor brukar baka! 🙂

Anna Johansson
13 år sedan

Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna kakstämpeln. Om jag fick äran att göra det skulle jag använda den på gamla hederliga chokladkakor och på mörkakor.

Maja
13 år sedan

Om jag vann vet jag inte riktigt vilken kaka jag skulle andvända den på , Men jag skulle vilja vinna den åt min mamma som såg stämpeln på hemsidan men tyckte den var för dyr.

Hannah Larsson
13 år sedan

Hej, jag är gärna med och tävlar!
Mina favoritkakor är farmors marängkakor med smörfyllning, macarons kan man väl säga. Dock tror jag inte dem inte är så ultimata för att stämplas.. Därför skulle jag använda mig av ditt recept på jordnötskakorna, eftersom de är så enkla och goda, men bara behöver lite ”uppiffning”, t.ex. en sån där fin stämpel.
Tack för chansen!

Malin Dahlberg
13 år sedan

Nu när det börjar närma sig jul (ja, jag längtar!) så hade jag använt dom till mina ingefärspepparkakor som är gudomligt goda! Det hade nog varit väldigt uppskattat att få dessa stämplade kakor inslagna i cellofan med ett fint julsnöre! 🙂 Perfekt klapp!

Mingodasida
13 år sedan

Ja, visst är den cool den där stämpeln! Jag skulle nog också testa den på många olika sorters småkakor, choclate chip cookies, rågkex, pepparkakor mm.

Matilda
13 år sedan

Jag skulle baka dina jordnötskakor, pepparkakor eller nån andra småkakor, chocolate chip cookies, t.ex.
Skulle vara jättekul att ha en sådan stämpel!

Elisabeth Petersson
13 år sedan

Jag skulle baka Choco Cookies ala Oreo, ett amerikanskt recept jag omvandlat till svenska mått. Hur goda som helst och skulle vara så kul att kunna använda den roliga kakstämpeln till kakorna.
Receptet finns under länken för er som vill kika och kanske testa.
Kram

Elisabeth Petersson
Svara på  Elisabeth Petersson
13 år sedan

Länken finns om man klickar på mitt namn, trodde den skulle synas separat.
Kram

Linda
13 år sedan

Mina favoritkakor är chocolate chip cookies, vit eller vanlig choklad spelar ingen roll så länge det är mycket av den 🙂 Dessa himmelverk skulle stämpeln användas flitigt till.

Karin
13 år sedan

Åh vilken underbar stämpel, den skulle vara fin att använda på mina urgoda kanelkakor, el varför inte ändra formen på den fantastiska sirapskakan och göra den rund med detta trevliga tryck på.. Åh så roligt.. nu håller jag tummar o tår..:O

Camilla
13 år sedan

Åh, jag tar givetvis också chansen att vinna denna häftiga stämpel! Jag skulle helt klart använda den på mina havrekakor och självklart också till julens pepparkakor – tänk va fint! 🙂 Håller tummarna!

Daniella - BakeCake
13 år sedan

Åh, nu måste jag ju vara med och tävla! Stämpeln var ju urhäftig! Jag skulle baka mina absoluta favoritkakor! Cocosdrömmar och sedan undersidan av kakorna som inte var ”stämplad” skulle jag doppa i mörk choklad. Såå gott! Nu hoppas jag på mycket tur!! Ha det jätte bra. Kram Daniella

Sofia T
13 år sedan

Mördegskakor med hasselnötter och hackad choklad retar smaklökarna på alla sätt.
Med denna stämpel kan det inte bli annat än rätt!

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv
13 år sedan

Jag skulle använda den till bondkakorna för det är de första kakorna min mormor lärde mig baka när jag var liten 🙂 Och de är ju så himla goda

Marie
13 år sedan

Ooh vad kul med tävling. Stämpeln är ju hur cool som helst. Jag hade stämplat mina bondkakor (hur goda är inte dom ;)), men även pepparkakorna och russinkakorna till jul. Eller what the heck, jag hade använt den till alla kakor jag gör. Man vill ju visa att man gjort dem själv och på så sätt få skryta lite 😉

Åsa Dahl
13 år sedan

Jag skulle använda den som stämpel till alla kakor som går att stämpla, men även till att stämpla ettiketter med till alla syltburkar som jag kokat i sommar och kommer att ge bort som presenter istället för en blomma.

Malin Johansson
13 år sedan

så grymt fin stämpel… hade blivit överlycklig över att vinna en sån..
kakor jag skulle baka är självklart choclate chip cookies…. eller pepparkakor!!

Sussie
Sussie
13 år sedan

Stämpeln ’homemade’ är såklart ett need-to-have i köket!!
TIll jul får den pryda mina kakor vilka det än må bli 🙂
Ett självklart måste är att stämpla locken som pryder vaniljhjärtan – lovely!
Kram
/ Sussie

Anneli
13 år sedan

Sååå läcker stämpel vill jag självklart vara med att tävla om. Jag skulle använda den till julens pepparkaksgåvor & mina klassiska brysselkex & drömmar. Men det är inte omöjligt att det blir jordnötskakor också ;-).
Tack för att jag fick vara med och tävla & tack för en mysig blogg!
Kram Anneli

Anki Johansson
13 år sedan

Hej! Jag skulle använda den till julens pepparkakor, det skulle bli så bra.
Kram

Lina
13 år sedan

ojoj… Trycket skulle nog bli snyggast på vanliga mörkakor… men jodnötskakor är ju så goda! Sen vore de ju perfekta på pepparkakor… och om man var riktigt pillig kunde man ju göra hallongrottor och spritsa hallonsylten i trycket… Kan ju inte bara välja en! Om jag vann skulle jag ”go wild” och trycka ”home made” på allt i hela köket haha, det får nog bli mitt svar!
Kram

Maja i Malmö
13 år sedan

Ûber snygg stämpel !!!! Jag har i helgen schablonat ”Home Made” ovanför köksluckorna i köket. .vilket sammanträffande !!!
tänkte bjuda hem mina vänner på hembakade kakor med texten Home Made tryckt på… visst vore det läckert?
Kakorna skulle bli brysselkex, & havrekakor!

Linda
13 år sedan

Jag skulle börja med att testa den på brysselkexen som jag brukar göra, det skulle piffa upp dem perfekt!
Sedan skulle det garanterat bli ett par stämplar på julens pepparkakor. Verkligen visa att de är hemgjorde 🙂

Elina
13 år sedan

Jag skulle användt stämpeln på ett par andra jordnötskakor som är dubbla med en nutella/jordnötssmörskräm mellan 🙂 Mums !

Li
Li
13 år sedan

På mina favoritkakor året runt:) pepparkakan!

Rosanne
13 år sedan

Åh, vilken fin stämpel!
Jag skulle först göra makens favoriter; kolakakor och sedan skulle jag testa att göra dina jordnötskakor till mig själv, mums!

Lovisa
13 år sedan

Jag skulle använda dem till mina popcornkakor tror jag:)
Åh vad roligt det skulle va att ha den stämpeln 😀

Anna
13 år sedan

Jag skulle baka mina american cookies och stämpla dom med denna coola stämpel!

ANNA LARSSON
13 år sedan

Den stämplen är bara så tuff.
Vinner jag inte kommer jag nog ända klicka hem en sån till julens alla pepparkakor =)
Fast nu så här på hösten hade jag använd den till massa choklad kakor =)

AK
AK
13 år sedan

Min första tanke var att jag skulle baka bondkakor, så det får bli mitt svar. Om jag vann så skulle jag antagligen använda den fina stämpeln på de flesta kakorna jag gör.

annelie
13 år sedan

Jag skulle absolut baka Kolakakor!

Paula
13 år sedan

Jag skulle baka ett par otroligt goda nutellacookies!

Madeleine
13 år sedan

En såndär stämpel skulle jag jättegärna villja vinna. Jag har ett tag funderat över om jag ska baka jordnötskakor. så det skulle jag defenitivt baka.

Tina
13 år sedan

Vilken härlig stämpel! Jag skulle använda den till ett gäng riktigt mustiga chokladkakor i all sin enkelhet eller till min variant av jordnötskakor med hackade jordnötter i – perfekt att stoppa ner i en burk och ge bort!

Stina
13 år sedan

Jag är såååå sugen på att testa dina jordnötskakor 🙂
Men jag hade någ använt stämplen till någon kaka med choklad på/i… och även använt den i sockerpasta..
men en kaka med smält choklad på och ett litet stämpel tryck har jag framför mina ögon… hm.. verkligen något att tänka på 😉
Och självklart vill man juh vinna den läckra stämpeln 😉
Stina

Diana
13 år sedan

Jag skulle använda stämpeln till mördegskakor 🙂 Säkert till andra kakor också om jag väl skulle ha stämpeln men just mördegskakor är en sort jag brukar baka.

Johanna
13 år sedan

Skulle absolut använda den på mina amerikanska pepparkakor, så dom får en extra amerikansk touch 😉 jätte fin stämpel!

Amanda Karlsson
13 år sedan

Jag skulle försöka använda den till alla småkakor jag gör. Men den skulle nog passa extra fint på mina goda kardemumma cookies!

Elinor
13 år sedan

Jag ser framför mig att jag skulle baka kolakakor, som man egentligen gör som snittar, till runda fina kakor med en ursnygg stämpel på! Skulle ju bli likt de kakor som du har bakat, men kolakakor är absolut min favorit, lite smått beroendeframkallande… 🙂
Nu ska jag hålla tummarna!

Sofia
13 år sedan

Hej Linnea!!
Först och främst blev jag jätte glad när jag såg inlägget med stämpeln. Visste nämligen inte att det fanns sådana saker och tyckte med en gång att det var världen bäste idé.
Själv skulle jag nog använda en sådan stämpel på mycket mer än enbart kakor, som kort och så vilket jag ofta gör egna.
Det jag tycker är så bra med stämpeln är att man verkligen visar att man har gjort kakorna själv, för det finns väl inget tråkigare än att stå och baka när de som sedan äter kakorna inte inser att man just stått och gjort de själv?
Jag skulle nog baka lavendelkakor. Det är som vanliga ljusa småkakor, bara att man använder lavendelsocker istället för vanligt socker. För den som undrar är lavendelsocker helt vanligt socker som har lavendelblommor i sig vilket ger ifrån sig en otroligt speciell och god smak.
Det går även att göra själv genom att lägga antingen färska eller torkade lavendelblommor i helt vanligt socker.
Eftersom även lavendelblommorna följer med ner i smeten blir det väldigt fint att använda i både mjuka och hårda kakor som är ljusa eftersom man då ser blommorna 😉
Tack för en otroligt bra, rolig och inspirerande blogg!!
MVH
Sofia

Linn
13 år sedan

Jag skulle använda stämpeln på kanske marsipan och ha det som lock till mina muffins. Men även till mina goda havtornskakor.

Jessica
13 år sedan

Då jag inte har bakat småkakor på ett bra tag, väcker den charmiga stämpeln min lust till bak.
På julens pepparkakor vore Home made-stämpeln pricken över i eller mormors Marstrandskex.
Hoppas på tur!

Bonnierkokbok

Nästa inlägg

En kär vän..

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x