Nytt-våren 2011


Någonting mystiskt händer här hemma. Elektriska prylar dör en efter en i mitt kök! Det började på nyårsafton när vi åt frukost, en omgång smörgåsar var rostade och när vi satt i nästa laddning hände ingenting. Brödrosten gav bara upp och ville inte vara med något mer. Idag var det elvispens tur att kasta in handduken, helt utan förvarning slutade den att fungera, den ville helt enkelt inte vispa mera. Bara att åka till returstationen och låta köksmaskinerna få den slutliga vilan..
Dualit gör galet snygga köksprylar om du frågar mig, har man en sådan snygg brödrost får den mer än gärna stå framme och pryda sin plats tycker jag. En svart eller kanske mörkgrå skulle passa fint i mitt kök. Elvispen, ja den går inte heller av för hackor men den skulle gärna få vara i någon färg, kanske en klarröd eller som den ovan i en ljuv blå nyans.
I mellandagarna damp H&M´s kataloger ner i brevlådan och det är ju inte utan att man blir smått förälskad i H&M HOMES´s snygga prylar. Kökshanddukar, dukar, fina korgar, kuddar och mycket annat lockar mig att lägga en rejäl order och för att piffa upp hemmet nu till våren. Ja inte för att det är vår än på länge, även om de senaste dagarnas slask får en att hoppas och tro att det blir vår även i år. Men jag behöver inte oroa mig. Dom lovar -12 grader till veckan.
Så kära tomten, jag vet att det är efter jul, men en brödrost, en elvisp, ett par snygga handdukar och ett par fina små korgar till köket det är vad jag önskar mig denna gråa januaridag.
Vad piffar ni upp köket med nu när kära julen kastas ut?


Bilder från ovan länkade företag.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofia
13 år sedan

Dualit-vispen är så snygg! Jag skulle vilja ha en i svart jag också.

Stockholm Syndromet
13 år sedan

Älskar elvispen. När min lägger av, vilket den gör när som helst, blir det en sån.

Rebecca
13 år sedan

Jag har sett en visp som är väldigt lik denna i modellen men från Bodum, den finns i rött bland annat så det kanske skulle kunna vara något!

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
13 år sedan

Älskar duolites brödrostar. Ska köpa en själv snart.

Jennie
13 år sedan

Åhhh en sån Dualitvisp önskade jag mig till min födelsedag men inte fick jag nån sån heller 🙂
Så man får väl köpa en själv sen 🙂
Men däremot älskar jag burkarna från Derrière la porte och det fick jag ju en. Dom tycker jag piffar upp köket massor 😀

Anna
13 år sedan

Jag har hivat ut julmaten och burit hem en massa krukor med färska örter som nu pryder köket och doftar underbart. Nu blir det lätt och fräsch mat ett tag framöver 🙂

Mårtenssons kök
13 år sedan

Dualitvispen kollade vi på i en affär, men jisses vad den väger tungt i handen. Den hade man inte orkat vispat så länge med,,,
H&M Homes har riktigt fina grejor, en hel del man blir sugen på.
Nya gardiner har hängts upp i köket, ljusa så de släpper in allt ljus som kommer fram. Har kollat efter nya kökshanddukar oxå men inte hittat några som fallit i smaken riktigt.

Dessi
13 år sedan

En Dualit brödrost och elvisp står högt på min önskelista. Det är som du säger, brödrosten är så snygg så den får gärna stå framme och pryda köksbänken! H&M:s kökshanddukar är dock inte så bra i kvalitén tycker jag, torkar dåligt… Men snygga är dom!

Emilia
13 år sedan

Korgarna är superfina! Själv satsar jag på att sy själv, då får jag dem precis så som jag vill ha dem. Jag får ta och se om jag hittar något fint tyg, för korgar kan man inte få för mycket av 😛

Elin Zäta
13 år sedan

Jag ska göra 2 st två-års tårtor & på den ena ska jag ha hello kitty på, så då ska den vara av vit marsipan. Men jag har inte fått tag på någon vit marsipan så jag köpte en ”korv” med marsipan, antar att den inte är helt vit. Kan jag få den vit på något sätt eller hur ska jag annars göra? Kram från lilla mig 🙂

domain
9 år sedan

Remarkable issues here. I am very happy to peer your article.
Thanks so much and I’m looking forward to touch you.
Will you please drop me a mail?

no deposit bonus
8 år sedan

y6o1wS This is a really good tip especially to those new to the blogosphere. Simple but very precise info Appreciate your sharing this one. A must read post!

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2011/01/nytt-varen-2011/ […]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Informations on that Topic: http://www.linneasskafferi.se/2011/01/nytt-varen-2011/ […]

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]we came across a cool web-site which you could possibly enjoy. Take a appear if you want[…]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Find More Informations here: http://www.linneasskafferi.se/2011/01/nytt-varen-2011/ […]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2011/01/nytt-varen-2011/ […]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]here are some links to websites that we link to for the reason that we consider they are worth visiting[…]

trackback
8 år sedan

… [Trackback]
[…] Informations on that Topic: http://www.linneasskafferi.se/2011/01/nytt-varen-2011/ […]

Linnielantliv 1

Nästa inlägg

Lantliv Mat & Vin

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x