God Jul

julkort-2015-ny
 
God Jul alla kära läsare!
Jag hoppas att alla haft en härlig start på julen! Här hemma njuter vi av ledigheten och myser fortfarande runt i våra pyjamasar, barnen har lekt med alla nya leksaker och nu har vi kollat på Sune på bilsemester. Om en liten stund är det dags för oss att fara iväg på det sista julfirandet för denna gång. Så i köket står två nybakade pepparkakskladdkakor vi ska ha med. Jag hoppas dom blev lyckade. Nu funderar jag mest på om lingon eller saffransgrädde passar bäst till, vad tror ni?
 
Nu önskar jag er en helt fantastisk fortsättning på julen!
bild:sebastian niemi-carlsson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
pepparkaksglass

Nästa inlägg

Pepparkaksglass

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x