Veckans mat

halloumisallad
 
Måndag i morgon och en ny vecka drar igång med buller och bång!
Jag älskar verkligen halloumi och tycker det är så gott att använda i sallad. Ät salladen som den är eller servera den till lite kyckling eller en köttbit.
torsk i ugn
 
Den här fisken har varit med förr. Men, den är fortfarande det mest sökta receptet här på Linnéas Skafferi, så jag tycker den förtjänar att visas upp. Galet enkel fisk i ugn. Den brukar gå hem hos både stora och små.
 
 
 
 
köttbullar
 
Galna människa tänker ni, julköttbullar i mars. Men jag kan helt ärligt tycka att det är såå gott med lite juliga köttbullar fast det inte är jul! Jag älskar verkligen kombon av kryddpeppar och senap! Så gott att det får platsa på veckans matsedel.
 
tortillapizza
 
På torsdagar Axel simskola, så då måste vi äta något som går fort att göra iordning Där är ju tortillapizzor helt oumbärliga! På den här har jag bytt ut tomatsåsen mot pesto, ett måste att prova för er som inte gjort det än!
potatissallad
 
Finally friday!!! Idag känner jag inte för någon mer avancerad matlagning än att slänga ihop en potatissallad. Och till det lite kallskuret från charkdisken. Bättre avslut än så kan man inte få på en vecka.
energibollar
 
Alltså de här små söta nötfria energibollarna. Helt omöjligt att bara ta en liten! Men eftersom de är gjorda på solroskärnor och russin så är det helt ok att ta två 🙂
 
Ha en helt fantastisk vecka nu!

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carro
Carro
8 år sedan

När man trycker på länken till tortillapizzan kommer köttbullarna upp.

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Carro
8 år sedan

Oj, så ska det ju inte vara! Fixar det 🙂

Kryddsmör

Nästa inlägg

Kryddsmör

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x