ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sallad

/

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Jag är verkligen en salladsmänniska. Och då menar jag kanske inte sallad som i tomat, gurka och blaskig isbergssallad. Nej gärna en matig sallad med rödkål eller grönkål som bas. Lite stekt eller grillad paprika för härlig sötma, fina små bladgrönsaker som babyspenat, mangold eller ruccola gillar jag. Sedan tycker jag om att ha nötter eller frön för att få lite knaprighet och tuggmotstånd. Pricken över i brukar vara att steka ett par halloumiskivor att ha till.
Sen är jag ingen riktig dressingsmänniska. Jag tycker om när man känner de rena smakerna i salladens råvaror. Så just dressingar ekar det väldigt tomt av här på bloggen.

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Den här salladen serverade vi på påskbuffén i år. Grönkål, bladgrönsaker, päron, groddar, paprika, rödlök och massa annat gott!! Perfekt till en buffé eller varför inte till en bit grillat kött!

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Amarantsallad med halloumi, en typiskt god sallad som passar perfekt till lunch! Eller kvällsmat. Eller som ett bra vego-alternativ när man grillar. Då hade jag gärna haft i lite grillade grönsaker också.

Photographer: Sebastian Niemi CaSyrrans bästa rivna rödbetssallad. Kanske en av de bästa tillbehören jag vet. Passar till typ allt. Kött och fisk, eller en vegoburgare eller bara stekt halloumi. Sjukt god och väldigt enkel att göra.
Det var lite salladstips från mig så här nu när grillsäsongen drar igång och man kanske letar efter nya saker att servera till det grillade köttet/fisken eller kycklingen.

Är du en salladsmänniska? Vilken slags sallad äter du helst?
bilder:Linnéa Seidel

2

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00