Chokladbollens dag

chokladbollstårta
Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är faktiskt chokladbollens dag, hurra, hurra, hurra!
11 maj är alltså chokladbollens dag, jag älskar verkligen alla dessa temadagar som ploppar upp. Alltid finns det liksom någon anledning att fira ju! Och så klart ska den älskade chokladbollen ha en helt egen dag, hur vore det annars!
Känns som om vi kommer att få lite svårt att få tag på chokladbollar här på Cypern just idag. Men vi smaskade ju cholkadbollstårta när Sebastian fyllde år i dagarna tre, så vi kanske klarar oss ändå 🙂
I dag tänkte jag passa på att plocka fram lite härliga recept på chokladbollar som finns här på bloggen. Först ut är ju så klart chokladbollstårtan som gjorde total succé förra veckan. Både hemma och på nätet.
pepparkakschokladbollar
Ibland kan det vara kul att testa något nytt, Till förra julen gjorde jag chokladbollar med pepparkakssmak. En kul och lite annorlunda variant. Som passar precis lika bra att göra i maj som till jul.
 
chokladbollar
Sen har vi ju den klassiska chokladbollen. Den som aldrig blir omodern och som man kan lite blint på är supergod! Bäst på chokladbollar är Sebastian här hemma. Kanske är det för att han alltid följer receptet till punkt och pricka och inte håller på att ändra massa saker…?
 
Happy chokladbollens dag på er alla! Nu ska jag ge mig ut och sola lite igen här på härliga Cypern!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Angelica Lagergren
8 år sedan

Jag mååååååste ha chokladbollar idag, gud så gott!!! Kramar

Maria
Maria
8 år sedan

Hej Linnea, upptäckte din fantastiska blogg efter tips från en vän…här kommer jag att kika in ofta!!
Men texten är så svag och tunn att den ät svår att läsa, är det möjligt att göra lite fetare tydligare bokstäver?!
Mvh Maria

vegetarisk lasagne med keso och linser

Nästa inlägg

Vegetarisk lasagne

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x