En till lista..

Tidigare i somras, efter lite påtryckning från er läsare som ville vet mer om mig bakom bloggen, publicerade jag en lista om mig. Den listan kan ni läsa här. Nu har jag fått lite fler frågor, så tänkte det kunde vara på plats med ännu en lista om saker ni kanske inte vet..
Så här kör vi!
Skärmavbild 2016-08-24 kl. 10.40.29

  • Jag är egentligen tokblond och har väldigt, väldigt lockigt hår. Man kan ju säga som så att jag och mitt naturliga jag inte är helt överens om hur jag ska se ut. Jag har färgat håret mörkt i snart 10 år nu och har inga planer på att återgå till min naturliga hårfärg. Kanske får jag en 30-års kris nästa år och blonderar mig. Men jag hoppas min frisör stoppar mig innan dess….
  • Jag har ärvt min pappa och farfars ögonbryn. Helt vilda! Därför lär dom tuktas ordentligt annars skulle dom vara hur långa som helst! Och precis som med håret så lär både ögonbryn och fransar färgas. Dom blir helt kritvita i naturligt tillstånd…
  • Jag bor i Västmanland, men precis på gränsen mellan Dalarna och Uppland. Vilket gör att jag kan har en lite svårbestämd dialekt. Själv tycker jag att jag pratar rikssvenska men fick höra för ett tag sedan att: Du har ju precis samma dialekt som hon, vad heter hon..? Linda Lindorff!!
    Skulle inte tro det va, hon är ju försjutton från Vilhelmina!!!! Det ligger i södra Lappland liksom…..
  • Jag är expert på att engagera mig i precis allt. Sen när saker och ting ska genomföras eller så, då får jag ångest och blir så trött på mig själv att jag alltid måste vara med överallt hela tiden.
  • Det finns två saker jag är sjukt duktig på att lära mig utantill, nämligen låttexter och recept. Innan jag fick barn behövde jag sällan skriva upp vad jag hade i när jag lagade mat eller bakade. Två dagar senare kom jag ihåg precis allt och hur mycket av allt det skulle vara i. Efter att Röjar Ralf (eller Isac som han också kallas) kom till världen har dock denna färdighet avtagit något pga sömnbrist, oförmåga att få tänka klart en enda tanke utan att bli avbruten osv. Men jag jobbar på det 🙂
  • Jag hatar att ha tyst runt om kring mig och lyssnar alltid på musik, en ljudbok eller någon podd. Jag har även ganska svårt att vara tyst själv. Och pratar ibland på tok för mycket…
  • Jag älskar att träna, just nu är det mitt absolut största fritidsintresse. Förra året tränade jag pole-dance. Världens roligaste träningsform som tyvärr min handled tillslut inte klarade av. Så nu blir det på gymmet jag får svettas. Mellan barnen la jag om kost och vanor helt och gick ner massa i vikt. Så nu är målet helt klart att komma i samma form som jag var innan Isac kom till världen. Kollar ni långt bak i Instagram-arkivet finns någon formbild på hur det såg ut under resans gång..
  • I vinter har jag bloggat i 10 år!! Helt galet så länge, en tredjedel av mitt liv liksom! Då ska vi slå på stort och fira ordentligt här på bloggen tycker jag!

Det var nog allt för idag, har ni några frågor eller funderingar, hit me!
 
Nu önskar jag er alla en riktigt härlig helg!
.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elise
Elise
7 år sedan

Åh vad skönt att höra att jag inte är den enda Jugansbo-ungen som många tror är norrlänning! Får väldigt ofta frågan om var jag kommer ifrån eftersom de hör att jag inte pratar västgötska. Brukar låta dem gissa pga roligt och majoriteten tror Sundsvall, Umeå, ”därifrån Björn Ferry kommer” (Storuman), osv… Brukar säga ”Ja här nere är väl allt norr om Göta Kanal Norrland så ja vi kan väl säga att jag kommer därifrån ;)” Många blir faktiskt förvånade när jag säger att jag ”bara” är från Västmanland.

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Elise
7 år sedan

Haha är det så för dig också Elise? Tror även vi har en lite mer speciell dialekt ute hos oss än vad övriga Sala har. Men det är bara charmigt, eller hur 😉

Smördegsrutor med äpple

Nästa inlägg

5 saker du kan göra med äpplen som inte är äppelpaj

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x