Nominerad till årets företagsamma kvinna

Skärmavbild 2016-12-02 kl. 12.46.31
Alltså det är så himla kul, jag har nämligen blivit nominerad till årets företagsamma kvinna här i Sala där jag bor. Varje år är det en stor företagsgala där man utser allt från årets entreprenör till årets företag och årets säljare.
Och i år har jag blivit nominerad i kategorin årets företagsamma kvinna. Det känns ju hur kul som helst! Inte bara att det är just jag som blivit nominerad, utan att man valt att nominera någon som faktiskt har en blogg som sin huvudsakliga sysselsättning. Det tycker jag känns riktigt bra. Att man kanske börjar förstå runt om i landet att det inte bara är att sitta och skriva lite snabba inägg och sedan publicera, utan att det ligger så mycket arbete bakom en blogg idag.
 
Så mina vänner, för att jag ska ro hem det här behöver jag ett gäng röster. Antagligen ganska många. Så om ni känner för det, klicka er gärna in HÄR och rösta. När ni ändå är i farten så är min sambos företag (som jag också arbetar i)  Dekalbolaget nominerat till Årets företag och min Sebastian är nominerad till årets entreprenör. Så när ni ändå är inne på sidan.. De kategorier ni inte känner igen någon i behöver man inte rösta i.
 
Nu önskar jag er alla en riktigt härlig fredagskväll!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gunsan
Gunsan
7 år sedan

Röstningen är klar på er båda kraam

Marianne
Marianne
7 år sedan

Varför finns det ”Årets företagare” och ”Årets kvinnliga företagare” i Sala? Borde det inte vara ”Årets manliga företagare”? Kanske bara en kategori?

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Marianne
7 år sedan

Hej Marianne,
Jadu, jag vet faktiskt inte. Kanske vill de lyfta det kvinnliga företagandet lite extra då det fortfarande är till största del män som driver företag?
Kram!

Ofelia Strömberg
7 år sedan

Men åh, vad roligt för dig!!

Pepparkaksglass2

Nästa inlägg

Pepparkaksglass-24 dagar jul

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x