ANNONS

Nyårskaramellen

AMERICANTABLE


Hej,
Idag är det min tur att få presentera dagens tävling i LOPPI:s Nyårskarameller! Under hela december har ni som ni kanske sett kunnat tävla om fin-fina priser hos mina bloggkollegor. Och nu har turen kommit till mig!
I december hade vi julfest med hela LOPPI-gänget på Clarion Hotel Sign och middagen avnjöts på restaurangen American Table som ligger i entreplan. Vilken himla underbar atmosfär och så god mat!
Därför känns det extra härligt att ha möjligheten att låta en av mina fina läsare också få ta del av deras helt fantastiska mat.
För idag kan ni nämligen tävla om ett presentkort för en brunch för två hos American Table, till ett värde av 750kr!!!
För att vara med och tävla vill jag att ni lämnar en kommentar här hos mig om varför just ni ska vinna. Jag kan utan att tveka komma på säkert 10 anledningar till varför jag skulle vilja vinna 🙂
 Vinnaren dras på söndag i Ulrika Forsbergs Nyårskaramell (där du också kan vara med och tävla om ett superfint pris!!!)
 
Tävlingen pågår från och med idag 29/12- till söndag 1/1-17 kl 9.00
” I samarbete med Clarion Hotel Sign/American Table
 
0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Livia Wanntorp
7 år sedan

Jag vill gärna tävla om en brunch för två så att jag kan bjuda med mig en god väninna som.jag inte kunnat träffa på på väldigt länge. Americansk brunch på American Table låter både gott och annorlunda 🙂

Hanna
Hanna
7 år sedan

Jag skulle vilja vinna för att få ta med min vän som bor långväga från mig. Få tid tillsammans o avnjuta god mat & snacka igen all tid som bara vi kan 😉

Patricia
Patricia
7 år sedan

Jag vill vinna för att fjärde december var det min bröllopsdag, vi kunde inte gå ut för att barnen blev sjuka. Jag vill överraska min man till den finaste brunchen!

Baerbel
Baerbel
7 år sedan

Hej, det ska vara fint, när vi är i Stockholm nästan augusti. Jag bo i tyskland😜, manga hälsingar…

Märta
Märta
7 år sedan

Jag har nyligen flyttat till närheten av Stockholm från södra Sverige utan att känna någon, men för två månader sedan träffade jag en kille här som jag tycker väldigt mycket om. Han har betytt så mycket för mig och jag skulle gärna vilja bjuda honom på en brunch.

Ramona
Ramona
7 år sedan

Flyttar på söndagen till Stockholm från Finland och vi känner ingen i staden eller staden desto mera. Så vore ypperligt att bjuda ut mannen på brunch i januari för att fira flytten och början på ett nytt äventyr i nytt land 🙂

Theres
Theres
7 år sedan

Jag skulle vilja vinna detta så att jag kan bjuda med min pappa på en riktig festlig brunch. Dels för äta gott och dels för att bara umgås.
År 2016 har inte varit hans år och han har, för att uttrycka det milt haft det otroligt kämpigt. Han står just nu utan jobb, inkomst och egen bostad. Att vinna detta till honom kansle inte tar bort hans problem, men han får iaf en trevlig och god stund på det nya året ☺
Vh Theres

Nathalie
7 år sedan

Med två små (en tvååring och en femmånaders) så finns det inte mycket lyx för oss vuxna. Jag skulle så gärna vilja vinna denna till mig och mannen för att få smita iväg och få lite tid för varandra.

Jenniie
Jenniie
7 år sedan

Jag ska besöka Huvudstaden med mannen i mitt liv. Det blir vår första gemensamma resa dit.
Att äta gott o njuta av en läcker brunch hade varit helt underbart. Dessutom vore det jätteroligt att överraska honom med ett litet extra ess i rockärmen som han inte har nån aning om 🙂
God Fortsättning! !

Anna
Anna
7 år sedan

Efter en höst/vinter fylld med sjukdomar och stress skulle jag och mannen verkligen behöva komma iväg och bara rå om varann för en stund. Det här skulle alltså vara perfekt!

qqq
qqq
7 år sedan

Skulle vara fantastiskt roligt! Jag skulle ta med mig mannen och vår lilla tjej! 🙂

Pernilla törnell
Pernilla törnell
7 år sedan

Skulle bjuda med min mor som haft en tuff höst/vinter efter att hon bröt foten när hon hoppade i en hölada med mina barn. Hon är min guldklimp!

Lena
Lena
7 år sedan

Jag har just haft den osannolika turen att hitta min barndomsvän igen..efter mer än 40 år! Så roligt. Än har vi inte setts mer än lite kort och en helkväll vore ju fantastiskt. Vi har ju lite att ta igen 🙂 så-hoppas på vinst!!

Maria Henrikson
Maria Henrikson
7 år sedan

Sambon och jag Vill gärna försöka fira vår 20 årsdag! Så denna vinst skulle göra mig så glad! Planerar att tillsammans en liten weekend få ta, då skulle detta passa riktig bra!

Jessica S
7 år sedan

Jag har tyvärr fått riktigt dålig kontakt med min 12-åring som redan nu är en tonåring deluxe. Vi glider långsamt från varandra. Ett av våra gemensamma intressen är fortfarande mat. Skulle vara riktigt värdefullt att gå ut hon och jag, njuta av god mat och ha tid att umgås och samtala. Lämna mobilerna hemma och mötas öga mot öga! Välbehövligt!

Signe
Signe
7 år sedan

Som mammaledig får man inte ofta unna sig lyxiga luncher, middagar osv då pengarna inte räcker till så skulle vara härligt att få bruncha med min sambo, känns som perfekt för vår kommande 7årsdag 27 februari

Anna
Anna
7 år sedan

År 2017 vill jag fira mor och far
Som guldbröllop har
Båda fyller faktiskt 75
Och en brunch vore fantastiskt för dem
Som sällan unnar sig något bra
Skulle vilja överraska dem någon dag

Maria Billberg
Maria Billberg
7 år sedan

Vill bjuda min älskade sambo, inte bara för att han är så go, utan för att han är så grym må du tro, en ny tjänst han fått efter mycket slit & gno, tänk att få sitta bara vi två i lugn och ro!

Therese E
Therese E
7 år sedan

Jag vill bjuda min man på en lyxig brunch. Vi åt en brunch på Clarion för 7-8 år sen och jag minns fortfarande hur otroligt gott det var. ☺️

Sanna
7 år sedan

WOW, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att vinna detta lyxiga pris. Som ensamstående mamma är det sällan det finns ekonomi att unna sig det där lilla extra, och sådana här upplevelser betyder därför lite extra. Det vore helt fantastiskt att få överraska dottern och få komma ut tillsammans och äta. Finns det något som vi älskar så är det att spendera kvalitetstid tillsammans med varandra och bara vara,. Skulle vinsten bli vår skulle den därför sparas undan tills ett speciellt tillfälle – som alla hjärtans dag exempelvis. Då skulle den plockas fram och jag skulle få chansen att överraska den finaste person jag vet – och spendera dagen tillsammans med henne.
Kram Sanna

Jens
Jens
7 år sedan

Ja detta är ju en toppenvinst som jag skulle vilja vinna som för att då kunna överraska min käraste Eva-Lena med på den suprizeweekend jag knåpar på. Detta skulle vara perfekt med en brunch som uppladdning till kvällens upptåg,
Hon fyller jämna år på Alla Hjärtans dag och då de blir allt för sällan vi kan komma iväg på tu man hand.
Så en lyxig brunch vore pricken över i:et att få överraska min kära med.

irene
irene
7 år sedan

De skulle jag vilja ta med min Kusin som har de tufft, ensamstående med två tonårinar eget företag o nyopererad. Vi skulle njuta! Tänk att slippa planera handla o tillaga o inte behöva ta reda på disk o städ . Vilken lyx.

Veronica Dinnetz
Veronica Dinnetz
7 år sedan

Fly hemifrån en stund å slippa tänka på att fixa med frukost el lunch till familjen å bara kunna njuta av ngt gott och umgås!

Suzanne Morales
Suzanne Morales
7 år sedan

Efter ett tufft år med vår första son så skulle det kännas så skönt att kunna koppla av och äta gott i min fästman sällskap. Tyvärr kan vi inte unna oss sådana trevligheter då vårat första år med vår son har varit väldigt tuff och tyvärr har vi inte haft min familj i närheten som annars kunnat hjälpa oss och ge oss stöd när vi haft det som jobbigast. Men nu 2017 ska vi fokusera på att hitta tillbaka till varandra, jag och min fästman då min familj kommer kunna hjälpa oss och ta hand om vår son när vi känner att vi behöver en paus från föräldraskapet. Så att börja året med en sån här överraskning skulle vara perfekt

Anna Pettersson
Anna Pettersson
7 år sedan

Oh la la. Tänk att få bjussa på middag på Sign. Där har jag gått förbi massor med gånger och tittat in och suktat…

Maja
Maja
7 år sedan

Mitt nyårslöfte: mer njutning och att bli bättre på att rikta strålkastarljuset mot & ta till vara på allt gott som livet erbjuder – låter som att denna brunch skulle hjälpa mig uppfylla löftet! 😊

Robert
Robert
7 år sedan

Min fru är så snäll och fin, är så glad att hon är min! Vill en god brunch åt henne vinna och en stund från vardagen försvinna!

Annelie Skoglund
Annelie Skoglund
7 år sedan

Tänk vilken rolig present till mig då jag i Januari fyller 50 år och är ensamstående mamma till en 15 årig grabb som har halva sina rötter i USA men som ännu inte haft ekonomisk möjlighet att åka dit ännu så det vore så kul att få gå ut och käka m min grabb och få njuta på detta ställe

Jessica Andersson
Jessica Andersson
7 år sedan

Som mamma till Loke 8 månader så har jag endast varit utan honom ett par timmar av hela hans liv. Vore så himla mysigt att låta Loke umgås med sin farmor som längtar efter att få vara barnvakt och ta med min man på en fantastisk brunch då vi båda älskar mat

Linda Larsson
Linda Larsson
7 år sedan

De sägs att vägen till mannens hjärta går via magen och de stämmer i vårt fall då min sambo ÄLSKAR mat! Vi köpte inga julklappar till varandra i år utan la fokus på dottern så de hade varit super kul att få ge honom detta och inleda de nya året på tu man hand. Hade passat oss så bra, håller tummarna för att de nya året bringar tur! 😚

Margareta s
Margareta s
7 år sedan

Från kaosmiddag hemma med familjen , till middag på tu man hand med partnern på restaurang. Vågar man drömma om sånt?

Margareta
Margareta
7 år sedan

Januari ärmin tyngsta månad,
Kallt, och mörkt o jag saknar jul o mina nära.
En lyxig brunch på Clarion vore något att se framemot !

Emma
7 år sedan

På många olika sätt,
Kan man bli riktigt mätt.
Att ständigt äta fil och havregryn,
Ger inga smaksensationer som lyfter i skyn.
Att bara se mat som näring
Ger ingen större njutning vid förtäring.
2017 får bli förändringens år
Och en fin brunch skulle föra mig i rätt spår <3

Åsa H
Åsa H
7 år sedan

1. Man måste äta mat för att överleva
2. En brunch för 2 är romantiskt
3. Restaurangen kan överraska med nya rätter
4. Garanti på att man blir mätt
5. Brunch gör att man kan sova länge
6. Slipper laga maten själv
7. Jag behöver antagligen inte fixa nån middag om jag äter tillräckligt
8. Jag har ett bra diskussionsmaterial på fikarasterna då jag recenserar upplevelsen
9. Genom att bjuda på detta kommer jag ha en brunch tillgodo på min kompis
10. Jag kommer aldrig mer tro på Tomten, bara på Linnea ….
10 anledningar !!!

Emelie S
Emelie S
Svara på  Åsa H
7 år sedan

Efter många år som vikarie har jag nu fått en fast anställning. Det var den bästa julklappen 💕 skulle vara mysigt att fira det nya jobbet med en lyxig brunch.

Tatiana
Tatiana
7 år sedan

Åh, vilken härlig vinst! Vore kul att njuta av brunchen med min mamma som jag äntligen efter många års kämpande nu har en vettig relation med. Vi ses sällan då hon satsar på sitt yrke och jag på mina 3 barn. American Table är ett helt nytt ställe för mig och säkert för henne också vilket gör det extra roligt!

Susanna RASSMUSON
Susanna RASSMUSON
7 år sedan

Älskar brunch och denna på American Table verkar ju underbar. Jag bor i Frankrike men kommer ofta till Sverige och då äter jag gärna svenska råvaror. Skulle vilja ta med min franske man till denna brunch!

Annica L
Annica L
7 år sedan

Jag skulle vilja överraska maken med en stund på tu man hand vilket var riktigt länge sedan.

Carolina
Carolina
7 år sedan

Vore perfekt att få bjuda med maken på detta! En utflykt till storstan är aldrig fel😊Vääldigt många år sedan vi åt ute tillsammans så detta vore ett ypperligt tillfälle att kanske även hitta barnvakt(inte det lättaste till 7 barn!) och sova på hotell!! Wihi! En lyxig dag på tu man hand!!skulle vara såååå kul jag vann!!!!

Tove larsson
Tove larsson
7 år sedan

Åh detta pris skulle jag vilja dela med min fina mamma som ställer upp i vått och i torrt när jag behöver hjälp som mest! ❤️

Caroline Torbjörnsen Valberg
Caroline Torbjörnsen Valberg
7 år sedan

Skulle vilja ge detta till min moster som bor i Stockholm, förra julen var hon sjuk hela december och in i januari, som tur så överlevde hon och jag skulle vilja överraska henne med detta som uppmuntran!

Lotta
Lotta
7 år sedan

Fick i augusti vår tredje prinsessa och sen dess har tiden bara rusat ifrån oss. Vore härligt att ta en paus på tu man hand!

Christopher
Christopher
7 år sedan

Mums me brunch jag åker dit bums för en härlig stund och ger mig en lyckans klapp av fröjdefulla smaker om jag nu vinner gör. Annars hoppas jag att den som får njuta av upplevelsen lämnar en bit kvar till oss andra ändå

Anna Sandström
Anna Sandström
7 år sedan

Efter vi fick vår fina dotter har det inte blivit många restaurang besök. Jag älskar brunch och jag skulle vilja bjuda min man till American table brunch med mig!

Henrik Borg
Henrik Borg
7 år sedan

Vad överraskad frugan skulle bli,
om vinnarna var vi !
Inte ofta vi äter ute numera,
sedan vi blev några flera !
En utvilad man och fru,
som äter frukost efter 7,
det inte vanligt är,
oftast äter vi frukost och lunch isär !
Jag tycker vi förtjänar detta,
och jag lovar att vi ska äta oss mätta !

Jenny Olsson
Jenny Olsson
7 år sedan

Jag hade tagit med min lillebror på middag! Han har precis blivit lämnad av sin tjej och jag hinner aldrig prata med honom ordentligt eftersom småttingarna vill leka och önskar alla uppmärksamhet!

Elin Andersson
Elin Andersson
7 år sedan

Jag har under de senaste åren fått mer och mer intresse för mat och smaker. Jag inspireras av bloggar och kokböcker innan jag själv experimenterar med smakerna i köket. Jag fotograferar allt jag gör och samlar det till min egna kokbok, med drömmen om att i framtiden använda det på något sätt. Inspirationen är inte alltid på topp och därför vore det toppen att få äta och inspireras av en fantastisk brunch, något som inte händer allt för ofta. Passande nog är jag och min vän genom vårt UF-företag bjudna till ett träningsevent Stockholm. Vad vore bättre än att få överraska min vän genom att belöna oss båda med en brunch för allt slit med företaget som nästan blivit för mycket? Det är vi värda.

Yvonne Nilsson
Yvonne Nilsson
7 år sedan

Vill gärna pausa från städning, tvätt och spis
Att då för första gången i livet få tillsammans med min käresta få avnjuta en lyxig brunch på American Table vore för mig som småbarnsmamma till tre ett underbart, avkopplande och välsmakande upplevelsepris
SAMT ett minne för livet givetvis!

Rosis
Rosis
7 år sedan

Har varit på sjukhus nu i ca 1/2 år och är så less på detta och saknar min familj och vänner så mycket. Har börjat få komma hem lite nu dock då jag mår bättre, så detta pris skulle vara en härlig belöning till mig själv och en lyxig stund att få vara ihop med min man och få njuta av god mat dessutom…(less på sjukhusmaten minst sagt…). Kram till alla:-)!!!

Carola L
7 år sedan

Efter ett riktigt skitår med djupt deprimerad tonårsdotter som inte vill leva så har familjelivet stått tillbaka. Allt har handlat om att få livet att fungera trotssjukhusvistelser och strul med föräldrapenning. I sommar firade vi 20-årig bröllopsdag, men det kunde vi inte fira – vi har inte ens åkt på bröllopsresa än eftersom maken lyckades få blindtarmsinflammation dagen innan vi gifte oss!
Nu verkar läget stabiliserat sig lite så då kanske vi kan åka iväg bara vi två! Då skulle denna brunch passa utmärkt

Anna L
Anna L
7 år sedan

Få äta på hotell med min fine prins Pierre
i honom är jag galet kär
Lyser upp min värld och pysslar om
Med honom den stora kärleken kom
Han är värd allt varje dag
som får hjärtat slå extraslag
Klart vi ska göra American Table en dag
det skulle min sötsak gilla med behag
Äta brunch på Clarion Sign Hotel
det vore en riktig smällkaramell
Lämna småbarnslivets vardag
för en brunch av bästa slag
komma hem med nya energi
och ingen ska tindra som vi

Pizza med tresorters ost

Nästa inlägg

Pizza med tre sorters ost

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x