ANNONS

Picknick vid sjön med Polarbröd

polarbröd
I samarbete med Polarbröd.
I helgen tog vi en tur upp till den fina skogssjö som vi spenderar somrarna vid. Den ligger precis utanför den lilla by vi bor i och på somrarna är det helt underbart här. Men det är faktiskt ett väldigt fint ställe att åka till även på vintern. När isen ligger tjock och förhoppningsvis, snön ligger vit 🙂
 
polarbröd-2
Ibland behöver inte utflykter som dessa vara så uppsttyrda. Vi packade med oss våra goda smörgåsar, kokade varm choklad, tog på oss vantar och mössor och sedan åkte vi iväg och spenderade en stund på isen. Det fick liksom bli lite på barnens villkor. Och oftast blir det ju som allra bäst när man som vuxen inte har allt förstora förväntningar, utan bara tar stunden som den kommer.
polarbröd-3
Vi hade knappt packat ur bilen innan snöbollskriget var i full gång.  Axel har ju ett litet övertag över lillebror som inte riktigt lärt sig göra ordentliga snöbollar än.
polarbröd-4
Men så länge han får vara med och kasta lite snö är han nöjd. Axel däremot, han hade fullt fokus på att svinga iväg snöbollar mot oss.
polarbröd-5
En perfekt, oplanerad och okomplicerad stund tillsammans med familjen. Fler stunder som dessa är vad jag önskar mig under året!
polarbröd-8
Men ganska snabbt lockade picknicken vi hade med oss. Barnen fick göra sina egna smörgåsar innan vi åkte. Vi använde Polarbröds senaste tillskott i brödfamiljen, nämligen Sund & God Vete, ett bröd bakat på surdeg och med lägre sockerhalt. Enkel att ta med och ypperlig att doppa i varm choklad. Ett perfekt bröd att bygga sin utflyktsmacka med helt enkelt!
polarbröd-6
Grabbarna smaskade glatt i sig sina goda smörgåsar innan dom sprang ut på isen och lekte igen. Precis innan vi åkte hem började snön att falla. Kanske blir det äntligen lite vinter nu i februari ändå!
Ni kommer väl ihåg att ni också kan få chansen att testa Polarbröd Sund & God Vete? Klicka er  in på Polarbröds hemsida där ni kan spela MACKMAN, spelet där du har stor chans att vinna brödcheckar som du enkelt får hem i din brevlåda, så du också kan göra dig en mysig picknick med Polarbröd!
Bilder: Sebastian Niemi-Carlsson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
7 år sedan

[…] Vidare till bloggen […]

Martina
7 år sedan

Härligt att vara ute i snön med barnen, här på västkusten är det tyvärr väldigt dåligt med snö….

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Martina
7 år sedan

Här har snön nästan försvunnit helt nu. Strålande sol och plusgrader en hel vecka… Nu längtar vi lite efter våren allt!

amarantsallad med halloumi och rödbetshummus

Nästa inlägg

Veckans mat- fräscha veckan

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x