ANNONS
Integritet på Tailsweep

Freakshake!

/

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Jag antar att det inte är många av er som missat den helt galna trenden freakshake? En milkshake -extra allt kan man säga. Med munkar, grädde, chokladås, godis, ja ni fattar grejen va?
Och självklart måste även jag haka på trenden, men jag har gjort två varianter, en helt galen med ungefär en halv burk nutella i och en mer hälsosam. Först ut har vi den hälsosamma. Full med frukt, energi från kokos och toppad med färska bär. Och istället för att toppa allt med en friterad munk har jag lagt på en tjock skicka riktigt söt ananas. SÅÅÅ GOTT!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.


Och som av en händelse har jag gjort en liten video där jag visar hur man gör den här smarriga och nyttiga freakshaken!
Kolla på videon här, eller kolla in min nya youtube-kanal!


Här har man ju möjlighet att blanda i de frukter och bär man gillar bäst. Jag tog en klassisk kombination av hallon, banan och kokos.
Använder man sig av antingen frysta bär eller fryst banan får freakshaken en tjock, härlig konsistens som påminner mycket om milkshake. Jag hade även i lite riven kokos, det gör också att du får en lite fylligare känsla. Jag gör alltid mina smoothies på havremjölk, jag gillar den lite söta smaken den ger. Men det är ju helt upp till var och en vilken mjölk och grädde man använder i detta recept 🙂

Hälsosam FREAKSHAKE:
3 dl frysta hallon
2 bananer
2 msk riven kokos
ca 2 1/2 dl mjölk
1/2 dl vispad grädde av valfri sort
topping;
valfri grädde
söt, färsk ananas
färska bär
kokosflingor
mörk choklad
Gör så här:
Mixa hallon, bananer, kokos, mjölk och grädde till en krämig milkshake. Häll upp i ett glas.
Spritsa lite grädde över milkshaken. Lägg på en tjock skiva färsk ananas, spritsa på en ring grädde och dekorera med färska bär, finriven mörk choklad och riven kokos. Stick i sugrör och drick på direkten!
Hur galet och hur gott som helst!!
bild: Linnéa Seidel & Sebastian Niemi Carlsson

2

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00