Drömpepp 2018

Nu har vi tagit oss ett par dagar in i 2018. Och det är hög tid att sätta upp målen för hur man vill 2018 ska bli. För jag tror mer på mål och drömmar än löften. Har man som nyårslöfte att träna 6 dagar i veckan känns det som ett jäkla nederlag om man ”bara” får till 3 träningspass per vecka. För klarar man inte av att uppfylla ett löfte, då har man liksom misslyckats. Nyårslöften brukar för det mesta alltid vara ganska rimliga. Medan om  man pratar mål och drömmar tillåts att tänka lite större. Och det gillar jag. För vi begränsar oss ofta i vad vi tror  vi kan och klarar av..
2017 var ett år som bjöd på blandad kompott. Det bästa var självklart att jag och Sebastian äntligen gifte oss. På min 30-års dag. Dagen spenderades tillsammans med alla vänner, släkt och familj. Helt perfekt.
Hösten 2017 blev rätt tung. Och det beror allra främst på att jag blev väldigt förkyld. När man arbetar som jag gör finns det tyvärr ingen möjlighet att bara vara hemma en vecka och bli frisk. Jobben måste in ändå. Tillslut vann jag över förkylningen men då var kroppen rätt slut. Så hela julen 2017 har gått åt till återhämtning. Sova, sova, sova.  Allt det här tar jag med mig in i 2018 när jag sätter upp mina mål för mina drömmar.
 
Jag vill må bra- ett mål jag måste uppfylla för att allt annat ska fungera. I det här målet måste allt från träning, till bättre sömn och bra mat finnas med. Jag måste även bli bättre att prioritera mina vänner.
Familj- under året som gått spenderade jag mycket tid med barnen. Och det känns helt fantastiskt att se tillbaka på och känna att det var ett himla bra val. Mitt ganska flexibla schema gör att barnen ändå får mycket tid hemma. Även om de älskar sin skola och förskola. Ett stort bakslag 2017 var att jag och Sebastian inte han umgås så mycket, bara vi två. Ingen bio, ingen middag. Inget på hela hösten där bara vi två gjorde något utan någon annan. I början av hösten gjorde vi massor av saker hela familjen. Men sen rullade helgerna på då vi båda var väldigt uppbokade. Året ser tyvärr ut att börja precis lika som det slutade. Kanske måste något bortprioriteras i våra liv?
bröllop linnea sebastian
Arbete- 2017 ökade jag omsättningen rejält mot 2016. Och målet och drömmen är självklart att ökningen ska fortsätta även i år. Målet i år är att få göra fler samarbeten med företag jag tycker om. Företag som jag kan stå för och känna mig stolt över att ha arbetat ihop med. Jag vill även fortsätta att utvecklas. Kanske ta en kurs, bli bättre på att styla och bildredigering.. Och kanske, kanske börjar drömmen om att skriva en bok till komma krypande. Jag fick en förfrågan här under hösten till ett bokkontrakt. Men jag tackade nej. Det kändes inte 100 % rätt. Och det måste det göra för att man ska våga satsa. Men om rätta förutsättningar finns, då kanske, kanske jag vill våga mig på det igen 🙂
Ett mål och dröm är även att bygga en studio här hemma. Vi har inte plats i huset men har massor av utrymme på vår gård. Så en matstudio med kök, mycket ljus och massor av förvaring. Det är min stora dröm i år!!
De här tre övergripande drömmarna och målen har jag under året. Jag älskar att stå inför ett helt nytt åt, där man aldrig har en aning om vad det kommer medföra. Hur kommer mitt liv se ut om ett år? Vilka mål uppnådde jag? Och vilka nya drömmar och mål fick jag längs vägen?
 
 

3
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
6 år sedan

Kloka ord och drömmar.

Jennie
Jennie
6 år sedan

Vi har 12 dejter som vi ska genomföra i år, en varje månad. Fyra som jag ska ansvara för, fyra som min man ansvarar för och fyra gemensamma.

Sandras Matkrypin
6 år sedan

Välformulerat och intressant! Det ska bli roligt att följa dig under 2018 och se hur det går med drömmarna 🙂

vegobollar i tomatsås

Nästa inlägg

Vegobollar i tomatsås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x