ANNONS

Morgonstund har guld i mun

image300

Ja, eller var det ett äpple?
Det här mina vänner är mitt nya favorit frukostte! Jag och Sebastian provade varsin kopp i morse och jag blev helt fast! Det känns som om det kommer bli en djup och trogen vänskap mellan mig och dessa små teblad.
Jag kan varmt rekomendera denna sort!
Så här står det skrivet om detta te:

"I Asien har tetraditionen århundraden gamla anor och yrkesskickligheten ligger på topp. Här växer också världens dyraste och finaste te. För Lipton Gold Tea har Liptons skickliga teblandare valt ut de allra finaste tesorterna och sammanställt dem till en harmonisk helhet. Teet är ett svart te där teblommans kronblad ger ytterlilgare smak och arom. Lipton Gold Tea är en riktig klassiker som sätter guldkant på testunden."

Något mer som jag upptäckt nu på förmidagen är Liptons hemsida, verkligen tilltalande och i min stil!

Jag skrev tidigare ett inlägg och bad er tippsa om fina tekoppar. Jag har tyvärr inte hunnit införskaffa mig några än, men de i collaget tycker jag är riktigt snygga! De är från Indiska och kostar 49.50 kr styck. En stark kandidat i min jakt på den perfekta tekoppen!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
annamaria
16 år sedan

Jag instämmer! Har också precis provat. Letade febrilt efter bergamott-te men hittade inget roligt och tog då istället denna Gold-variant! Den är kalas! en smarrig bagel med hemgjord färskost till…mums…Gjorde en färskost med Sumackrydda i…

Tobias
16 år sedan

Va gott med thé 🙂

Nästa inlägg

Milko

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x