ANNONS

Milko

image298

Mjukost, uch vad jag inte tyckte om det förut!  Men när jag bodde själv kom jag fram till att det blev mycket billigare att köpa en tub skinkost istället för en bit ost och ett paket skinka. Därav lärde jag mig att äta denna ost på tub.  Nu tycker jag att det är riktigt gott och tar gärna en smörgås med lite mjukost på. Men det ska vara Milko, enligt mig. Kavli mjukost smakar inte alls lika bra tycker jag, vet inte varför. Jag såg nu på Milkos hemsida att de har ju massa roliga smaker! Jag går alltid bara förbi ställningen med mjukost i affären, grabbar åt mig en tub av den vanliga räkosten och är ganska nöjd med det. Men vad sägs om mjukost med soltorkade tomater och fetaost, med renkött eller med pesto?
Jag måste helt kllart inventera mukostfronten på ICA nästa gång jag handlar!

Tycker du om mjukost? Isåfall vilken är din favoritsmak?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lise
16 år sedan

Räk- eller skink brukar det bli, standrd 😉 Har inte sett den där västkust- men den får det bli nästa gång!
De andra smakerna du nämner har jag sett i butiken men det är inget som lockar faktiskt. Men tipsa gärna om det är någon som provar! 🙂

Linnéa
16 år sedan

Lise: Sist köpte jag faktiskt den med västkustsmak. Kan varmt rekomenderas! Testar jag några andra smaker ska jag självklart fixa ihop ett inlägg om det!

issa
16 år sedan

äter oftast skink eller räkost faktiskt.. har en med skagensmak som jag inte gillar alls hemma, smakar dill o kräftor o inte alls gott. men man måste väl pina i sig helt enkelt. tycker faktiskt att kavli har godare mjukost.. 😛

Nästa inlägg

Förklädd bag in box

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x