ANNONS

Vintips

Nu var det länge sedan jag tipsade om vin. Så vad passar bättre denna lördag kväll en just ett vintips. Igår skulle jag köpa hem vin till oss. Jag dricker bara vitt och Sebastian föredrar rött. Jag har mina sorter som jag kör på, men Sebastian brukar vara lite mer vågad och testa nya sorter.
Igår var det min tur att besöka systemet. Så jag stod där bland alla olika sorters rött vin och hade ingen aning om vad jag skulle köpa. Men min blick drogs till en ursöt flaska som jag faktiskt kände igen. Den hade mina föräldrar hemma i somras, så jag chansade på sen sådan.
Det visade sig att även jag, som absolut inte är en fantast av rödvin, tyckte den smakade helt ok.
Det är ett mycket fruktigt och lättdrucket vin som passar bättre till pasta och sallad en mastig biff.
87 kr får du ge för denna flaska som har nr 5106 och heter Morgon.

Trevlig lördagskväll!

(foto:privat)

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ann-kristin S
Ann-kristin S
15 år sedan

Tack för tipset 🙂 ,jag driker också bara vitt men den tålls att provas

Agneta L
Agneta L
15 år sedan

Köpte även jag det vinet i vintras för att flaskan var så vacker. Tyvärr kom inte mina smaklökar överens med vinet så jag fick hälla ut det i vasken. Tyckte smaken var hemsk.

Sara
15 år sedan

tack för tipset, föredrar oftast vitt precis som du så då kanske denna faller mig i smaken med=)

Kryddburken
15 år sedan

Åh det där lät himla gott du! Jag väntar på en nylansering som skulles skickas i slutet på oktober, det ska bli spännande att prova!

lina
15 år sedan

Alltid kul med nya vintips, ska testas!

Nästa inlägg

Carbonara Crush

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x