Lite mera jul

Tänk att det är första advent på söndag redan. Just nu är det full fart på allt men jag försöker verkligen stanna upp då och då för att försöka få till lite julstämning. Chokladen skickar mig direkt till tomteverkstaden och fyller mig med härliga julkänslor. Men det finns även andra nyheter denna jul som får mig att vilja ta på mig myskläder, krypa upp i soffan med en härlig kärleksroman, se snön falla över gärdena och bara njuta av en ledig förmiddag.
Årets nya julskiva som går varm här hemma om dagarna har EMD gjort. Stillsamt, svenskt och full av julstämning. Extra glad blev jag när jag upptäckte att en av mina favoritsånger/visor var med. Julkänslan infinner sig på en gång!

Sen har vi Dufvenkrooks härliga chili/chokladglögg. Första flaskan är redan urdrucken och jag måste nog se till att inhandla en ny till helgen. Här hemma dricker vi den ur mina härliga röda muggar och helst ska den vara riktigt, riktigt varm.

Vad gör du för att komma i julstämning i år?

bild: dufvenkrooks.se

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Erica fru och tvåbarnsmamma
14 år sedan

hejsan igen=)

jag brukar ju läsa din blogg men idag surfade jag mest in för att spana in dina fina cupcakes…jag ska nämligen lära mig att baka sådana hade jag tänkt, hehe…har lagt en beställning hos nkakburken och nu ska jag börja stansa sockerblommor och spritsa frosting=)
följ gärna projektet i min blogg!

Kram från mig

Anna
14 år sedan

Var den där glöggen god alltså? Såg den på Coop, men var faktiskt lite skeptisk 😛

Dessi
14 år sedan

Jag har precis satt upp adventsljusstakarna och tänt massa ljus! O givetvis lite glögg! I helgen blir det lussebullsbak o annat smått o gott!

charis
14 år sedan

Är den god? Funderade på att köpa den, men tänkte att antingen så är den supergod eller så är den usch och tvi.

Martina
14 år sedan

Den glöggen ser god ut! Choklad kan aldrig slå fel 😉

S t y l i s s i m o - Essi
14 år sedan

Vad är det för font du använt i bilden? =)

Lillsnörpa
14 år sedan

Å vad mysigt! Har du även smakat Dufvenskrooks glögg med smak av Blåbär & Lingon? Det har jag.

Se vad jag tyckte om den och passa på att delta i min tävling 🙂
http://lillsnorpa.blogg.se

Cissy
14 år sedan

Hej! Jag älskar också den låten, men den vackraste versionen är denna, med Helen Sjöholm: http://www.youtube.com/watch?v=1mBynRbV5Bw&feature=related. Glöggen låter spännande men jag är lite för feg… föredrar det säkra kortet Saturnus saftglögg.

Sara
Sara
14 år sedan

Ja du syster va gör jag för att komma i julstämmning? Behöver inte göra so mycket… här är de tomteluve tvong fron förta december tills julafton… och inte att förglömma, toapappret med pepparkaks lukt, ojojoj blir nogot att uppleva! Men ska jag vara ärlig, ingen stämmning slor so som att vara hemma med dig, mysa, dricka glögg och smo prata medans vi lyssnar po din galet longa spellista med julmusik! Hab dich libe Sis Kram Sis

Caroline
14 år sedan

Åhhhhhh vilken fantastisk blogg du har!! Helt underbar! Jag kom i stämning bara av att läsa alla härliga tips ifrån dig… Tack!!! Och trevlig helg 🙂 / Caroline

freespins
8 år sedan

Id0NkY I think this is a real great post.Really thank you! Cool.

trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]please stop by the sites we follow, such as this a single, because it represents our picks through the web[…]

trackback
8 år sedan

3nvb54wnxd5cbvbecnv5ev75bc
[…]below you will obtain the link to some web-sites that we feel you ought to visit[…]

trackback
8 år sedan

Title
[…]The info mentioned within the post are a few of the top readily available […]

Nästa inlägg

Linneas mellanstora köttbullar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x