ANNONS

TÀvla med Linnéas Skafferi!

 

 

Kan ni tÀnka er, i dagarna har Linnéas Skafferi funnits i tre hela Är! Mycket har hÀnt sedan jag startade denna blogg, frÄn att det varit en hobby som legat mig sÄ varmt om hjÀrtat till att det nu, tre Är senare Àr ett företag och mitt arbete. Ingen Àr mer tacksam Àn jag för att jag fÄtt den hÀr möjligheten, att verkligen arbeta med det jag Àlskar.

Men jag vore ju inte dÀr jag Àr idag om det inte vore för er, kÀra lÀsare! DÀrför har ni under denna helg möjlighet att vinna en tavla som gör sig perfekt i köket. Jag skall sjÀlv rama in en och sÀtta upp i mitt sÄ snart jag fÄr tid!

”Eat often, cook mutch & live well!”, stĂ„r det pĂ„ tavlan och det Ă€r vĂ€l ett bra budskap att ha i köket!?

För att vara med och tÀvla vill jag att du lÀmnar en kommentar hÀr hos mig, skriv ett par trevliga rader om dig sjÀlv, skriv med namn, e-post och/eller din bloggadress. TÀvlingen kommer att pÄgÄ frÄn idag fredag till söndag kl 20.00.

Jag kÀnner mig lite extra givmild idag, sÄ har ni tur lottar jag kanske ut lite tröstpriser till nÄgra av er!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
14 Ă„r sedan

Jag Ă€r en 35-Ă„rig tvĂ„ barns mamma som Ă€lskar att baka och jag vill Tacka för en fin och inspirerande blogg. MVH Åsa

mamman
14 Ă„r sedan

Grattis pÄ 3-Ärs dagen mitt hjÀrta!
kram frÄn mamma

Vanja
14 Ă„r sedan

Jag Àr en glad tjej pÄ 22Är som pluggar till förskollÀrare. Jag har valt rÀtt yrke i mitt liv dÄ det inte finns nÄ roligare Àn att jobba med barn.
PÄ fritiden tycker jag om att simma och gympa pÄ Friskis. NÀr jag vill baka nÄ gott gÄr jag in pÄ din sida och fÄr tips!
Glada hÀlsningar frÄn Vanja

Anna
14 Ă„r sedan

Hej!
Jag Àr en blivande 2 barnsmamma som bor i södra smÄland.
Har lÀst din blogg i ca 1Är och jag har fÄtt sÄ mÄnga hÀrliga recept och tips hÀrifrÄn.
Du kan verkligen vara stolt över dig sjÀlv!

Sara
14 Ă„r sedan

Jag Àr en matÀlskande 2barnsmamma pÄ 27 Är som nyss startat en mat/receptblogg. Jag skriver Àven vardagsblogg pÄ fokuserad.net. Titta gÀrna in.
Jag vill vara med och tÀvla. Tycker om dina recept. Det Àr bra inspiration i vardagen och jag Àr imponerad över hur lÄngt du kommit med din "hobby"!

Martina
14 Ă„r sedan

Hej, Martina hÀr, jag har ocksÄ en matblogg och jag vill gÀrna vara med och vinna tavlan! Grattis förresten till dom tre Ären med din blogg!

Helena Ljunggren
14 Ă„r sedan

Grattis pÄ 3-Ärsdagen och Ät framgÄngen, superkul!

Är det inte lite felstavat eller Ă€r det jag som Ă€r helt av banan? Mutch? 🙂

Johanna
14 Ă„r sedan

Hejsan! Grattis till 3 framgÄngsrika Är!
Jag heter Johanna och tycke om att vara i köket, baka och laga mat sÄ jag uppskattar all inspiration jag fÄtt frÄn din mysiga blogg som jag lÀst i lite mer Àn ett Är.
MVH Johanna

Anna
14 Ă„r sedan

Kul att det redan har passerat 3 Ă„r! Jag har nog inte vart med riktigt frĂ„n start men lĂ€nge tillbaka Ă„tminstone. 🙂

Jag Àr 24 Är och arbetslös för tillfÀllet. Jag spenderar mÄnga timmar i veckan med att vara i köket, bÄde med att laga mat och baka. Jag ska utbilda mig till konditor i framtiden och en dröm Àr att öppna eget café.

Det var lite om mig, hade vart jĂ€ttekul att vinna. 🙂

caroline k
caroline k
14 Ă„r sedan

Jag Àr en 21 Ärig glad och positiv tjej som Àlskar vardagsmat. Finner sÄ mycket inspiration i din matblogg och jag kan lova att du hjÀlpt till mÄnga gÄnger nÀr inspirationen trytit haha. Tack för 3 Är! Ser fram emot oÀndligt mÄnga mer!!

Cathrin
Cathrin
14 Ă„r sedan

Hej Linnea! Jag har lĂ€st din blogg i ett par Ă„r nu mĂ„ste det vara, hittar allt nĂ„t recept som mĂ„ste testas. Jag och min sambo lagar massor med mat, och tycker bĂ„da att det Ă€r riktigt roligt. Nu har det visat sig att han har en massa matintoleranser, sĂ„ nu Ă€r det Ă€nnu mer "spĂ€nnande" att se om man kan fixa till det sĂ„ bra som möjligt trots att man mĂ„ste utesluta mĂ„nga födoĂ€mnen. Jag vill gĂ€rna vinna tavlan, men jag mĂ„ste bara skriva att "mutch" Ă€r felstavat.. Det stavas much. Sorry! Tack för en bra blogg iaf. 🙂 Kramar

Karin/Rosa marÀnger
14 Ă„r sedan

Grattis till tre Är och att det har gÄtt sÄ bra!!!

Annica
Annica
14 Ă„r sedan

Hejsan! 😀 NĂ€r jag sĂ„g tavlan sĂ„ tĂ€nkte jag direkt pĂ„ min pojkvĂ€ns mamma. Hon gör dundergod mat och den dĂ€r skulle passa hos henne perfekt och hon skulle nog bli glad om jag gav den till henne för att visa att hon gör verkligen den godaste maten! 😀 Sen har hon haft det lite kĂ€mpigt med 3 barn och sen med kĂ€rleken sĂ„ lite gnutta hopp och omtĂ€nksam frĂ„n mitt hĂ„ll sĂ„ skulle hon nog mig vĂ€ldigt glad.

Sofie
Sofie
14 Ă„r sedan

ÅhĂ„hĂ„hĂ„, grattis till de tre Ă„ren. Din blogg Ă€r kanon och jag hoppas den har flera Ă„r kvar, för jag blir alltid sĂ„ glad dĂ„ jag upptĂ€cker att du skrivit ett inlĂ€gg.

Mitt namn Ă€r alltsĂ„ Sofie, Ă€r ynka sjutton Ă„r och har vĂ€l hela livet framför mig. Men i nulĂ€get Ă€r det en liten svacka som Ă€r aktuell. En Ă€tstörning. Den har plĂ„gat mig i snart ett Ă„r, men jag kĂ€nner redan att jag Ă€r pĂ„ bĂ€ttringsvĂ€gen – men det Ă€r en bit kvar. Intresset för mat blev för stort och jag spenderade för mycket tid med att lĂ€sa olika artiklar ang kost. Tydligen missade jag alla de rader om riskerna att Ă€ta för lite.. Men matintresset Ă€r kvar och jag satsar pĂ„ en nu (pĂ„ riktigt) hĂ€lsosam livsstil med lagomt av bĂ„de kost och trĂ€ning.
Puss pÄ dig!

Annelie
14 Ă„r sedan

Hej och Grattis till 3 Är! Jag Àr en 27-Äring som 5 Är tillbaka har jobbat som sjuksköterska. Min hemliga dröm Àr att fÄ öppna nÄgot eget som har med mat och bak att göra =)

Em
Em
14 Ă„r sedan

Tusen grattis till 3-Ärsdagen. VÀldigt imponerande att du lyckats hÄlla intresset för bloggen vid liv sÄ lÀnge. Hur som helst, jag Àr en 24-Ärig student som alltid hatat att laga mat. En dag satte jag mig och blÀddrade lite pÄ matbloggar (utan att veta varför) och plötsligt hamnade jag pÄ din sida dÀr den mat du lagat sÄg aptitlig, god och frÀsch ut. SÄ, jag har börjat lÀra mig grunderna, som att reda en sÄs, göra en stuvning och att koka Àgg. Ja, kort och gott. Jag har insett att mat kan vara annat Àn bara trÄkigt jobb. SÄ, tack sÄ mycket.
/Em

Madde B
Madde B
14 Ă„r sedan

Grattis! pĂ„ 3 – Ă„rsdagen.
Jag har förmÄnen att vara hemmafru och med tvÄ gossar som snart gÄr in i tonÄren och dÄ gÄr det Ät MYCKET mat. DÄ Àr det bra med lite inspirations kÀllor som tex Linnéas skafferi.
Jag har ju förmÄnen att spendera sÄ mycket tid jag vill i köket och familjen Àr nöjd med all mat, bröd och kakor som görs dÀr.
SÄ tack Linnéa för en underbar blogg som jag har följt sen julen -07.

Diana
Diana
14 Ă„r sedan

Hejsan och grattis pÄ tre Ärsdagen!
Jag Ă€r en tjej pĂ„ 28 Ă„r som Ă€r lite av en matnörd. Jag samlar pĂ„ rĂ€tter som jag ska Ă€ta innan jag dör och försöker att effektivt att beta av denna lista (kan ju sĂ€ga att en del saker har flyttat sig till listan "Ă€ter jag detta sĂ„ dör jag"). Mitt och mannens stora intressen Ă€r att laga flĂ„diga middagar som ger den dĂ€r hĂ€rliga guldkanten pĂ„ vardagen och helgen. Är gĂ€rna med och tĂ€vlar om en tavla skulle passa perfekt i vĂ„r lĂ€genhet som vi fĂ„r tillgĂ„ng till i juni!
Kram

malin jansson
malin jansson
14 Ă„r sedan

Tre Ă„r! Grattis! =) Vilken hĂ€rlig stund du mĂ„ste njuta av, att fĂ„ arbeta med det du Ă€lskar mest och tycker Ă€r grymt roligt =) Kan inte undgĂ„ att sĂ€ga att jag Ă€r lite avundssjuk =) SjĂ€lv Ă€r jag en tjej frĂ„n Linköping, fyllde 22 Ă„r igĂ„r, vilket firades lite efter att alla slutat jobbet pĂ„ kvĂ€llen. Jag bor fortfarande hemma dĂ„ jag inte har nĂ„got arbete. Det Ă€r över ett Ă„r sedan mitt jobb (en leksaksaffĂ€r) gick i konkurs och det gör mig sĂ„ frustrerad att jag inte har nĂ„got riktigt "vettigt" att göra om dagarna. GĂ„r dock upp tidigt och gör nya saker varje dag. Älskar allt som har med mat och matlagning och göra, vilket gör att det Ă€r jag som stĂ„r för matlagningen hĂ€r hemma (galet kul =) och det vore sĂ„ hĂ€rligt om jag hittade nĂ„got som passar mig i framtiden inom det omrĂ„det.
För att fĂ„ nĂ„got att spendera min tid med satte jag innan jul upp en lapp i vĂ„rat trapphus. "Hellre hembakt Ă€n bortbakt" – vilket kort och gott betyder att jag, efter bestĂ€llningar, bakar till grannarna.
De blir nöjda och glada över rykande fĂ€rskt fikabröd, och jag fĂ„r göra det jag Ă€lskar mest; pyssla runt i köket. Kan det bli bĂ€ttre? Aah, jag tror det; tĂ€nk att fĂ„ göra det pĂ„ heltid. Men kanske i framtiden…?
Sist ett stort tack för den inspiration du gett mig av enkla, men ack sÄ ruskit goda, luncher, middagar och bakverk.
Varma och imponernade hÀlsningar
Malin

Cissy
14 Ă„r sedan

Hejhej! Jag har följt din blogg i 1,5-2 Ă„r nĂ„gonting och gillar den skarpt 🙂 Jag heter Cecilia, Ă€r snart 25 Ă„r gammal och tycker sjĂ€lv att det Ă€r jĂ€tteroligt att baka och laga mat. Jag har fĂ„tt en hel del inspiration frĂ„n din blogg, och mer blir det sĂ€kert. Min egen blogg Ă€r jag dock dĂ„lig pĂ„ att uppdatera, anvĂ€nder den mest som "receptbok" för mig sjĂ€lv nĂ€r jag blir sugen pĂ„ nĂ„got jag lagat tidigare. Keep up the good work och grattis pĂ„ 3-Ă„rsdagen! Kram Cissy

Tess
14 Ă„r sedan

Tack för mÄnga inspirerande recept detta Är!
Jag Àr en 24-Ärig mamma som lyckats föra vidare mitt matintresse till mina tvÄ smÄ barn. De Àter precis allting som serveras och de Àlskar att hjÀlpa till i köket. SÄ denna tavla skulle verkligen passa sig bra i vÄrt hem =)

amanda
amanda
14 Ă„r sedan

jag heter amanda och jag Ă€r just nu sĂ„ himla glad för jag har bestĂ€mt mig för vad jag vill göra i höst. jag lĂ€ser ust nu till lĂ€rare men har gĂ„tt runt med en stor klump i bröstet och kĂ€nnt att det Ă€r nĂ„got som inte riktigt stĂ€mmer. ingenting har riktigt varit roligt utan att jag vetat vad och ibland har jag haft nĂ€stintill Ă„ngest. sĂ„ jag försökte börja tĂ€nka "outside the box", liksom hur jag skulle kunna göra nĂ„n liten Ă€ndrning i livet sĂ„ att jag blev nöjd igen? och efter mĂ„nga tankar och funderingar kom jag fram till att jag nog inte lĂ€ser till rĂ€tt sak. och det var sĂ„ skönt att kĂ€nna att klumpen förminskades och nĂ€stintill försvann (inte riktigt Ă€n för jag vet ju trots allt inte om jag kommer in). jag ska iallafall om jag har tur börja lĂ€sa turism i höst! det kĂ€nns som ett lĂ€skigt kliv att bryta upp efter tre Ă„rs studier (och studieskuld!! gulp..) och bara börja om pĂ„ nytt sĂ„ jag har inte vĂ„gat sĂ€ga det till nĂ„n Ă€n, men inombord sĂ„ jublar jag. du Ă€r den första jag avslöjar det till 🙂 vet inte riktigt varför jag skriver det hĂ€r men det bara rann ur mig 🙂 puss puss och grattis till tre Ă„r!!

Lina
14 Ă„r sedan

Hej och Grattis till 3Ă„r! 😀
Mitt namn Ă€r Lina och jag Ă€r en snart 19-Ă„rig tjej som gĂ„r sista terminen pĂ„ samhĂ€llsprogrammet. Jag har det senaste Ă„ret gĂ„tt frĂ„n att vara totalt ointresserad utav allt som har med matlagning och bakning att göra frĂ„n att Ă€lska det! Idag finns det inget som Ă€r roligare Ă€n att baka ett spĂ€nnande och ljuvligt bröd och att testa nya matrĂ€tter, med eller utan recept. Dessutom har jag börjat samla pĂ„ mig kokböcker av alla möjliga sorter, sĂ„ mitt projekt i sommar blir att plöja mig igenom sĂ„ mĂ„nga som möjligt – Ă€ven dina "Hela Sverige bakar" finns med dĂ€r 🙂
Matglada hÀlsningar, Lina Andersson

Karin.. =)
14 Ă„r sedan

Grattis Linnea!! Du gör ett kanonjobb!! =) Även om vi inet kĂ€nner varandra sĂ„dĂ€r jĂ€ttenĂ€ra, sĂ„ blir jag alldeles stolt varje gĂ„ng jag fĂ„r köpa en ny bakbok frĂ„n dig! De stĂ„r sĂ„ fint i mitt kök! PĂ„ torsdag fyller Stella tvĂ„ Ă„r och tre sorters kakor ska bakas ur DINA fina bakböcker! =)
Lycka till i fortsÀttningen! Stora helgkramar//Karin.. =)

Jennie
14 Ă„r sedan

Du Àr superbra Linnea(:.
Jag har precis startat min egna bakblogg, och det Àr superkul att kunna baka en ny kaka varje dag sÄ jag förstÄr hur du kÀnner dig(:. Mina planer Àr att starta ett café i framtiden med idylliska drag av lantlig kÀnsla och massvis med fÀrger, jag har tom med börjat spara kakfat och liknande till mitt lilla café:). Och tavlan du tÀnkt lotta ut hade passat sÄ bra i mitt lilla café(:.
Ha en superbra helg Linnea och lycka till med allt(:/Jennie

Anonym
Anonym
14 Ă„r sedan

Hej! Jag Àr en (MAT)glad tjej pÄ 21 Är som pluggar till tandhygienist. Matlagning och bakning Àr en stoor del av mitt liv, jag tÀnker pÄ mat och recept minst 12h/dygn tror jag, haha. Men det Àr ju sÄ underbart! Just nu jobbar jag med att bemÀstra konsten att baka underbart bröd. Jag har annars en passion för att laga sÄdant man tar för givet att köpa pÄ affÀren hemma. Jag Àlskar att visa att det inte Àr sÄ krÄngligt som folk tror, och att det kan bli sÄ mycket godare Àn det köpta!
Din blogg hittade jag för ett par mÄnader sen och tittar nu in varje dag. Tycker att det Àr en sÄn hÀrlig atmosfÀr hÀr inne, du verkar sÄ glad!
Tavlan skulle passa helt utmÀrkt in i vÄrt kök nu nÀr vi ska tapetsera om. FÄr hÄlla tummarna för att den hamnar pÄ min vÀgg!
FortsÀtt som du gör! Kram!

Monika
14 Ă„r sedan

Ops, glömde kontaktuppgifter! InlÀgget ovan (kl 13:24:24) Àr frÄn mig! :]

Babbi - Bloggdesigner [Ny design ute nu!]
14 Ă„r sedan

Hej Linnea! Jag Ă€r jĂ€ttegĂ€rna med och tĂ€vlar. NĂ„gra rader om mig dĂ„, en norrlĂ€ndska som brinner för design och foto, och som gĂ€rna klĂ€r sig i skrikande rosa, platĂ„, fluff och svarta klĂ€der 🙂 Och du, dessutom har jag hittat mkt inspiration till matlagning hĂ€r hos dig 🙂

Ensamma mamman
14 Ă„r sedan

Stort grattis till bloggens 3-Ă„rsdag!! Jag Ă€r en ensamstĂ„ende mamma pĂ„ 25 Ă„r. Bor med min underbara son pĂ„ 3,5 Ă„r. Jag Ă€lskar att baka och laga mat. Testar gĂ€rna nya saker. Balar med min son nĂ€r han Ă€r pĂ„ de humöret. Är stĂ€ndigt pĂ„ jakt efter snabba och nyttiga vardags recept. tack för en underbar blogg! Kram

Louise
14 Ă„r sedan

Grattis till dina 3 Är! Du har verkligen jobbat pÄ bra!
Jag har nyligen startat min blogg Loulas Kök. Med sÄ mycket inspiration frÄn din och andras matbloggar vill jag verkligen göra en rivstart för att komma igÄng. Har inspirerats mycket av dina collage och ljusa fÀrger du anvÀnder i dina inlÀgg.
Jag har alltid gillat att baka och laga mat. Det som driver mig Ă€r att hitta pĂ„litliga supergoda recept med nya smaker och utformningar. Är en perfektionist och en ofta strukturerad mĂ€nniska kan mina jobbarkompisar intyga. Detta avspeglar sig i köket, jag nöjer mig inte i första taget. Detta kan vara bĂ„de bra och dĂ„ligt…i bland Ă€r det bĂ€st att sticka till Friskis, och glömma senaste fadĂ€sen, Ă€n att försöka klura ut vad som gick fel:) Är lyckligt lottad som har tre barn och man som mer Ă€n gĂ€rna Ă€ter det jag lagar och bakar!
Lycka till i framtiden!

Annika
14 Ă„r sedan

Ă…Ă„, stort grattis!! Och vilka framgĂ„ngar du har gjort! Blev sĂ„ förvĂ„nad nĂ€r jag insĂ„g att du Ă€r sĂ„ ung. Du Ă€r ju sĂ„ duktig!

För övrigt Ă€r jag 27 Ă„r, snart 28, som ocksĂ„ har en matblogg, dock inte sĂ„ profsig som din… Men jag gillar verkligen att laga mat och att baka! NĂ€r jag inte gör det tar jag hand om min man (eller, han klarar sig rĂ€tt bra sjĂ€lv, men i alla fall…) och jobbar som medicinsk sekreterare. Hade rackarns gĂ€rna vunnit den dĂ€r tavlan! OrdsprĂ„ket stĂ€mmer vĂ€l överens med mig!
Ha en skön helg!

Christina frĂ„n BĂŒrgers
Christina frĂ„n BĂŒrgers
14 Ă„r sedan

Den rösten kÀnner jag igen! TÀnkte jag nÀr jag skruvade upp radion, för att överrösta köksflÀkten. Grattis till dina första (lÄngt ifrÄn sista) 3 Är! Inte bara dina böcker Àr bra, radiomatlagningen funkar hur bra som helst. Evelina gjorde dina tryfflar i julas. Succé! LCHF-vÀnliga dessutom. Tack!
Ät Ă„ mĂ„ gott!
HĂ€lsningar Christina

Nora
14 Ă„r sedan

Hej!
Jag Ă€r en sprallig 19Ă„rig tjej som har diabets typ 1 och ÄLSKAR att exprimentera i köket. Har varit ett stort intresse Ă€nda sedan jag var liten med vĂ€xt sen jag fick diabets (3 Ă„r seda). Som diabetiker Ă€r det sĂ„ vikitgt att Ă€ta hĂ€lsosamt och tavlan skulle ge mig motivation och inspiration att fortsĂ€tta Ă€ta bra och nyttigt!
Ha en trevlig helg!

Matilda
14 Ă„r sedan

Hej.
Först och frÀmst, ett jÀÀttegrattis till 3Är-sdagen (: Jag Àr en 21 Ärig glad Linköpingsbo som fullkomligt Àlskar att stÄ i köket. Baka och laga mat, exprimentera med recept och Àta Àta Àta gott !!
Du stÄr för mycket inspiration och hÀrliga idéer, underbara bilder sÄ man kan inte bli annat Àn sugen pÄ att testa alla dina recept !!
Grattis igen och hoppas du har en superhÀrlig helg (:

Petra
14 Ă„r sedan

Vad kul att det hĂ€nt sĂ„ mycket under dessa tre Ă„r för dig. Älskar att frĂ€mst baka, men det lever man inte pĂ„ sĂ„ Ă€ven mat Ă€r intressant att lĂ€sa om hos dig. =)

Linda
14 Ă„r sedan

Hej o stort grattis till din 3Ă„rs dag!
Gillar laga mat lika mkt mat som du och Àlskar att bjuda min vÀnner pÄ bruncher, luncher och middagar och försöker göra det sÄ ofta jag kan. Matlagning och bakning Àr en typ terapi för mig. Finns inget som lugnar ner mig som att stÄ i köket. SÄ nÀr jag tittade pÄ filmen Julie&Julia kÀnde jag exakt som Julie nÀr hon stÀllde sig i sitt kök efter en hektisk dag pÄ jobbet.
Roligt att det gÄr bra för dig! Hoppas det bara fortsÀtter att blir bÀttre!
Kram

Malin
Malin
14 Ă„r sedan

Grattis till 3Ärs dagen och fortsatt lycka till i framtiden! Jag Àlskar att laga mat och baka och har haft din blogg till stor hjÀlp under dessa tre Ären. Du ger mig stÀndigt nya idéer och inspiration ;)Trevlig helg! Kram

Monica
14 Ă„r sedan

Hej! Jag Àr en tjej som har följt din blogg ett tag. Letar stÀndigt efter nya recept och utmaningen Àr sedan att baka eller laga detta glutenfritt. Blir extra glad nÀr man hittar recept som inte innehÄller mjöl alls. Grattis till 3 Ärs dagen och fortsÀtta att vara min insperatör. Trevlig helg Monica

Sandra
14 Ă„r sedan

Grattis, tre Är det Àr inte dÄligt =) Hoppas du hÄller pÄ MINST lika lÀnge, för din blogg har verkligen gett mig en massa inspiration.
SjÀlv Àr jag ocksÄ bloggare, men med fokus pÄ gluten. Jag har alltid varit vÀldigt intreserad mat och bak. Men sedan jag fick diagnosen celiaki (glutenintolerant) har intresset ökat för mat och

Hoppas du fÄr en riktigt trevlig helg,
Kram

Alexandra Lindgren
14 Ă„r sedan

Jag Àr en (snart) 22-Ärig tjej som Àlskar att pyssla, baka och laga mat. Jag följer din blogg via bloglovin och blir jÀtteinspirerad av dina hÀrliga recept och otroligt fina bilder.
Varje vecka Àr det lika spÀnnande nÀr man kommer hem med en av dina kokböcker och börkjar blÀddra. Jag önskar att jag var ledig oftare sÄ jag kunde laga bÀttre och roligare mat.

Tack för all inspiration du ger mig!
(och tavlan skulle bli jÀttelÀcker i mitt kök :P)
Kram

Dessi
14 Ă„r sedan

Åh sĂ„ roligt, 3 Ă„r! Jag har nog bara följt din blogg i ett Ă„r, men jag gillar den massor! Design, stil och all matlagning sĂ„ klart! Massor av inspiration fĂ„r jag!

Kramar!

Sunie
14 Ă„r sedan

Grattis till 3 Ă„r. Det Ă€r verkligen en underbar blogg du har. Camilla heter jag, gĂ„r under namnet Sunie i internetvĂ€rlden. 😀 Gillar att laga mat och baka och har en egen hemsida som jag har tillĂ€gnat mina tvĂ„ intressen mat/bakning och min samling av My little pony 😀
Pluggar pÄ universitet just nu för att bli lÀrare och jobbar samtidigt vid sidan om som personlig assistent.
Gillar din blogg och dina böcker vÀldigt mycket och hoppas pÄ att det blir minst 3 Är till med Linneas skafferi

Melissa Gaete
Melissa Gaete
14 Ă„r sedan

GRATTIS,till 3-Ă„rs dagen!!!
Jag Àr en tvÄbarns mamma,som lÀser ditt blogg,titt som tÀ,för jag har vÀldiga krÀsna barn,men de mat som jag har gjort frÄn ditt blogg,har alltid gÄtt hem.Du Àr min inspirationkÀlla:))
Kanon blogg.FortsÀtt som du gör,det blir bara bÀttre och bÀttre.
Kram.

Yvonne
14 Ă„r sedan

Grattis pĂ„ 3-Ă„rsdagen och till att du fĂ„r jobba med det du mest vill. LĂ€ser alltid din blogg för att fĂ„ inspiration i mitt bak/matlagningsliv. SjĂ€lv Ă€r jag lyckligt lottad och arbetar som lĂ€rare…som Ă€r mitt drömyrke men..nĂ€r man lagat en god middag och sedan njuter av den i trevligt sĂ€llskap – dĂ„ Ă€r man ocksĂ„ lyckligt lottad:-)

Anonym
Anonym
14 Ă„r sedan

Heej!
Grattis pĂ„ 3-Ă„rsdagen mĂ„ste jag ju sĂ€ga! Jag har bara följt dej ett kort tag, men Ă€r sĂ„Ă„ glad att jag hittat hit! 🙂

Kram.

Helen Westerling
Helen Westerling
14 Ă„r sedan

Nu kom ju inte mitt namn och det med i mitt inlĂ€gg… Jag som skrev det hĂ€r ovanför;
Grattis pÄ treÄrsdagen, din blogg Àr sÄÄ fin, jag kommer definitivt fortsÀtta lÀsa!

Kram.

linda
linda
14 Ă„r sedan

Ă€r en nittonĂ„rig tjej som ÀÀÀÀlskar att laga mat och baka 🙂 din blogg Ă€r sĂ„ mysig och ger mig mycket inspiration! grattis pĂ„ treĂ„rsdagen, keep up the good work!

Sanna
14 Ă„r sedan

Älskar verkligen din blogg, den ger sĂ„ mkt inspiration! Grattis till 3 Ă„r! Och fortsĂ€tt sĂ„hĂ€r! 🙂

monika g
monika g
14 Ă„r sedan

Hej hej!

Jag Ă€r en matglad ung mamma pĂ„ 30 Ă„r (barnen Ă€r 9 Ă„r och 13 Ă„r). Har alltid haft problem med att inte gĂ„ upp i vikt men under de senaste tvĂ„ Ă„ren har det fastnat 10 vĂ€lkomna kilo. Jag har Ă€tit mycket gott mĂ„ du tro! Idag vĂ€ntar kinamatsrester till lunch, mums! Älskar dina böcker man kan köpa via aftonbladet. Grattis!

vh
Mamma Monika

Sofie
Sofie
14 Ă„r sedan

Hej,
och grattis till 3-Ă„rsdagen!

Jag Àr en 32-Ärig radhusmamma (till en 1-Äring och en liten i magen) som tycker om att leva ett aktivt liv laga god mat och baka. Din sida har med sina hÀrliga recept och bilder varit varit en stor inspirationskÀlla för mig det senaste Äret.

NÀsta inlÀgg

I tidningshyllan

0
Vad tycker du? LÀmna gÀrna en kommentar.x
()
x