I tidningshyllan

 

Som en glad överaskning läg nya numret av Elle mat & vin i brevlådan. Förra numret hade jag hoppats på skulle innehålla massor av jul och nyårsinspiration, men den uteblev helt och jag kände mig ganska besviken! Detta nummer däremot känns som en färglad vårpralin med alla ljusa pastellfärger. Denna gång skall det bli ett nöje att få unna sig en stund på soffan och låta sig inspireras!

 

För tillfället är Elle mat & vin den mattidning som regelbundet ligger och väntar på mig i brevlådan. Men jag är sugen på att testa någon ny mattidning. Så nu frågar jag er, kära lasare om ni har ågra bra tips på mattidningar? Svensk eller utlänsk spelar inte så stor roll.

 

Bild: Elle mat & vin

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
a home far away
14 år sedan

Ja det hade man väl kunnat vänta sig från förra numret lite jul o nyårstips, det var märkligt. Men detta nummer låter ju desto härligare, mera vår!fniss

Kram Gunilla i Singapore

Karin/Rosa maränger
14 år sedan

För mig är det nästan bara Elle mat & vin som gäller, har blivit rätt besviken på andra mattidningar då de ofta känns väldigt tunna med inspiration.
Käpte Elles senaste igår och tyckte mkt om det numret, ska läsa mer ikväll.

Ha en bra dag!

Erika
Erika
14 år sedan

Jag läser "MatMagasinet" och "LagaLätt". Ska ta och testa Elle mat och vin nu när du skriver om den.

Linda
14 år sedan

Hej! Jag får oxå hem Elle mat & vin tidning sen 2006. Älskar den tidigningen. Men jag har funnit Delicious som oxå är jättebra! Gå in o kolla på deras hemsida: http://www.deliciousmagazine.co.uk/

Mvh
Linda

Helene
Helene
14 år sedan

Hej!
För mig har det alltid varit Allt om Mat! Den står sig i alla väder… 😉

Ewa
Ewa
14 år sedan

Jag föredrar Mat & Vänner, en lite "finare" mattidning där recepten är placerade sist i tidningen vilket jag tycker är jättebra. Det ska också i vår komma ut en variant som bara handlar om bakning.

Ewa

Helena S - Bara en kaka till
14 år sedan

Ingen mattidning i världen slår Donna Hay, den finns i välsorterade Pressbyrån-butiker. Den är från Australien och kommer ut varannan månad, och bilderna är helt fantastiska! Jag läste i senaste numret av finfina ELLE Mat och Vin att Leila också gillar den! 🙂 Annars tycker jag om Martha Stewart Living också, och Allt om Mat för inspiration till vardagsmat.

J
J
14 år sedan

Jag gillar LagaLätt och har precis beställt en prenumeration av den! =)

Sandra
14 år sedan

Åh,det är så roligt med tidningar! Så härligt när man kommer hem och blir överraskad av ens favorittidning på golvet. 😀
Jag gillar tidningar med enkla och inte alltför tidskrävande recept, vardagsmat helt enkelt.
Laga Lätt är nog min favoritmattidning. 🙂

Camilla
Camilla
14 år sedan

Hej,
jag missade din bok förra veckan om matbröd. Finns det något vis att få tag på den så här i efterhand?

Lina Engman
14 år sedan

ÅH jag vart också verkligen jättebesviken på förra numret av ELLE mat & vin så jag tänkte att nu får det vara nog ett tag (köper så himla mycket tidningar så jag tänkte banta det inköpet lite) men nu vart jag plötsligt helt sugen på att införskaffa den om det var så bra omdöme! (;

Mat & Vänner tycker jag annars är en bra tidning, och Gourmet, och en annan favorit är tyska Essen und Trinken. Men vafalls, handlar det om mat så älskar jag att läsa alltifrån exklusiva tidningar till matsidorna i Allers. Man vet ju aldrig vart inspiration kommer ifrån.

sabina
14 år sedan

är dålig på mattidningar, men det var en hel del trevliga tips här ovanför.

tänkte bara säga att jag ÄÄÄLSKAR designen på din blogg! 🙂

Juliana
14 år sedan

Elle mat och vin är min favorit men jag gillar även Laga lätt och Matmagasinet som har många användbara recept.

Lisa
Lisa
14 år sedan

Håller med om att förra numret var en stor besvikelse, men det här numret var kanonbra tycker jag=)

Strandflickan Linnea
14 år sedan

Vilken urtjusig bricka för tekopparna…… Och vad mysigt med punch och kanelstänger, det har vi serverat hela julen till våra weekendpaket gäster! Kul att se!!

Mvh Strandflickan Linnéa
http://www.strandflickorna.blogspot.com

Elisabet
14 år sedan

Jättefin blogg måste jag säga, helt underbar inspiration! Och extra kul att du kommer från Sala, det gör nämligen jag också.:)

Loulas Kök
14 år sedan

Har länge premunerat på Allt om mat. Men inte läst så många andra mattidningar så jag kanske borde vidga mina vyer. Vad tycker du själv om Allt om mat?

Katja
14 år sedan

Vogue Entertaining and Travel blir min nästa prenumeration. Bon Appetit SUGER

Jonas
Jonas
14 år sedan

Prenumererar för tillfället på Allt om mat, Matmagasinet och Laga Lätt och har på sista tiden upplevt samtliga som ganska oinspirerade och på dekis. Recepten är i stort sätt olika varianter på samma teman som går att hitta i tidigare årgångar. Matmagasinet hade tidigare en hel del roliga reportage och tester av nya produkter, något som tyvärr har minskat med tiden. Antar att mattidningar då och då behöver läggas ner för att sedan återuppstå men nya medarbetare och konstellationer för att inspirationen ständigt skall vara på topp.

Får erkänna att jag inte har läst Elle – Mat & Vin så jag kanske ska ge den ett försök i eftermiddag.

Veronica
14 år sedan

Jag läser också Elle Mat & Vin regelbundet, dvs prenumererar på den…tycker den är riktigt bra, härligt med alla inspirerande bilder.
En annan tidning jag också prenumererar på är Gourmet, lite mera lyxmatlagning kanske men jag tycker den är kanon!!!

stina-mamma till Alfred i himlen
14 år sedan

allt om mat är den som jag mest gillar

♥ BIEBMU - Samisk Matkultur
14 år sedan

Tjenare tjejen, du har ju en helt underbar blogg om livets goda så att säga.

Nu vill jag bara tipsa om våran nya blogg… Vi skriver om Samisk matkultur som för många är välldigt exotiskt och spännande. Vi bjuder på härliga recept och bilder. Välkommen in!

Anonym
Anonym
14 år sedan

Konstigt nog finns det ju ganska få svenska mattidningar. Det är snudd på att bröllopstidningarna är fler. Hur ofta gifter sig folk egentligen?
Jag svårgillar Elle mat och vin. Bl a brunchen och reportaget om Carina B i senaste numret var verkligen inspirerande. Kul med tips på utländska mattidningar i kommentarerna!
Hälsningar från fröken Dill

Olinda Olivia
13 år sedan

I need to say that overall I am pleased with this blog.It is easy to notice that you are passionate regarding your writing. If only I had your writing talent I look forward to a lot more posts and will be coming back

Nästa inlägg

Morberg grillar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x