frågor


Den senaste tiden har jag fått in massor av frågor från er läsare vilket jag tycker är jätteroligt! Tyvärr hinner jag inte alltid svara på alla frågor jag får här i kommentarsfältet, därför tänkte jag försöka svara på de mest vanilga frågor jag får. Är det något jag missat, lämna gärna din fråga som en kommentar till detta inlägg så svarar jag så gott jag kan!

Många av er undrar vilket program jag använder till mina bilder. Själva bildredigeringen gör jag i Adobe Lightroom, medan kollagens görs i Adobe Photoshop. De typsnitt jag använder har jag hittat här och de går att ladda hem både till Mac och PC. Bloggdesignen har jag tillsammans med Sebastian gjort, jag kan själv inte koda sidor och kan tyvärr inte hjälpa er med sådant, även om jag gärna skulle vilja.
Bilderna som finns här på bloggen är till största del tagna av mig eller Sebastian, om så inte är fallet skriver jag alltid längst ner i inlägget var ifrån bilden kommer. Det finns ingen copyright på recept, så ni får absolut använda er av mina på era bloggar. Men hittar ni mina racept med tillhörande bild på vift, säg gärna till!

Jag har även fått en hel del frågor kring mitt arbete.  Som de flesta av er vet startade jag denna blogg helt på hobbynivå och kunde aldrig ens ana att jag i framtiden skulle få chansen att ha den som del i mitt arbete.  Under våren 2009 fick jag ett samtal från chefsredaktören på tasteline.com och hon undrade om jag var sugen på att skriva lite böcker åt dom och Aftonbladet.  Så jag själv har inte ringt runt och bett om att få ge ut böcker, jag hade bara ren och skär tur att bli tillfrågad! Det har varit en väldigt krävande resa, men jag har lärt mig otroligt mycket!

Nu tror jag att jag fått med de vanligaste frågorna, men som sagt. Undrar du något mer, lämna en kommentar!

Bild: Katja Kristoferson

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carolina
Carolina
14 år sedan

Hej Linnea!
Till att börja med tack för en väldigt inspirerande och rolig blogg:)
Jag är lite nyfiken på din bakgrund, hur kom du in på "bageridelen"/"kok"… Har du gått konditorutbildning eller är allt självlärt?
/En som drömmer om att ha ditt jobb;)

Kalasgott
14 år sedan

Du är verkligen fantastiskt duktig Linnea! Kul att du fick chansen att göra alla böckerna, det fixar du ju galant! 🙂

Cecilia
14 år sedan

Eftersom många (inkl. mig) har så många frågor, kan du inte ha frågestund någon dag? Förstår att du har mycket att göra, men då slipper du ju få samma fråga tusen gånger, om de redan finns i ett inlägg?

Vore jättekul att få svar på alla ens frågor 🙂

Babbi - Bloggdesigner, ny design 3:e!
14 år sedan

Grattis till lyckad karriär 🙂

Emily
14 år sedan

Vilken underbar blogg du har! Älskar människor med en sund inställning till mat 🙂

Lycka till med böckerna! 🙂

Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg
14 år sedan

Vilken söt blogg 😀

Mattias
14 år sedan

hej vilken fin blogg du har, hur är läget idag? =)

Hanna
14 år sedan

Hej hej!

Tack för en fin och intressant blogg 🙂

Har en fråga; vad har du för kamera + utrustning?
Dina bilder är jättefina!

Robban
14 år sedan

Det är bara att gratulera linnea! Kommer och hälsar på den 19:e för att hämta resten av bilderna ifrån sebbe. Bara en liten headsup så du hinner fylla på kakförådet: )

Monika
14 år sedan

Jag har följt din blogg väldigt länge och jag är så himla glad för din skull att den blivit så stor!

Du verkar vara en sån genuin person och ja.. bra saker händer bra personer =)

Kram

lina vilken pina
14 år sedan

så kul med dina böcker!! måste vara så kul att starta någe som en hobbygrej o sedan att det utvelts så här!!! 😀

Emma
14 år sedan

Hej! Älskar din blogg och dina böcker speciellt den med bröd! Men jag undrar kan man frysa surdegen?

Caroline
14 år sedan

Tycker du är helt fantastisk, älskar din blogg och dina recept! Lycka till med allt 😀

alexXandra
14 år sedan

hej! tycker om din blogg, ger inspiration, speciellt under de grå dagarna.. jag länkar till den från min blogg, om det är ok?

Sofie Mumsfillibaba
14 år sedan

Vad roligt!! Att bli tillfrågad om ett jobb! Älskar mat och jobbar men skulle vilja göra något annat som har med mat/livsmedel att göra. Gillar din blogg…

Ann
Ann
14 år sedan

Hej igen,
Hur länge står sig din Fluffy Frosting fluffig??

Ann

Fanny :)
14 år sedan

HejHej 🙂

Måste bara säga att jag såg din blogg igår och blev helt förälskad i den främst för du bakar cupcakes och så ;P och det gör jag med. Men iaf jag undrar lite om din spritsning.
Hur spritsar du på din cupcakes?
Vad använder du för verktyg?
Skulle vara jätte kul om du svarade 😀

Nästa inlägg

Äntligen färdig

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x