ANNONS

Vinnare!

Gugi, med bloggen Gugis Pärlor. Ett stort grattis till dig!
Precis som alltid är det jätteroligt att så många av er ville vara med och tävla, det blir lite extra roligt att anordna tävlingar här på bloggen då!
Nu önskar jag er alla läsare en härlig onsdag, här lyser solen som aldrig förr!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gugi
13 år sedan

Hjärtligt tack till vinsten! Jag vill också passa på och tacka för en fin och inspirerande blogg! Mycket bra recept och läckra bilder!!
Kram

Viktoria
13 år sedan

Grattis till vinnaren! 🙂
Förresten, tyvärr fungerar inte kategorierna på din blogg 🙁 Så när jag vill kika recept så får jag klicka in mig på blogg.se adressen..

Anna Siirtola
13 år sedan

Hej Linnéa!
En sak som jag brukar störa mig på – när det gäller supernsygga och ofta dyra pajformar – är att de enligt tilverkarna INTE får ställas in i ugnen när de är KALLA! Jag tycker att det rimmar mycket illa med de flesta pajrecept och/eller när man ska göra den ”perfekta” pajen!
2 pajformar har också spruckit för mig genom åren! Har du klarat dig?
Mvh/Anna Siirtola (Domesticka)

Erica
13 år sedan

TACK för en härlig och inspirerande blogg! Jag hoppas det är ok att jag har länkat den från min sida? Jag äter gärna god mat, men saknar inspiration för att göra stordåd i köket. Mitt kommande projekt blir äppelmosen och pajen. Tjing!

Appelmos

Nästa inlägg

Äppelmos

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x