Matbloggspriset 2010

Som jag skrev under gårdagen fick 10 matglada, svenska bloggare reda på att de nominerats till Matbloggspriset 2010 och lyckliga jag fick äran att vara en av dem. Detta är ju lite av matnördarnas svar på Veckorevyns Blog Award, fast om jag får säga det själv, betydligt bättre. Inbjudan till Blog Award damp ner i brevlådan under sensommaren och visst var det lockande att snöra på sig finskorna och byta ut den mjölfläckiga tröjan mot den lilla svarta.. Men jag valde att inte gå. Även om jag har många läsare som på långa vägar inte är sådana matnördar som jag är, känns matmässan mer som ett forum där jag vill synas och lägga min energi. Kanske kan Veckorevyns tillställning locka det år som de väljer att ha med kategorier så fler slags bloggare får utrymme att synas. För Sverige har så många härliga, vackra och läsvärda bloggar som inte går ut på att provocera.
Listan över de övriga nio nominerade finner ni här, några av namnen var för mig nya och andra mer bekanta. Som Lisa Förare Winbladh, själv beskriver hon sig som lite av en bloggmormor i sammanhanget men det vet jag inte om jag håller med om. Jag mins att under en tid när jag arbetade natt tittade jag på repriser av ett matprogram som hon ved flera tillfällen medverkade i och som rullade var och varannan natt, och nu är min blogg, precis som hennes nominerad till detta pris. Visst är det häftigt hur saker och ting blir!
Till syvende och sist är det ni underbara läsare som väljer vem som kammar hem detta pris, men hur detta skall gå till är inte riktigt löst än. Men jag lovar att återkomma så snart jag fått information om hur ni kan lägga er röst på den blogg ni tycker förtjänar titeln Årets Matblogg 2010.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
13 år sedan

Grattis!!

Helena Ljunggren
13 år sedan

I slutet av veckan kommer det att gå att rösta på det bidraget som man önskar.
Grattis till nomineringen.

Erika - Bakglädje
13 år sedan

Grattis till nomineringen!

Rebecca
13 år sedan

Nu har jag röstat på dig!

Sabine
13 år sedan

Åh, du är så klok!
Jag skulle personligen se det som en förolämpning om jag blev nominerad till Blog Awards, dels för att jag är alldeles för ”liten” för folk medvetet skulle rösta på mig, och dels för att jag isåfall har kraschat och nåt helt fel målgrupp. ELLER så har jag bara fördomar om Veckorevyn, kan vara så 😉
Du har en grymt bra blogg i vilket fall, nu ska jag se om Ica har trattisar så jag kan pröva ditt pastarecept! 😀

Twitterknapp

Nästa inlägg

Sociala Medier & årets Matbloggspris

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x