Sociala Medier & årets Matbloggspris

Först och främst vill jag tacka er läsare. Att ni innan det ens gått 24 timmar redan bidragit med 1000 kronor till min Rosa Bandet-kampanj. Jag är otroligt stolt över att ha så givmilda läsare!

Men det jag idag har på agendan är sociala medier, för ni vet väl att Linnéas Skafferi finns såväl på Twitter som på Facebook? På Twitter får ni följa mig lite mer i min vardag, vad bakas i köket, vilken musik spelas för dagen och vad blir det egentligen till middag är sånt som brukar redas ur där. För att ni enkelt skall hitta till dessa finns det nu  knappar här i högerspalten som tar er till respektive sida.

Vill du ha stenkoll på när Linnéas Skafferi uppdateras? Ja då tycker jag att du skall använda dig av Bloglovin’ där du enkelt ser när dina favoritbloggare har uppdaterat sina bloggar.

Har du en Nokia? Grattis, då kan du ha Linnéas Skafferi direkt i mobilen. En applikation till Nokias mobiler finns helt gratis att ladda ner här. Tyvärr finns inte bloggen som Iphone applikation men jag hoppas det kommer snart!

Sen är det med glädje jag vill tala om att Linnéas Skafferi har blivit nominerad till Matbloggspriset 2010, här kan ni läsa om de övriga nio nominerade. Hur ni gör för att rösta fram er favoritblogg har jag inte riktigt klurat ut än, men jag lovar att återkomma i frågan!


1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Martina
13 år sedan

Grattis till nomíneringen!

mamman
13 år sedan

Grattis till din plats i solen!!!

Christer
13 år sedan

Grattis!!!

Linda_-Cupcakesfluffan
13 år sedan

grattis till nomineringen i matbloggspriset 2010

trackback
13 år sedan

[…] jag skrev under gårdagen fick 10 matglada, svenska bloggare reda på att de nominerats till Matbloggspriset 2010 och […]

Chick Downtown
13 år sedan

The great summary encouraged me very much! Saved your site, very excellent topics just about everywhere that I read here! I appreciate the info, thank you.

Rosabandetcc 3 L

Nästa inlägg

Rosa Bandet-Cupcakes

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x