Först och främst vill jag bara säga tack! Vilka underbara läsare jag har som skickat mejl och skrivit fina kommentarer här på bloggen.
Efter några turer med försäkringskassan visade det sig att det är nästan omöjligt att som egen företagare få ut 100% i sjuklön. Om du så ens öppnar mejlen räknas det som arbete så det är ganska kört för min del har jag insett. Det positiva i det hela är ju att jag kan fortsätta blogga! Jag får ha upp till 25% aktivitet i företaget och eftersom bloggningen är det jag klarar av att göra så är valet självklart vart jag skall lägga min tid.
En annan mycket trevlig nyhet är att vi beslutat att tidigarelägga utgivningen av min bok, något jag tycker är fantastiskt roligt då jag knappt kan bärga mig tills den finns ute i handeln! Självklart kommer ni att få mer information kring detta nu under våren.
Idag skiner solen för fullt utanför fönstret och till skillnad från igår blåser det inte storm. Jag tänkte ta en cykeltur (det enda sättet jag kan ta mig fram just nu utan att det känns som om bäckenet krossas och jag får massa sammandragningar) till min syster och norpa lite rabarber från henne. Kanske, kanske blir det en paj till helgen..
 
Jag önskar er alla underbara läsare en solig och skön fredag! Jag antar att ni, precis som jag längtar tills vi kan äta svenska jordgubbar med mjölk till frukost!
 
Bild: Sebastian Niemi-Carlsson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jannice Lindell
12 år sedan

Så underbart att du får blogga iaf! Å,hoppas allt annat löser sig.. Åå,så gott de såg ut med jordgubbar =) Mums. Kram

Erika - Bakglädje
12 år sedan

Vad skönt att höra att du kan blogga om du vill. Skulle sakna dina inlägg annars.
Roligt att boken kommer tidigare. 🙂
Trevlig helg!

Linda_-Cupcakesfluffan
12 år sedan

Så härligt att få höra att du får blogga igen, hur skulle vi klara oss utan dina underbara inlägg 🙂 , kul att boken kommer ut tidigare

Mårtenssons kök
12 år sedan

Så skönt att det löste sej ändå till slut och att boken dessutom gör sin entré lite tidigare!

Enkakaiugnen - Lotta
12 år sedan

Hej! Är det den boken som handlar om ätbara presenter? Den ser så otroligt härlig ut! Det är så kul att ge bort ätbara saker, har börjat göra det alltmer sen jag började bakblogga och folk blir så glada när de får saker. Ska önska mig boken så fort den kommer ut!

Sigrid
12 år sedan

Just det, egenföretagare har ingen fritid. 😛 Konstigt att man inte får lön när man är anställd och kollar mailen hemifrån 😛
Gör så mycket du kan inom de där 25% nu då och njut av ditt bloggande och boksläpp 🙂
Hoppas du får en fin helg -med en paj 😉
Kram

Linda o Lea
12 år sedan

Åh underbart att läsa att du kan fortsätta blogga. Du inspirerar och dina foton är underbart inbjudande. Ser fram emot din bok och dess godheter.

Katarina
12 år sedan

Härliga bilder!

Emelie
12 år sedan

Åh, så gott!

Jordgubbssmoothie

Nästa inlägg

Tråkigheter

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x