ANNONS

Adventstävling-Avslutad


 
Idag tänder vi det andra ljuset i adventsljusstaken och julafton närmar sig med stormsteg! 20 dagar kvar till julafton 2011. Tyvärr har den där ljuva känslan av jul inte riktigt infallit hos mig än, utanför är gräsmattan grön och regnet smattrar mot rutan. Men om vädergubbarna inte ändrar sig så ser det ut som om vintern kommer hit till mig under nästa vecka. Och ingen är lyckligare än jag!
Igår avnjöt vi årets första julbord på Måns Ols, ett utvärdshus här i stan som alltid bjuder god mat och trevlig stämning. Vi åt allihopa så att magen stod i fyra hörn och Sebastian var övertygad om att det snart skulle pysa mat ur öronen på honom om han inte slutade. Jag åt av årets första knäck och blev riktigt sugen på att starta igång tillverkning av julens alla godsaker.
Men åter till tävlingen, tillsammans med Bonnier Fakta tänker jag lotta ut ett finfint paket med böcker. Se det som en förtidig julklapp eller ge bort dom till någon du tycker riktigt bra om.
Bokpaketet innehåller:
* Per Morberg- Den stora matresan
*Linnéa Seidel- Gott att ge bort
*Systrarna Eisenman- Mingelmat
*Emma Wiklund- Emmas skönhet
För att vara med och tävla vill jag att du talar om vilken kokbok du helst önskar dig till jul. Lämna en kommentar till detta inlägg. Kom ihåg att skriva din e-mailadress så jag kan kontakta vinnaren.
Tävlingen pågår från idag söndag till på onsdag 7 december kl 21.00.
Tävlingen är nu avslutad!
Jag önskar er alla lycka till och en riktigt trevlig andra advent!
 
bild: Sebastian Niemi-Carlsson

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linnea Sundberg - Ett recept varje dag
12 år sedan

Jag önskar mig helst din kokbok, eftersom jag redan har den och verkligen älskar den så vill jag gärna ge den till någon mer i min släkt 🙂

Hanna Skepp
12 år sedan

Hej!
Självklart önskar jag mig din bok då jag älskar att pyssla och ge bort mat och pyssel till vänner och bekanta. =)
Hälsningar Hanna

Lena
12 år sedan

Jag önskar mig helst ”gott att ge bort”. då det är så roligt att få överraska vänner och familj med hembakat när man kommer på besök. Det är kul att baka, det är kul att ge bort och det är uppskattat att få. Trippel glädje! 🙂

Frida
12 år sedan

Hej! Jag är gärna med och tävlar! Morbergs bok- den stora matresan står högt upp på vår önskelista. Han är vår husgud! 🙂 kram

Johanna
12 år sedan

Åhh, jag älskar kokböcker! Självklart skulle jag vilja ha din bok, men den bo k som tilltalar mig lite extra just nu är Systrarna Eisenmans Mingelmat. Jag älskar att ställa till med kalas med plock och mingelmat!

Matilda F
12 år sedan

Jag önskar mig faktiskt inte din bok, av den enkla anledningen att jag redan har den 🙂
Därför önskar jag mig ”Om jag var din hemmafru” av Lotta Lundgren mest av alla kokböcker som finns nu (även om de fina böckerna du lottar ut också hade passat väldigt fin!).
Jag tycker hon gör ett fantastiskt jobb i Landet Brunsås och jag har följt hennes blogg väldigt länge.
Glad andra advent!

Hannah Larsson
12 år sedan

Jag önskar mig helst ”Den stora matresan” med Per Moberg därför att den skulle min pojkvän/sambo bli väldigt glad över. Han kollar alltid på Per Mobergs program och har många gånger sneglat på hans kokböcker (:

Johanna
12 år sedan

Jag önskar mig gott att ge bort 😀

amanda
12 år sedan

Min pojkvän önskar sig alla kokböcker han kan komma över – speciellt matporr a la Morberg. Därför skulle jag ge bort den där högen med kokböcker till honom om jag vann. Jag själv, däremot, skulle nog ha föredragit boken ”Junkfood – hemlgata och nyttigt” av Liselott Forslin eftersom jag är en SUCKER för skräpmat men inte gillar konsekvenserna av det.. Så skulle Mattias kunna laga skräpmat till mig utan att behöva känna sig som en feeder! Haha.

Gia
Gia
12 år sedan

Jag har en slags hatkärlek till Per Morberg men maten han lagar är helt i min smak så jag skulle vilja ha någon av hans böcker, och just Den stora matresan har jag inte bläddrat i så den skulle sitta fint 🙂

Linda Asplund
12 år sedan

http://www.norstedts.se/bocker/utgiven/2011/Host/allt-om-mat-julkokbok-inbunden/
Jag önskar mig allt om mat julkokboken då jag är så dålig på att göra mat, så skulle det vara kul att kunna bjuda på ett riktigt fint julbord där jag lyckats göra allt själv

Sara SJölund
12 år sedan

Jag önskar mig Gott att Ge Bort. Vore en toppenjulklapp till mig. Jag älskar att laga mat, baka och ge bort till vänner och familj.

Denise Rundqvist
12 år sedan

Jag önskar mig Per Mobergs bok Den stora matresan, dels eftersom jag tycker väldigt mycket om hans matprogram Vad blir det för mat och sedan är han väldigt duktig på det han gör. Din bok Gott att ge bort har jag redan köpt och tycker att det är en otroligt bra och inspirerande bok och ska även ge bort den till min syster i julklapp så den är redan köpt och inslagen!

Emilia
12 år sedan

Hjälp så svårt att bara välja en kokbok som jag önskar mig, jag älskar nämligen kokböcker och önskar mig flera stycken. Men måste jag välja en så får jag nog säga ”Hemma hos Jamie – Fyra årstider i köket” av den enkla anledningen att jag velat ha den sedan programmet visades på TV och jag fick syn på hans gudomliga göra sallader och härliga rabarbersuffléer.
Ha en härlig andra advent.

Stephanie Livingstone
12 år sedan

I jul önskar jag mig Leilas bok ”Hello Cupcake”. Eftersom att jag nu mitt i mitt årliga julbak upptäckt min passion för just cupcakes! Så den boken står högt upp på min önskelista.

Emilia
12 år sedan

Det skulle såklart så ”gudomliga gröna sallader”, haha så fel det kan bli 🙂

Malin
12 år sedan

Jag skulle helst vilja få Systrarna Eisenman – Mingelma, eftersom jag verkligen ÄLSKAr finger food och man aldrig kan få för mycket inspiration till sånt 🙂

Johanna
12 år sedan

Jag är i stort behov av inspiration vad gäller matlagning och bakning just nu, då jag trots mitt intresse fär ämnet är helt oinspirerad för tillfället, så vilken kokbok som helst skulle tacksamt tas emot av mig, och vad vore då inte bättre än ett helt bokpaket!

Anna Lindblom
12 år sedan

Min sambo dyrkar Per och har alla hans andra böcker så den stora matresan vore den perfekta julklappen från mig till honom! De övriga böckerna passar suveränt i min del av bokhyllan!

siv anita, swimzy, pettersen
12 år sedan

heihei 🙂
Jeg er fra norge, så hvis jeg får lov å bli med så ønsker jeg meg Linnéa Seidel- Gott att ge bort 🙂
klem fra siv anita

Sanna
12 år sedan

Jag skulle mycket gärna vilja ha Mingelmat då den verkar helt fantastisk! Och en perfekt julklapp till mig själv 🙂

frida anderson
12 år sedan

Jag skulle önska mig ”Per Morberg- Den stora matresan”, att ge bort till min lillasyster som drömmer om att bli kock!

Anna
12 år sedan

Jag önskar mig mest av allt din kokbok, då jag tycker att det är mysigt att få ge bort små presenter till nära och kära som man vet att inte bara blir stående och samlar damm 🙂

AnnaWK
12 år sedan

Gott att ge bort (din bok) har stått länge på önskelistan 🙂

Cecilia
12 år sedan

Alla de där böcker är väldigt lockande så dem vinner jag gärna! Den jag har jag önskar mig i julklapp är dock ”Om jag var din hemmafru”. Det verkar vara en kokbok helt i min smak både för matens skull och för det häftiga bilderna. Den perfekta kombinationen av mina intressen foto och matlagning 🙂

Anna
12 år sedan

Jag önskar mig din bok!! Alla böckerna verkar dock vara helt i min smak men din har jag varit & ”fingrat” på flera gånger, men som heltidsstuderande har jag inte haft de likvida medlen över till den. Vore helt perfekt om man vann den nu före jul så man kunde göra&ge bort några av de underbara godsakerna du har fyllt boken med 🙂

Lisa
12 år sedan

Åh vad svårt! Jag vill ha en massa kokböcker..och jag har väldigt många! Men jag och min man väntar på klartecken för att åka iväg och adoptera, så ”Mums för de minsta : gott och nyttigt för barn mellan 0 och 3 år” av Linda Hallberg tror jag att jag skulle vilja ha!

Cissi
12 år sedan

Oj vilken fin fin adventstävling=) Jag är gärna med o testar min lycka!! En bok som jag är väldigt nyfiken på just nu är Pernillas Jul , men även din bok, Gott att ge bort är jag väldigt nyfiken på. Så jag har svårt att välja bara en;-)
/Cissi

Elin Joelsson
12 år sedan

En kokbok jag VERKLIGEN önskar mig till jul är nog ”Pernillas Jul”, även fast det kanske är mest logiskt att ha den innan det väl är jul snarare än efter. Anledningen vet jag inte. Eller jo det vet jag ju, jag tycker att hon utstrålar jul och jag är verkligen en sucker for christmas 🙂

Pauline - Sparkling Eyes
12 år sedan

Jag önskar mig Per Morbergs bok! Varför? För att min lilla dotter på 3 år älskar att titta på honom och Leila Lindholm på tv. Så vad vore bättre än att ge henne hennes första kokbok nu!

Sandra
12 år sedan

Kommer inte sticka ut ur mängden, utan som många andra önskar jag mig Per Mobergs bok ”Den stora matresan”. Det skulle bli årets julklapp till min bästa vän, min pappa. Då får vi laga mat gemensamt, kanske från våra hemtrakter Ammarnäs som är med i boken?

Elisabeth
Elisabeth
12 år sedan

Hej Linnea!
Jag önskar mig Systrarna Eisenman- Mingelmat.
Kram från Elisabeth

Maria @ Sixtens Mor sa!
12 år sedan

Jag önskar mig Gott att ge bort, fast inte i julklapp utan födelsedagspresent då jag fyller år den 7:e 😀
Perfekt att ha så man kan pyssla ihop egna julklappar till min mans släkt som vi ska fira jul med 🙂

helena
12 år sedan

Åh lätt den stora matresan! Ett progran vi aldrig missar här hemma!!

Ida
Ida
12 år sedan

Jeg kunne godt tenkt meg din kokebok, av den enkle grunn at jeg er norsk og ikke har hørt om de andre, men snublet over din blogg for lenge siden og fast titter innom for inspirasjon! 🙂

Viktoria
12 år sedan

Jag önskar mig halv åtta hos mig kokboken 😀 VArierande rätter och tycker det är ett mysigt program 😀

Johanna
12 år sedan

Jag önskar mig ’Mingelmat’, men egentligen inte för mig själv, utan för världens bästa mo(n)ster Elin! Hon älskar kokböckerna skrivna av dem, och när jag hörde att det var den hon önskade sig… Tja, vad gör man inte för världens bästa moster? Själv önskar jag mig nog något med Jamie Oliver, eller naturligtvis, Gordon Ramsey. Men naturligtvis skulle ’Gott att ge bort’ sitta fel heller, de recept som läggs upp här har ju varit fantastiskt goda 🙂

Lina
12 år sedan

Jag önskar mig systrarna Eisenmanns kokbok!

Karin Voigt
12 år sedan

Din Gott att ge bort skulle platsa fint i min bokhylla!

Jessica Amorsken
12 år sedan

Eftersom jag inte kunde hålla mig och redan har köpt din bok så tar jag den som kommer som stark tvåa, nämligen:
Mingelmat av Systrarna Eisenman!
Om jag vinner blir det två julklappar och två till mig =)

Jessica
12 år sedan

Helst vill jag ha din bok – Linnéa Seidel – Gott att ge bort. Precis som boken heter, skulle jag hitta en massa saker jag kan baka och sedan ge bort, eller så skulle jag bort den till en kär släkting.

Evelina
12 år sedan

Jag önskar mig Emma Wiklunds bok! Tack för mig och God Jul 🙂

Charlie
12 år sedan

Åg jag önskar mig Gott att Ge Bort! Behöver inspiration inför julens klappar och gåbort-presenter.

Amalia
12 år sedan

Jag önskar mig Mia Öhrns bok ”Macarons, cupcakes, cakepops och andra söta bakverk”.
Din bok är en fin julklapp men den har jag redan 🙂 Istället blir det nog delar av innehållet i den som blir julklappar!

Sarah
12 år sedan

Jag har redan skrivit Gott att ge bort på min lista. Men chansen finns ju att man har tur och får den innan jul.
Jag sprang på den av slump på bibblan och lånade hem den (bara det är en skräll att jag lånar något som har med mat eller bak att göra. Jag är fullständigt hopplös i köket) och blev väldigt positivt överraskad. Hyfsat enkla men ändå roliga och snajdiga idéer och recept. Bra gjort!

Sofia
12 år sedan

Mingelmat är jag riktigt sugen på! Verkar super!
sofia@meandmyhome.se

lisa
12 år sedan

jag önskar mig per moberg den stora matresan ifall jag vinner 🙂

Elin Pedersen
12 år sedan

Jag vill självklart ha din bok ”Gott att ge bort”
Jag älskar att ge bort saker jag själv har gjort!

Maria
12 år sedan

Har i flera dagar läst olika tips om härlig mingelmat från kokboken ”Systrarna Eisenmans Mingelmat” .. är nog den boken jag helst skulle vilja ha just nu !! =)

Stina
12 år sedan

Vilken härlig tävling 🙂
Den stora matresan hade jag själv velat ha, det är den boken jag själv inte har, dom andra kommer i så fall att ges bort i julklapp till vänner och familj 🙂
Kan berätta att jag använt många saker ur din bok som jag sedan gett bort som gåvor, födelsedagspresenter och dylikt 🙂 Jätte härlig bok (igen)
Trevlig jul!
Mvh Stina

Tinagustafsson

Nästa inlägg

Baka för bröstcancer-bidrag

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x