Matsedel

 
meatloaf-bacon-1
I morgon drar en ny vecka igång och det är skönt att hitta lite inspiration för veckans mat redan nu.
Först ut är en helt gudomlig köttfärslimpa, fylld med fetaost och sedan täckt med bacon. Jag vet att just denna bild känns lite höstig, men jag bara älskar den! Gör klart köttfärslimpan redan på söndagen, så är det bara att ställa in den i ugnen och göra en god sallad och sås att ha till.
limelax
Kan man få för många enkla recept på fisk i ugn? Jag tror inte det! Denna tisdag blir det en dunderenkel och fräsch limelax med gräslökssås till.
korvstroganoff-1
Min barndoms korv stroganoff, på ett ungefär. Mild i smaken och riktigt barnvänlig! Ta en korv med hög kötthalt och lite skit i, så blir det mycket godare!
majssoppa-1
Å, den här majssoppan var det riktigt länge sedan jag gjorde! Jag älskar enkla soppor som bara är att koka ihop men som smakar smaskens. Det är ju torsdag, så gör en omgång äppelpannkaka att ha till efterrätt.quesadillasFredagen är här och nu vill vi ha något som går rasande fort att få i ordning. Vad sägs som en omgång quesadillas? Perfekt att slänga ihop när alla är trötta och hungriga efter en lång vecka.
kokostoppar-1 Och självklart passar det fint med något sött så här mot slutet av veckan. Klassiska kokostoppar sitter fint till helgens fina fikastunder.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Frukostpåsängen

Nästa inlägg

Frukost på sängen

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x