Frukost på sängen

frukostpåsängen
Hej och glad alla hjärtans dag på er kära läsare! Om jag kunde skulle jag ha bjudit er allihop på frukost på sängen i morse. Men eftersom det är helor omöjligt att genomföra en sådan sak så bjuder jag ernå lite härlig frukost på sängen-inspiration istället.
 
frukostpåsängen-2
Nuförtiden är ju frukost på sängen en riktig utmaning. Med två vilda barn i sängen kan det gå precis hur som helst. Tur att hunden inte får vara på övervåningen, annars hade han väl också velat haft en plats så nära frukosten som möjligt.
frukostpåsängen-3
Jag älskar den här kräm/fruktmosblandningen. Samma bas som till smoothien jag gjorde här om dagen använde jag. Tjock och krämig, men len och mjuk i konsistensen. Därtill är det nyttigt och väldigt mättande. Perfekt till frukost eller som mellis.
frukostpåsängen-4
 
Ett gott hembakat bröd är ju aldrig fel, jag hade bakat en variant på filmjölkslimpa. Fast utan vetemjöl. Vet att det var fler av er som efterfrågade recept på just detta när jag publicerade förra inlägget med filmjölkslimpa. Det receptet dyker upp under morgondagen, så glöm inte att kika in då!
Alla citrusfrukter är fortfarande väldigt goda, så passa på att göra citrussallader eller färkpressa apelsin till juice. Här har jag pressat härligt röd-orangea blodapelsiner till en underbar frukostjuice!
frukostpåsängen-5
 
Skål med fruktröra, 2 port:
1 mogen avokado
1 banan
jordgubbar, hallon och blåbär
vaniljpulver
Mixa avokado och banan slätt. Blanda i frysta bär och vaniljpulver, fortsätt mixa till en slät, tjock kräm. Ha upp i två skålar och toppa med torkad frukt och frön. Servera eventuellt med lite iskall havremjölk. Ät på direkten!
Nu skall vi fortsätta alla hjärtans dagsfirandet med att åka till min farmor som fyller år idag. Hur firar ni?
bild:Linnéa Seidel

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Chokladskålar

Nästa inlägg

Chokladskålar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x