Veckans blogg i fikabloggen!

 
 
Skärmavbild 2016-03-01 kl. 09.33.54
 
Fikabloggen Robbans bästa tipsar om caféer, konditorier, bagerier och kaffebarer samt allt övrigt som hör till den svenska fikakulturen. Men en gång i veckan kör han även veckans blogg. Och den här veckan har turen kommit till Linnéas Skafferi. Kika gärna in hos Robban och läs intervjun med mig, om ett fint fika-minne och varför jag skulle vilja bjuda Paolo Roberto, Renée Voltaire och Jamie Oliver på fika.
Letar du nya spännande bak-bloggar? Kolla då in arkivet med veckans blogg. Där finns massor av härliga bloggar representerade. Ni hittar även en flik med besökta fik per landskap, perfekt att kolla igenom inför sommarens kondis-besök. Tyvärr verkar han inte ha besökt mitt lilla Sala än och två av våra charmiga fik, Schelins och Sala Ångbageri. Väl värda ett besök om ni reser genom Sala någon gång i framtiden!
Tycker hela upplägget är väldigt fint då läsarna lätt kan hitta till nya favoritbloggar. Mer länkkärlek helt enkelt!
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maja
Maja
8 år sedan

Åh, tack för tipset! Längtat efter detta!
Här får du ett tips tillbaka!
Du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Sweetpotato

Nästa inlägg

Fyllda, ugnsbakade sötpotatisar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x