ANNONS

Tävling-vinn yoghurtmugg från Sagaform

Tävling Sagaform
 
Jag tycker vi startar igång måndagen med en tävling! Den här veckan kan du vinna en yoghurtmugg från Sagaform på bloggen. Perfekt att göra iordning frukost, mellis eller en lättare lunch i och ta med till jobb eller skola. Eller varför inte ha med om du ska ha picknick?
Jag har nästan med mig frukost till jobbet varje morgon i form av overnight oats eller liknande och då är den här muggen ovärderlig! Jag gillar verkligen lockets funktion där du han ha müsli, nötter eller annat som du inte från början vill lägga direkt i yoghurten/chiagröten eller vad du nu väljer att ha i din mugg.
För att vara med och tävla vill jag att du kommenterar det här inlägget med vad du skulle vilja fylla din yoghurtmugg med för smarrigt. Tre personer vinner varsin yoghurtmugg från Sagaform. 
Tävlingen pågår fram till onsdag 23/3 kl 12.00.
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnaren utses av Linnéas Skafferi och kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Linnéas Skafferi och Sagaform.

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
Hanna
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med krämig grekisk yogurt och färska jordgubbar och locket skulle jag fylla med en mussli med puffad dinkel, kokosflakes, rostade hasselnötter och rostade havregryn.

LINDA EKBERG
LINDA EKBERG
8 år sedan

Jag skulle fylla den med Kokosyoghurt med hallon/lakrits, och toppa den med lite färska blåbär och kokoschips.

Andrea
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med en overnight oats jag brukar göra smaksatt med blåbär och lemoncurd, såå gott! Locket skulle jag nog fylla med (lite beroende på dagsform) nötter och kokos, mums!

Linnéa
Linnéa
8 år sedan

Jag har ju blivit helt såld på det här med vegansk kost (trots att jag inte riktigt kommit dit att allt är utbytt än) så därför skulle jag gärna fylla den med soygurt mixade med blandade bär, frukt och grönsaker om jag känner mig ambitiös den morgonen. I det andra facket hade jag haft hemmagjord granola som är helt underbart god!
Hoppas du får en fortsatt bra vecka! 🙂 KRAM

Annelie
Annelie
8 år sedan

Perfekt till yoghurt med hemgjord müsli! Mums!!

Linn
Linn
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med havreyoghurt med kanel och äpple! I locket skulle jag ha hemgjord müsli 😊

Linnéa
Linnéa
8 år sedan

Jag skulle fylla min med min godaste over nightoats. Jag blandar lika delar fiberhavregryn med rågflingor, en nypa vaniljpulver, lite honung, en klick jordnötssmör och häller över mjölk. Mmm. Dagarna jag känner för topping tar jag banan till eller hallon.

Maja
Maja
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med vaniljkvarg och i locket skulle jag lägga hallon och kokos! Så enkelt men så gott!! 🙂

Mikaela Blom
Mikaela Blom
8 år sedan

I min kopp skulle det vara en härligt krämig chiapudding gjord på kokosmjölk eller havremjölk och i locket skulle jag då lägga en citrussallad så att de inte blötlägger puddingen. Tänk vilken lyx om man fick ta med den där till jobbet varje morgon 😍

Emmelie
8 år sedan

Väldigt smart mugg som jag skulle fylla med grekisk yoghurt och hemmagjord musli.
Glad påsk!

Annsofi
Annsofi
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med Grekisk yoghurt, och i locket skulle jag ha min hemmagjorda müsli! Supergott 😄

Helen Westerling
Helen Westerling
8 år sedan

Filmjölk, valnötter och torkade aprikoser!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Jag skulle fylla min mugg med hallon i botten och yoghurtkvarg över det. I locket skulle jag ha granola!

Petra
Petra
8 år sedan

Smart! Jag skulle använda den till min bästa ”jobbfrukost”. Keso och i locket äppelbitar ruskade i kanel. 👍

Linn
Linn
8 år sedan

Jag skulle vilja fylla min form men chokladchiapudding med cashewmjölk och hallon. I locket så skulle jag vilja fylla med kokos flakes och hemmagjord granola.

sofie wiklund
sofie wiklund
8 år sedan

Skulle helt klart fylla locket med bär – Hallon, blåbär och jordgubbar och i muggen – vaniljyogurt!

Sofia Åvall
8 år sedan

Jag skulle fylla min mugg med yougurtkvarg, färska bär som jordgubbar el blåbär och lite havrefras! Har äntligen hittar en frukost som passar mig och som jag gillar att äta. Vore så bra med en sån mugg( visste inte att det fanns) för som det ser ut har jag med mig tre brukar för alla olika tillbehör 🙂
Mvh Sofia

Annica
Annica
8 år sedan

Som en bra start på dagen eller som ett mellanmål skulle jag fylla först med naturell yoghurt med lite kanel. I den övre behållaren skulle jag ha lite fröer och nötter. PERFEKT att slippa flera olika behållare i väskan! Hoppas jag har tur : )

Rolf
8 år sedan

Fylld med nougatägg i alla slags färger blir bäst det är mums i påsk.

Sara Mörnestedt
8 år sedan

Muggen skulle passa perfekt för yoghurt eller kvarg med bär och granola.

Patricia Palomino
Patricia Palomino
8 år sedan

Jag skulle fylla min mugg med vanilj yogurt, müsli eller fräsch hallon, jordgubbar eller bläbar.
Chía frön eller honung också smakar gott 😋

Therese
Therese
8 år sedan

Jag skulle fylla min mugg m fil o en hemgjord granola m frön, nötter o tranbär. Bästa enklaste vsrdagsfrukosten 😋

Alice
Alice
8 år sedan

Jag försöker bli mer hälsosam och gå ner i vikt just nu så min mugg skulle antingen fyllas med naturell kvarg eller chiapudding för att senare toppas med nötter, kokos och exotiska frukter som mango och passionsfrukt för lite härlig syrlighet! 🙂

Elisabet
Elisabet
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med en tjock, krämig smoothie gjord på bär och avokado! I locket skulle jag lägga en mix av hackade nötter, mandlar, frön och torkad frukt. Mitt bästa mellanmål!

Jenny
Jenny
8 år sedan

Jag skulle fylla den med en massa gröna äpplen och sen jordnötssmör i locket, alltså tänk vad gott <3

Mikaela Dahlberg
Mikaela Dahlberg
8 år sedan

Jag skulle fylla den med yoghurt och i locket müsli eller bär med lite riven choklad 😋

Severin
Severin
8 år sedan

I min mugg
till mellantugg
müsli och fil
alltid i stil

Sini Rantonen
Sini Rantonen
8 år sedan

Ohh.. denna skulle vara perfekt för mig att förbereda dagen innan mina pojkars match. Oftast förbereder jag pojkarnas kläder, väskor och frukost på morgonen på matchdagen tidigt på morgonen. Jag hinner ALDRIG äta frukost själv. Då hade denna varit så bra att ha vaniljyoughurt och lite crunch/müsli i och ta med 😊 Håller tummarna! Ha det fint. Med vänlig hälsning, Sini soccermom

Lee
Lee
8 år sedan

Jag vill fylla min mugg med tjock naturell yoghurt och frysta egenplockade blåbär och hallon, vilket gör att yoghurten hålls kall även om det är varmt ute. I locket vill jag ha hemmagjort granola med rostade hasselnötter, mandlar och kokosflingor. Enkelt och jättegott.

Ulrika granström
Ulrika granström
8 år sedan

Vaniljyoughurt banan och hallon och granola i locket! Gud så fint å ha som lunch, jag som alltid äter i bilen 👍

Ellinor
Ellinor
8 år sedan

Chiagröt gjord på en aning agave, kokosmjölk, och kakao. I loket skulle jag lägga skivad banan och förska blåbär!

Malin
Malin
8 år sedan

Jag skulle fylla bägaren med fruktsallad och turkisk yoghurt, och toppa med min egengjorda granola. Standardfrukosten! 🙂

Tove Sandin
8 år sedan

Jag har länge tänkt att skaffa mig en sådan mugg men aldrig blivit av.
Om jag skulle vinna en ut av yoghurtmuggarna skulle den innehålla naturell kvarg och till den en fröblandning innehållande bla pumpa, solros, linfrön och russin. Detta som ett perfekt mellanmål innan ett gympass.
Kram

Elinkristin- 22 år & mamma till lilla W
8 år sedan

Åh! Jag skulle fylla min med naturell yoghurt och toppa med färska hallon och blåbär. Perfekt att ha till hands när man blir fast i soffan och ammar.. 🙂

Eva
Eva
8 år sedan

Om jag vann skulle jag fylla den med chiafrön och havremjölk över natten och fylla på locket med skalade clementiter på morgonen då detta var en kombo som en vän ofta hade till universitetet som såg underbart god ut!

Emmi
Emmi
8 år sedan

Jag skulle fylla min mugg med antingen en smoothie som en smoothiebowl, eller en acaibowl. I ”locket” skulle jag lägga nötter, frön, mer frukt eller kanske kokos. Det hade varit perfekt för mig som inte äter frukost innan skolan på morgnarna. Det är något jag måste bli bättre på, speciellt då jag lider av ibs och behöver äta regelbundet. Men med denna mugg skulle jag lätt kunna förbereda frukosten kvällen innan för att sedan äta den påväg till skolan, och inte bli utan frukost. 🙂

Malin storm
Malin storm
8 år sedan

Jag hade fyllt den med fil och i locket hade jag lagt blåbär 🙂

Ida
Ida
8 år sedan

Jag skulle fylla muggen med en snabb smoothie gjord på grekisk yoghurt, blåbär, jordgubbar, banan och vaniljpulver (det är ju skönt att ha något som går snabbt att förbereda när en stressar runt på morgonen). Locket skulle fyllas av hemgjord krispig granola med cashewnötter, havregryn, kokos, solrosfrön och linfrön. Yumyum!

Margaretha örtengren
Margaretha örtengren
8 år sedan

Perfekt med en yoghurtmugg! Enkelt sätt att få med sig ett mellanmål som ger energi mellan jobbet/ plugget och träningen/ kören/ kvällskursen.
Jag skickar med en musli med havregryn och andra gryn, nötter, sesamfrön, kokosflingor, lite nyponpulver och kryddat med kanel eller raw kakao & chai. En frukt därtill och måltiden är komplett.

Natalie
Natalie
8 år sedan

Det finns många saker som jag skulle fylla min mugg med. Favoriterna skulle tror jag skulle vara tjock naturell yoghurt med frysta blåbär i och hemmagjord granola i locket eller smoothie med nötter och frön i locket. 🙂

Moa
Moa
8 år sedan

Hej Linnea! Vilken fin blogg med massar av bra tips du har! 🙂 Jag har ingen aptit tidigt på morgonen och blir därför vrålhungrig i skolan vid runt tio. Jag brukar ta med en banan men det är så tråkigt. Jag äter helst naturell yoghurt toppad med blåbär och nötter till frukost om jag får välja själv.

Karin
Karin
8 år sedan

Jag skulle fylla den med min hemmagjorda extra crunchy müsli med torkade blåbär och tranbär och en massa kanel och till det vanlig mumsig fil! Fast då jag är galet förtjust i müslin så skulle den få fylla själva bägaren och så skulle filen få nöja sig med platsen i locket 😉

Thea
Thea
8 år sedan

Keso i muggen med avokadobitar, färska hallon och lite pressad citron i toppingen.

Alisa
Alisa
8 år sedan

Jag skulle vilja fylla min mugg med grekisk yoghurt och lite hallon, locket skulle jag vilja fylla med hemgjord müsli 🙂 denna mugg skulle vara perfekt för mig som snart är nybliven tvåbarnsmamma att ha på ”språng”

Rebecka
Rebecka
8 år sedan

Jag skulle fylla min yougurthmugg med chiapudding gjord på hasselnötsmjölk, chia och lite vaniljpulver. I locket skulle jag ha en blandning av rostade kokosflingor, solrosfrön och något annat gott som man bara kastar ned på morgonen. Det bästa med detta är att det går att variera i oändlighet.

Mathilda
8 år sedan

Jag skulle våga prova chiapudding som jag skulle kunna ha i den! För jag har ingen bra skål att göra pudding i & därför har jag liksom inte kommit till skott att prova…

Anneli
Anneli
8 år sedan

Yoghurt och björnbär, jordgubbar från min trädgård.

Sandra Johansson
Sandra Johansson
8 år sedan

Jag skulle fylla min mugg med en krämig vaniljyoghurt och toppa med en hemgjord müsli med bla russin cashew nötter torkade bananer och linfrön som är en favorit för både mig och min dotter 🙂

Julia
Julia
8 år sedan

Jag jobbar natt och denna muggen hade varit en perfekt ”lunchlåda” till mig! Locket skulle jag fylla med chiafrön, nötter och müsli medan själva bägaren skulle innehålla en härlig mix av youghurtkvarg, banan och hallon 🙂

Mia Haapaharju
Mia Haapaharju
8 år sedan

Jag skulle göra egen chiagröt att ha i och sedan ha färska bär i locket, bästa frukosten. Jag brukar också ta med frukost till jobbet varje dag, denna mugg hade underlättat detta enormt mycket. Håller tummarna för denna fina vinst! 🙂

Halloumisallad

Nästa inlägg

Veckans mat

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x