Pizzaugn

pizzaugn
 
Hej måndag och hej vab! Axel kom in till mig i fyra-tiden i morse med världens frossa. 10 minuter senare var han kokhet och hade drygt 39 i feber. Så det var bara att mentalt ladda om och inse att det blev en dag hemma med barnen idag. Men nu vid 10 draget är febern puts väck, Axel är hungrig och pojkarna bråkar precis som vanlig. Så jag vet inte vad det var för febertopp som kom och gick så fort.
Så vad gör man bäst en dag som denna när barnen helst kollar på film och jag också i ärlighetens namn är lite vissen fortfarande? Jo man drömmer sig ju bort på internet. I går såg jag att Frida på Trendenser instragrammande om den här vedeldade pizzaugnen och jag blev helt kär! Den är från danska Morsoe och är ju bara hur snygga som helst!! Fin att ha som prydnad att elda i men även perfekt att grädda pizza eller bröd i.
Nu har vi ju både Muurikka och en lite större klotgrill här hemma. Men jag menar, varför begränsa sig? Nog borde det finnas utrymme för en pizzaugn också va?
Sen har jag suttit och kikat på nya utemöbler, för våra har börjat gjort sitt. Men verkar ju vara helt omöjligt att köpa stolar som inte är konstrotting! Någon har ett bra tips där? Jag känner  verkligen att utomhussäsongen bara är runt hörnet, man blir så sugen på att fixa och dona ute nu!
 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pulledpork

Nästa inlägg

Pulled pork, caribbean style!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x