Veckans mat


julskinkspizza
Nu är det dags att köra en planering inför veckans mat igen! Det är riktigt inspirerande att sitta och kolla igenom arkivet efter smaskig mat att tipsa er om.
Den här veckan startar vi snabbt och enkelt med en tortillapizza. Just den här är gjord på överbliven julskinka, men det går ju så klart att ta vilken skinka, eller vilket topping man gillar allra bäst. Känn dig fri att ta vad du gillar bäst!kikärtsgryta
Vegotisdag med kikärtsgryta. Gör den i en Crock Pot eller i en gryta på spisen. Kikärtsgrytan mår bara bra av att få stå till sig över natten så du kan med fördel förbereda den kvällen innan.
laxpaket
Vi äter fisk minst en gång i veckan. Och det är kul att hitta på olika varianter. Här är ett härligt fiskpaket med lax och ett underbart kryddsmör.
våfflor
Våffeltorsdag och ungarna blir överlyckliga. Vill du inte göra helt vanliga våfflor finns här ett matigare recept på bovetevåfflor.
potatissalladÄntligen fredag! En enkel potatissallad och till det rostbiff. Orkar du inte stå och göra egen rostbiff är det ju väldigt enkelt att köpa färdig i charken.
kladdkaka101
Avsluta veckan fint med en härlig kladdkaka. Vad kan bli bättre än det?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Halloumisallad

Nästa inlägg

Sallad

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x