ANNONS

Vinnaren av en Crock Pot

Nu är vinnaren utsedd i den fina Crock-Pot-tävlingen!
Det är Johanna Forsgren som knep hem vinsten med den här fina motiveringen:
”Om jag hade turen att vinna skulle jag laga en god kycklingrätt!
Jag skulle vilja återuppleva riktigt mör kyckling med marockanska smaker så som jag åt för många år sedan när jag satt på en takterrass mitt i Marrakesh med utsikt över torget Djemaa el Fna. Jag har försökt att laga detta flera gånger men har inte riktigt lyckats få det sådär saftigt och gott, men det skulle nog en Crock pot klara galant!
Och för en ganska nybliven mamma så är det ju makalöst skönt när maten så gott som lagar sig självt så man kan fokusera på att gosa och leka med sin lille bebbe istället för att stå vid spisen.
Tack för en bra och inspirerande blogg, nu håller jag tummarna för att turen är med mig i den här tävlingen :)”
Så kul att ni var många som ville vara med att tävla!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
Johanna
8 år sedan

Stort tack för vinsten i den här tävlingen, jag hämtade ut den i förrgår och lagade kyckling med marockanska smaker igår.
Och jag kan säga att jag inte blev besviken trots höga förväntningar! Maten skötte sig själv under dagen, kycklingen blev mör som aldrig förr och min skeptiske make gav ”pottan” 10/10 i betyg. Tiptop med andra ord 🙂
Så återigen, TACK!

ananaspaj

Nästa inlägg

Ananaspaj

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x