Mors dag

baileys cupcakes
På söndag är det mors dag. Och vad passar bättre att fira lilla mor med än en hembakad efterrätt? Jag har letat lite i arkiven och hittade massor av godsaker! Mitt första tips är helt galet goda Baiey´s cupcakes. Väldigt enkla att göra och fantastiskt goda att äta!
jordgubbstårta
Mor lilla mor, vem är väl som du? Och inget slår väl egentligen en hemgjord gräddtårta till lilla mor? Fylld med jordgubbsgrädde och fläder/vaniljkräm.
smördegsrutor med äpple
Måste du snabbt fixa fram något gott till mamma? Testa då de här frasiga äppelrutorna med vaniljglass och kolasås. Superenkla att göra!
ananaspaj
Favoritpajen nummer ett, ananaspaj! Den tröttnar man aldrig på. Och om man mot all förmodan ändå skulle göra det, ja då kan man bara byta ut ananasen mot annan frukt eller bär! Den är bara såå god!
blåbärspaj
Och när vi ändå pratar om paj. Vad sägs om en blåbärspaj med ricottakräm?  Just till mors dag kan det ju vara lite trixit att få tag på färska blåbär, men det går precis lika bra med frysta!
 
Sen tycker jag att alla istället för att köpa presenter ska ge bort ett morsdagspaket från UNICEF istället. Morsdagpaketet innehåller vaccin som ger ett barn fullgott skydd mot mässling och polio, ett myggnät som skyddar mot till exempel malaria, nötkräm som kan rädda ett undernärt barns liv, vätskeersättning mot uttorkning och vattenreningstabletter som renar smutsigt vatten och gör det säkert att dricka. 
Så snälla, ge bort en mors dag till någon som verkligen behöver den! 

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
hemgjorda chicken nuggets nyttiga

Nästa inlägg

Chicken nuggets

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x