Tips till midsommar

jordgubbscheesecake
Idag kör vi en riktig midsommarspecial här på Linnéas Skafferi tycker jag! Det finns ju så ofantligt mycket god mat och självklart vill jag tipsa er om sånt jag tror ni kommer gilla! Vad är mer midsommar än en härlig tårta med jordgubbar? Inte mycket va? Eftersom det är en cheesecake går den utmärkt att göra i förväg och bara ta fram en stund innan den ska serveras!
Västerbottenostpaj
Å du älskade västerbottenostpaj! Är det inte den godaste av pajer så säg!
silltårta
En av mina absoluta favoriter!! Silltårta gjord på Hönökaka och massa god sill! Ett måste till midsommar.
hel laxsida
Vad passar bättre att servera på midsommarbuffén än en härligt grillad laxsida med romsås? Mycket mat som räcker att mätta många hungriga magar!
potatissallad
En klassisk potatissallad passar fint till både midsommarlunchen och middagen. Gör en stor omgång så ni har att äta av under hela långhelgen!
beer can chicken
Beer can chicken, ett himla roligt påfund som faktiskt ger ett otroligt mört och gott kött!
tårta
Mera midsommartårta åt folket! En av mina favoriter. Hos oss heter den Gudruntårta, eftersom momors syster Gudrun ofta gjorde den. Men den kan gå under namnet Herrgårdstårta, Pinocchiotårta, Brittatårta och säkert en hel drös namn till som jag inte har koll på. Gör den i långpanna så räcker den till många! Eller gör i två runda springformar. Det blir supersnyggt! Bästa sommartårtan alla kategorier!
Det var några tips från mig på vad ni kan servera under misommarhelgen! Har ni själva några favoriter ni inte kan klara er utan denna helg? Dela gärna med er i så fall!
Bilder:Linnéa Seidel
 

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
glasstårta på tre ingredienser

Nästa inlägg

Glasstårta med jordgubbar till midsommar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x