ANNONS
Integritet på Tailsweep

Melonpizza

/

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Alla vet ju vid det här laget att vattenmelon och fetaost är en helt oslagbar kombination. Gör man en sallad på just melon och fetaost brukar den ha en rykande åtgång. Här hemma gillas det av både stora som små. Men nu är det väl dags att ta det hela ett steg längre. Vad sägs om melonpizza? Vattenmelon, skuren i tjocka skivor, toppad med massa godsaker och sen skuren i pizzaslicar. Mums, mums, mums! Lätt beroendeframkallande och omöjligt att sluta att äta.

Photographer: Sebastian Niemi CaVad man har på sin melonpizza är ju helt en smaksak. Men det här blev supergott. Fetaost, picklad rödlök, persilja och balsamvinäger. Så många goda smaker i en liten tugga. Och superenkelt är det att göra också!
Melonpizza:
1 vattenmelon
1 fp fetaost
picklad rödlök (recept hittar du här)
färsk persilja
balsamvinäger (jag tog Sverigeskafferiets björnbärsbalsamico, såå god!)
Skär vattenmelonen i ca 1 1/2 cm breda skivor. Smula fetaosten  och strö den över. Lägg på picklad rödlök och finhackad persilja. Avsluta med att ringla en god balsamvinäger över. Skär i slicar och ät på direkten!
Ett himla gott sätt att äta melon och fetaost!

bild:Linnéa Seidel

2

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00