Fredagssvep

smoothie twister

Hej ljuva fredag,

Här skiner solen från en klarblå himmel men det blåser rejält! Idag tänkte jag att vi kör ett litet fredagssvep. Vad har jag lagt ögonen på den här veckan? Vad skulle jag vilja införskaffa till köket, vad har jag köpt och vad funderar jag över? Japp, de frågorna reder vi ut idag!

Först ut, den här mixern. Den har jag kollat på såå många gånger! Men det har liksom aldrig blivit av. Men så rätt som det var hade jag tryckt på ja knappen. Så idag har den anlänt till posten och det är bara att hämta ut den. Jag tänker att den är smidig att mixa frukostsmoothien i. Jag som många dagar i veckan äter frukosten på språng eller direkt när jag kommit till jobbet. Vi får se om det blir ännu en kökspryl som står i skåpet eller om det blir en riktigt hit!? Någon som har den? Vad tycker ni i så fall?

tapasbricka ellos

Alltså skärbrädor och fina uppläggningsfat kan man ju bara inte få för många av? Eller hur! Den här ursnygga skärbrädan i marmor skulle passa riktigt bra i mitt gråa kök. Kanske måste jag klicka hem en sådan i helgen! Så snyggt att lägga upp fint skuren avokado, melon och oliver på!

groddburk

Nu är ju sommaren över, men ändå finns det sätt att kunna odla lite inne. Man kan nämligen grodda! Så enkelt, gott och nyttigt! Nu finns det ju också så snygga groddburkar! Som den här från Renée Voltaire, den skulle mer än gärna få flytta in i mitt kök!

14524374_10154309756116273_6060898256229510639_o

Sen måste jag bara skriva om gårdagens träningsevent som jag var på med härliga #loppifamiljen. Ja ni ser ju på bilden hur kul vi hade 🙂
Så himla kul, så mycket träningsvärk idag!!!

14500443_10153757401125163_4213919924656278397_o

Bästa Paula och Pischa hade satt ihop en superhärlig träningsmorgon på Nox Box åt oss. Här fick vi lära oss att hitta och aktivera de nedre, inre  magmusklerna, inte det lättaste kan jag säga. Men himla kul och jag är fulladdad med massa ny träningsinspo.

Nu ska jag plocka ihop här och ta en promenad i den härliga solen hem till mormor och morfar. Där vankas det traditionsenliga fredagsmyset med pannkaka till lunch,

Så, nu önskar jag er alla en rysligt härlig fredag! Puss på er alla!

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Amanda
Amanda
7 år sedan

Jag använder den dagligen men det tog ett tag innan jag fick ordning på vilken ordning jag skulle lägga i kndredienserna för att de verkligen skulle mixas.

fryst cheesecake med daim

Nästa inlägg

Daimcheesecake

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x