Fredagssvep

Per Morberg gryta
Hej och glad fredag! Kikar in lite snabbt och delar med mig av vad som jag haft koll på i veckan.
Först ut är det här med en ny gryta. Alltså jag behöver en. Verkligen! Jag har länga drömt om Le Creusets otroligt vackra grytor. Senaste tillskottet i färgskalan Mist Grey är ju bara såå snygg! Just nu råkar det ju vara riktigt bra pris på dom också. Men så snubblade jag över Per Morbergs variant på gjutjärnsgryta. Jag gillade verkligen mässingsknoppen! Så nu blev jag riktigt velig. Vad tycker ni?

Jag är en riktig periodare när det kommer till musik. Men just nu går den här varm här hemma. Fullkomligt älskar alla bra versioner av den här låten. Och den här ligger helt klart bland top 5 tror jag.
 
FoodUp UF
Sen till en himla rolig nyhet! För ett tag sedan blev jag kontaktad av ett gäng gymnasieelever som startat ett UF. Deras mål var att lansera en app där du enkelt kan fylla i vilka råvaror du har hemma och bara en knapptryckning bort har du sedan massor av härliga recept att välja på. Om jag är rätt informerad har dom samarbete med Arla och ICA där recepten hämtas ifrån.  Men som lite extra grädde på moset och inspiration finns Linnéas Skafferi även med.
Idag lanseras appen för Android och i januari kommer den förhoppningsvis lanseras i AppStore!  Så för dig som har en Android tycker jag absolut du ska ladda hem appen på stört och testa! Sök på FoodUP UF.
Om ni provar den, hör gärna av er och berätta vad ni tycker!
 
Nu ska jag försöka styra upp dagen här, Isac har precis haft en rejäl näsblodsatack, så badrummet behöver saneras..
Håll koll senare under dagen på bloggen, då dyker det upp ett sista minuten-tips inför halloween!
Men ha en riktigt skön fredag nu!
Ni vet väl att ni även kan hålla koll på mig lite bakom kulisserna genom att följa mig på Instagram?

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ekenäsliv
7 år sedan

Hade nog gått på ett säkert kort där faktiskt!
Har en Le Creuset i cremevit och den har vi haft i typ 4 år, den är lika fin fortfarande och vi använder den mycket.
Så jag hade gått på den beprövade varianten jag 🙂
Spännande med appen!
Ha en fin helg!

Carro mamma till 3
Carro mamma till 3
7 år sedan

Den gråa grytan men med Mobergs knopp hade ju varit det ultimata 🙂

Emma
7 år sedan

Fin-fint musik-tips! Tack!

grönsakssoppa

Nästa inlägg

Grönsakssoppa

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x